Kampanya Başlıyor

2.216 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Değerli kardeşlerimiz,

Websitemizde online (güncel) olarak yapılan yenileme ve güncelleştirme çalışmaları sürekli olarak devam etmektedir. Ekibimiz en güzelini sunmak, düzenli ve işleyici programları tasarlayarak aktifleştirmek için çabalarını sürdürmektedirler.

Bugün itibari ile açılan ve kampanyamıza farklı bir mana katan sebebden dolayı siz değerli kardeşlerimizinde katılması ile inşaAllahu Rahman hepimiz sevaba nail oluruz.

Yasin-i Şerif kampanyası Hz. Aişe validemiz, Hz. Hatice validemiz, Hz. Fatıma validemiz, Hz. Meryem validemiz, Hz. Amine validemiz ve tüm Anne'lerimiz için vefat edenlerın ruhlarına, hayat'ta olanlar içinse sağlık sıhat ve bereketli bir ömür dilemek için kampanyamızı başlatmış bulunuruz. Bu kampanyamıza katılabilmeniz için üye girişi yapmanız veya üyelik almanız gerekmektedir. Üyelik tamamen ücretsizdir. Gerekli bilgiler üye kurallarında ve Yasin-i Şerif bölümünde ki kurallar da yazmaktadir.

Diğer bir bölümümüz ise, Salat-ı Tefriciye bölümü'dür. Bu bölümlerin açılıştaki temel sebebi Forum köşemizde açılan bu tip başlıkların daha düzenli bir hal alması için yapılanarak hizmete sunulmuştur.

Detaylı bilgi için: http://www.islamiyet.gen.tr/infusions/duyurular/duyurular.php?rowstart=0#1

Yasin-i şerif bölümü adres: http://www.islamiyet.gen.tr/infusions/yasin/yasin.php
Salat-ı Tefriciye adres: http://www.islamiyet.gen.tr/infusions/tefriciye/tefriciye.php

Yasin-i şerif eklemek için adres: http://www.islamiyet.gen.tr/infusions/yasin/yasin.php?new_message=1

Salat-ı Tefriciye eklemek için adres: http://www.islamiyet.gen.tr/infusions/tefriciye/tefriciye.php?new_message=1

NOT: Üye girişi olmadan bu bölümlere ulaşamazsınız.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

RE: Duyuru

RE: Duyuru

selamünaleyküm ^aska mecnun kardeşim,

çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçen herkesden ALLAH (C.C) razı olsun.

selamünaleyküm
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

RE: Kampanya Başlıyor

Selamun Aleyküm
Cok Iyi Düsünmüssünüz Abi, Allah Razi Olsun. Katilmak isterim
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

S.A. ÇOK GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ.. BENDE İSTERİM İNŞAALLAH..B)B)
ALLAH RAZI OLSUNB)
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

selamünaleyküm aşkamecnun kardeşim Allahc.c. razı olsun çok güzel düşünmüşsünüz 2formuda ziyaret ettim Allahc.c kabul etsin Allaha c.c. emanet olun
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

evindar yazdı:
selamünaleyküm ^aska mecnun kardeşim,

çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçen herkesden ALLAH (C.C) razı olsun.

selamünaleyküm

Aleykümselam;

Amin Ecmain Cümlemizden Allah razı olsun Abla Teşekkür ederim

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm
Cok Iyi Düsünmüssünüz Abi, Allah Razi Olsun. Katilmak isterim

Aleykümselam kardeşim;

Tabikibeklerim katılımlarını kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun inşAllah

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

desertrose yazdı:
S.A. ÇOK GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ.. BENDE İSTERİM İNŞAALLAH..B)B)
ALLAH RAZI OLSUNB)

Aleykümselam;

Allah razı olsun kardeşim verilen sayıları tamamlıyalım, Dualarda valide sultanlarımızı unutmayalım inşAllah, ölmüş validelerimize rahmet yaşıyan validelerimize şifa ve esenlik isteyelim inşAllah

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

derya_gulu yazdı:
selamünaleyküm aşkamecnun kardeşim Allahc.c. razı olsun çok güzel düşünmüşsünüz 2formuda ziyaret ettim Allahc.c kabul etsin Allaha c.c. emanet olun

Aleykümselam;

Allah cümlemizden razı olsun abla formuma şeref verdiniz katılımınızla Allah kabul buyursun katında, Yasin-iğ Şerif kampantyama sizde dahilsiniz. Allah kabul buyursun esenlikler vede şifalar sizlerle olsun selametle

ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK İYİ OLMUŞ.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

aska mecnun yazdı:
derya_gulu yazdı:

Aleykümselam;

Allah cümlemizden razı olsun abla formuma şeref verdiniz katılımınızla Allah kabul buyursun katında, Yasin-iğ Şerif kampantyama sizde dahilsiniz. Allah kabul buyursun esenlikler vede şifalar sizlerle olsun selametle

Selamünaleyküm
Allahc.c sizlerden razı olsun ki bu tür etkinliklerle bizi okumaya sevaba teşvik ediyorsunuz hiç okuyamam dediğim anlardabile form da gördügüm bir yazı beni okumaya teşvik ediyor aldığım sayıyı mecbur kalıp okudukca okumayı hem daha iyi söktüm hemde çok sevdim Allahacc emanet olunB)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK İYİ OLMUŞ.A.E.O.

