O"na..(nurdan damlalar)
1.846 görüntülenme · 12 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: O"na..(nurdan damlalar)
selamün aleyküm kardeşim. hakkınızı helal edin, kaydettim, çok güzeldi. Allah razı olsun paylaştığınız için. selametle
selamün aleyküm kardeşim. hakkınızı helal edin, kaydettim, çok güzeldi. Allah razı olsun paylaştığınız için. selametle
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞ NE DEMEK BİZ HAZIRA KONUYORUZ ASIL BUNDA EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ....SELAM VE DUA İLE ...
aliye_aliye yazdı:
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞ NE DEMEK BİZ HAZIRA KONUYORUZ ASIL BUNDA EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ....SELAM VE DUA İLE ...
[medya]
S.A.
YUNUS BUNLAR ÇOK GÜZELB),
GÜZELLERE DAYANAMAM YÜRÜTEBİLİRMİYİM.:D
S.A.
ALEYKÜM SELAM ...
HAYIRRRRR HIRSIZLIK SANA HİÇ YAKIŞMIYOR...:D.
NEDEMEK ZATEN BENİM DEĞİL EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN...
ZEHRA MELEK yazdı:
S.A.
ALEYKÜM SELAM ...
HAYIRRRRR HIRSIZLIK SANA HİÇ YAKIŞMIYOR...:D.
NEDEMEK ZATEN BENİM DEĞİL EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN...
[medya]
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET BİZ BURADA BİR AİLEYİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN AMA NE OLUR BU KONULARI BURADA TARTIŞMAYALIM BELKİ İÇİMİZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLER OLABİLİR ONLARA MALZEME VERMEYELİM AYRICA BİZLER KARDEŞİZ KARDEŞ KARDEŞE NE DARILIR NE GÜCENİR ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET BİZ BURADA BİR AİLEYİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN AMA NE OLUR BU KONULARI BURADA TARTIŞMAYALIM BELKİ İÇİMİZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLER OLABİLİR ONLARA MALZEME VERMEYELİM AYRICA BİZLER KARDEŞİZ KARDEŞ KARDEŞE NE DARILIR NE GÜCENİR ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

TEKRARDAN HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM BAĞLANTIM KOPMUŞTU CEVAP VEREMEDİM...
UZATMAK İSTEMİYORUM AMA O KARDEŞİMİZİN YAZDIĞINI OKUMUŞSUNDUR...
BENİM GÖRÜŞÜM NEKADAR YANLIŞ OLURSA OLSUN BİR MÜSLÜMAN BİR MÜSLÜMANA SAÇMALAMA DİYE BİR KELİME KULLANABİLİRMİ ...NEYSE İNŞAALLAH DARGIN DEĞİLİZDİR...:D
mustafa11 yazdı:
TEKRARDAN HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM BAĞLANTIM KOPMUŞTU CEVAP VEREMEDİM...
UZATMAK İSTEMİYORUM AMA O KARDEŞİMİZİN YAZDIĞINI OKUMUŞSUNDUR...
BENİM GÖRÜŞÜM NEKADAR YANLIŞ OLURSA OLSUN BİR MÜSLÜMAN BİR MÜSLÜMANA SAÇMALAMA DİYE BİR KELİME KULLANABİLİRMİ ...NEYSE İNŞAALLAH DARGIN DEĞİLİZDİR...:D
[medya]
S.A. ÇOK GÜZELLER PC YE İNDİRDİM HELAL ET KARDEŞİM.;). ALLAH RAZI OLSUN..SELAMETLEB)
S.A. ÇOK GÜZELLER PC YE İNDİRDİM HELAL ET KARDEŞİM.;). ALLAH RAZI OLSUN..SELAMETLEB)
ne demek helal olsun ne hakkımız varki ..yukardada arkadaşlara söyledim benim değil emeği geçenlerden ALLAH RAZI OLSUN...
desertrose yazdı:
ne demek helal olsun ne hakkımız varki ..yukardada arkadaşlara söyledim benim değil emeği geçenlerden ALLAH RAZI OLSUN...
[medya]
<DAMLA>selamun aleykum kardeşim emeğinize saglık hepsi çok güzel
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
ve aleykum selam DAMLA kardeşim RAHMAN cümlemizden razı olsun
selam dua ve muhabbetle inşaALLAH
<<B)>>
selam dua ve muhabbetle inşaALLAH
<<B)>>
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15711-o-na-nurdan-damlalar · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.