Yatsı namazının kerâhet vakti
5.823 görüntülenme · 63 yanıt
RE: Yatsı namazının kerâhet vakti
cezallahu hayran Rabbim razı olsun önemli bir konu biraz geciktirince zaten uykulu iyi kılınmıyor tekrar hatırlattığın için sağol...
cezallahu hayran Rabbim razı olsun önemli bir konu biraz geciktirince zaten uykulu iyi kılınmıyor tekrar hatırlattığın için sağol...
s.a Rabbim size de hayırlı mükafatlar versin..ecmain inş..siz de sağolun..A.e.o..
sevdegonca yazdı:
s.a Rabbim size de hayırlı mükafatlar versin..ecmain inş..siz de sağolun..A.e.o..
evet genelde gece yarısına bırakılabiliyor.Çünkü sabah vaktine kadar kılanabilir inancı var çünkü böle yapan insanlarda.Nasıl söylesem bende tam bilmiyodum ama budurumu yinede içim elvermiyodu geçe bırkmaya.Hakketten insanın vicdanı yanılmıyo.Namazların en hayırlısı vaktinde olnadır zaten.Peygamberimizinde bununla ilgili hadisleri var
aeolun
evet genelde gece yarısına bırakılabiliyor.Çünkü sabah vaktine kadar kılanabilir inancı var çünkü böle yapan insanlarda.Nasıl söylesem bende tam bilmiyodum ama budurumu yinede içim elvermiyodu geçe bırkmaya.Hakketten insanın vicdanı yanılmıyo.Namazların en hayırlısı vaktinde olnadır zaten.Peygamberimizinde bununla ilgili hadisleri var
aeolun

VE ALEYKÜM SELAM ABİM;
ALLAH RAZI OLSUN..DUANIZA "AMİN" İNŞAALLAH..SAĞOLASINIZ..SELAMETLE KALIN..
SİZ DE EN EMİN'E EMANET OLUN..
mtekik yazdı:
S.A. ABLAM,
GERÇEKTEN BİZLERE ÇOK GÜZEL BİLGİLER VERDİN. İNŞALLAH ÖĞRENDİKLERİ İLE AMEL EDENLERDEN OLURUZ.
ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK.
K.S.E.O.
VE ALEYKÜM SELAM ABİM;
ALLAH RAZI OLSUN..DUANIZA "AMİN" İNŞAALLAH..SAĞOLASINIZ..SELAMETLE KALIN..
SİZ DE EN EMİN'E EMANET OLUN..
haklısınız kardeşim.. 'Hangi ameller daha faziletlidir?' diye sorulduğunda.
-"Vaktinde kılınan namaz" buyurmuştur Efendimiz (sav.).. siz de aeo lun..
Nevin_1982 yazdı:
aeolun
haklısınız kardeşim.. 'Hangi ameller daha faziletlidir?' diye sorulduğunda.
-"Vaktinde kılınan namaz" buyurmuştur Efendimiz (sav.).. siz de aeo lun..
s.a..ecmain inş..faydalı olur inş..sen de sağolasın kardeşim..selametle kal..
handos yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN BİLMİYODUM ÖĞRENDİM SAYENDE DİKKATLİ OLMAYA ÇALIŞCAM EMEĞİNE SAĞLIK BİZİ BİLGİLENDİRĞİN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM
s.a..ecmain inş..faydalı olur inş..sen de sağolasın kardeşim..selametle kal..
ve a.selam
Rabbim cümlemizden razı olsun..amin..inş..selametle kalın..
-BiLaL- yazdı:
selamün aleyküm;
Allah c.c. razı olsun İnşAAllah biz namazlarımızı zamanında kılarız...selametle kal...
ve a.selam
Rabbim cümlemizden razı olsun..amin..inş..selametle kalın..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15723-yatsi-namazinin-kerahet-vakti · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.