Aleykümselam;

Allah cümlemizden razı olsun Abla; Selametle

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

derya_gulu yazdı:
aska mecnun yazdı:
derya_gulu yazdı:

Aleykümselam;

Selamünaleyküm
Allahc.c sizlerden razı olsun ki bu tür etkinliklerle bizi okumaya sevaba teşvik ediyorsunuz hiç okuyamam dediğim anlardabile form da gördügüm bir yazı beni okumaya teşvik ediyor aldığım sayıyı mecbur kalıp okudukca okumayı hem daha iyi söktüm hemde çok sevdim Allahacc emanet olunB)

Aleykümselam;

Allah Kabul etsin inşAllah Abla

metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

s.a. Allah razı olsun.çok güzel ve isabetli oldu.inanın annelerimize verebileceğimiz en güzel ve en kıymetli hediye olacak.çünkü okunan yasinlerin dünyadada ahirettede maddi ve manevi anlamda değerlerine hiç bir hediye ile ulaşılamaz eminim.inanin imreniyorum sizlere ne güzel şeylerde öncü oluyorsunuz Rabbim sizlere sağlık sıhhat versin her türlü sıkıntılardan beri eylesin.
Rabbim annelerimizden razı olsun cennet hatunu eylesin .efendimizin kızlarına ve hanımlarına komşu eylesin.ahirette onları taçlandıracak evlatlar olmayı bizlere nasip etsin.daima hayır dualarını alan Allaha hakkıyla kul ,habibine hakiki ümmet olan evlatlar olmayı bizlere nasip etsin.
Rabbim sizinde bu hizmetlerinizin karşılığını ahirette annelerinizin başına taç takılmasına vesile eylesin.Allaha emanet olun
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

metfamu yazdı:
s.a. Allah razı olsun.çok güzel ve isabetli oldu.inanın annelerimize verebileceğimiz en güzel ve en kıymetli hediye olacak.çünkü okunan yasinlerin dünyadada ahirettede maddi ve manevi anlamda değerlerine hiç bir hediye ile ulaşılamaz eminim.inanin imreniyorum sizlere ne güzel şeylerde öncü oluyorsunuz Rabbim sizlere sağlık sıhhat versin her türlü sıkıntılardan beri eylesin.
Rabbim annelerimizden razı olsun cennet hatunu eylesin .efendimizin kızlarına ve hanımlarına komşu eylesin.ahirette onları taçlandıracak evlatlar olmayı bizlere nasip etsin.daima hayır dualarını alan Allaha hakkıyla kul ,habibine hakiki ümmet olan evlatlar olmayı bizlere nasip etsin.
Rabbim sizinde bu hizmetlerinizin karşılığını ahirette annelerinizin başına taç takılmasına vesile eylesin.Allaha emanet olun

Aleykümselam;

Rabbim Cemi Cümlemizden razı olsun inşAllah, Bu güzel temennileriniz için teşekkür ederim, Allah'a emanet olun selam ve dua ile selamünaleyküm

Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Muhammed abi ben anlamadim diger adrese baktim ama... basvuru bölümünde Okunmasini talepettiginiz rakami yazin diyo: oraya okuyacagim miktarimi yazacagim??
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Bahar_58 yazdı:
Muhammed abi ben anlamadim diger adrese baktim ama... basvuru bölümünde Okunmasini talepettiginiz rakami yazin diyo: oraya okuyacagim miktarimi yazacagim??

bAŞVURU YERİ DEĞİL KARDEŞİM YASIN-İ ŞERİF EKLE YAZAN YERE TIKLA SONRA ORADA SANA OKUYACAĞIN SAYI MİKTARINI SORUCAK ONU YAZARSIN DİLERSEN ALTINADA NOT DÜŞERSİN ALLAH KABUL ETSİN

gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

bensız olurmu bende varım allahın ızınıyleeeeeeeeeee
gulbanu

gulbanu

Kıdemli Üye · 141 mesaj

S.A. AŞKA MECNUN KARDEŞİM BENDE KATILMAK İSTİYORUM AMA ADRESLERE GİRİYORUM OLMUYOR BANA YARDIM EDERMİSİNİZ SELAM VE DUA İLEB)B)B)
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

B)SELAMUN ALEYKÜM BENİM BİLGİSAYARIMDAMI YOKSA SİTEYE BİRŞEY YAPTILARDA SORUN ONDANMI KAYNAKLANIYOR BİLEMİYORUM AMA BİRKAÇGÜMDÜR SİTEYE HİÇ ULAŞAMIYORUM ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN AÇILDI FAKAT SÜREKLİ KAPANIP KARŞIMA KUMAR SİTELERİ ÇIKIYOR BUYÜZDEN SİTEYİDE TAMAMEN DOLAŞAMIYORUM
BEN KURAN-I KERİM OKUMA KANPANYASINA KATILMAYI ÇOK ARZU ETMİŞTİM.ACABA BU DAHA EVVEL BAŞLAYAYACIĞINI DUYURDUĞUNUZ KANPANYAMI. BEN ORADA KATILMAK İSTEDİĞİMİ BELİRTMİŞTİM .TEKRAR VERDİĞİNİZ ADRESLERE GİRMEYİ DENEYECEĞİM. SONUÇ ALAMAZSAM DİYE BENİ MÜMKÜNSE BURADAN BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ? ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.B)B)B)B)B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.