NEDEN RAKAM KULLANILIYOR......!
771 görüntülenme · 8 yanıt
FORMLARINI OKUYUP TAKİP ETTİĞİM ÜYELERE DİKKAT ETTİMDE NEDEN HEP RAKAM KULLANIYORLAR........!ANLAMADIM.......! BUNU BANA İZAH EDERMİSİNİZ? BU BİR DİKKAT ÇEKEME,YADA KONUYU DAHA İLGİ ÇEKİCİ HALE GETİRMEK İÇİN KULLANDIKLARI BİR YÖNTEM Mİ? YOKSA????????????????????
RE: NEDEN RAKAM KULLANILIYOR......!
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
MESELA; ALLAr;17 GİBİ.......!ÇOK İLGİMİ ÇEKEN KONULARI YAZAN KİŞİLER HEP BÖYLE YAZIYOR..........!BUNUN ANLAMINI MERAK ETTİM..........!
yakalzey yazdı:
ne rakamı anlamadım örneklermisin
MESELA; ALLAr;17 GİBİ.......!ÇOK İLGİMİ ÇEKEN KONULARI YAZAN KİŞİLER HEP BÖYLE YAZIYOR..........!BUNUN ANLAMINI MERAK ETTİM..........!
Selamünaleyküm;17 :D
Kardeşim bu 17; ler o konun başka bir yerden kopyalanıp yapıştırıldığını ifade ediyor... Her yazı şekli bizim sitemizle uyumlu olmadığı için17; oluyor bilginize Selametle
AHSEN-I FIGAN yazdı:
yakalzey yazdı:
ne rakamı anlamadım örneklermisin
Selamünaleyküm;17 :D
Kardeşim bu 17; ler o konun başka bir yerden kopyalanıp yapıştırıldığını ifade ediyor... Her yazı şekli bizim sitemizle uyumlu olmadığı için17; oluyor bilginize Selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
HAY ALLAH RAZI OLSUN...........!ÇOK SAOLSIN.............!
yakalzey yazdı:
bunu onlar yazmıyo biyerden alıntı yaptıklarında bazı harf ler karakter uymadığı için otomatik olarak öyle aktarılıyo kardeşim teknik bişey o
BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
HAY ALLAH RAZI OLSUN...........!ÇOK SAOLSIN.............!
:D:D:D:D:D:D:D:D;17 selametle kardesim hi hi
:D:D:D:D:D:D:D:D;17 selametle kardesim hi hi
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15650-neden-rakam-kullaniliyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DİKKAAAAAAAT HADİLERDE İKİ RAKAM Hadis-i Şerif 1 cevap
- İnternetteki Resimleriniz Kötüye Kullanılıyor! Boykot 12 cevap
- Forum yanlış kullanılıyor. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 164 cevap
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- İnsanlar neden kötü? Peki neden iyi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Neden Baba Neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.