UMRECİ KARDEŞİMİZ DÖNDÜ .....
2.207 görüntülenme · 30 yanıt
RE: UMRECİ KARDEŞİMİZ DÖNDÜ .....
selamün aleyküm kardeşim benim,hoşgeldin.senin adına o kadar sevindimki anlatamam.Rabbim kabul etsin ve bizlere de en yakın zamanda nasib etsin.Allah'a emanet ol.selam ve dua ile....
selamün aleyküm kardeşim benim,hoşgeldin.senin adına o kadar sevindimki anlatamam.Rabbim kabul etsin ve bizlere de en yakın zamanda nasib etsin.Allah'a emanet ol.selam ve dua ile....
HOŞGELDİN KADEŞİM ALLAH KABUL EYLESİN BEN HOCAMDAN DUYDUM HACA UMREYE GİDEN MUMİNLERİ RESULULLAH EFENDİMİZ ONLARI KARŞILADIGINI BEMİMDE 45 KİŞİ ARKADAŞLARIM VE YAKINIM GELDİ COK GÜZEL ANLATMAKLA BİTİREM İYOR YİNEDE GİDİB ORADA YAŞAMALI DİYOR BAŞKA BİRŞEY DİYOR RABBİM GTMEK İSTEYENLERE YARDIM ETSİN AMİN AMİN
HOŞGELDİN KADEŞİM ALLAH KABUL EYLESİN BEN HOCAMDAN DUYDUM HACA UMREYE GİDEN MUMİNLERİ RESULULLAH EFENDİMİZ ONLARI KARŞILADIGINI BEMİMDE 45 KİŞİ ARKADAŞLARIM VE YAKINIM GELDİ COK GÜZEL ANLATMAKLA BİTİREM İYOR YİNEDE GİDİB ORADA YAŞAMALI DİYOR BAŞKA BİRŞEY DİYOR RABBİM GTMEK İSTEYENLERE YARDIM ETSİN AMİN AMİN
Selamun Aleykum
Hoşgelmiş ablamız.. Allah zülcelat kabul eylesin İnşAllah. DARISI BİZE Rabbim bizlerede nasip eylesin İnşAllaaah..(Amin) HACCI da nasip eylesin.. İNŞ '(AMİN) Dualarına bizide kattığın için Allah (c.c.) razı oLsun İnşAllahu rahman..
Allahaısmarladık... B)
Selamun Aleykum
Hoşgelmiş ablamız.. Allah zülcelat kabul eylesin İnşAllah. DARISI BİZE Rabbim bizlerede nasip eylesin İnşAllaaah..(Amin) HACCI da nasip eylesin.. İNŞ '(AMİN) Dualarına bizide kattığın için Allah (c.c.) razı oLsun İnşAllahu rahman..
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
SELAMÜNALEYKÜM
HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN RABBİM KABUL ETSİN SANA TEKRARINI BİZEDE GİTMEYİ NASİP ETSİN ALLAHC.C. HACCA GİTMEYİDE CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SELAMLARIMIZI GÖTÜRDÜN ALLAHC.C. RAZI OLSUN HAKKINI HELAL ET ALLAHAC.C. EMANET OLB)B)
SELAMÜNALEYKÜM
HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN RABBİM KABUL ETSİN SANA TEKRARINI BİZEDE GİTMEYİ NASİP ETSİN ALLAHC.C. HACCA GİTMEYİDE CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SELAMLARIMIZI GÖTÜRDÜN ALLAHC.C. RAZI OLSUN HAKKINI HELAL ET ALLAHAC.C. EMANET OLB)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15877-umreci-kardesimiz-dondu · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ahtapot kız normale döndü Resimler 12 cevap
- Gündüz bir anda geceye DÖNDÜ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Dünya tersine mi döndü? Emine şenlikoğlu, sinan çetin'in rahle-i tedrisine oturdu Boykot 25 cevap
- Bir Hanım DİKKAT!!konken masasından Seccadeye nasıl döndü? Kıssadan Hisse 4 cevap
- Aşkâ Mecnun kardeşimiz hoşgeldiniz Kutlama ve Tebrik Mesajları 18 cevap
- Hayırlı yaşlar ''koskun'' kardeşimiz Kutlama ve Tebrik Mesajları 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.