.::çOk N€fiSS bİr YemEK::.

3.625 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RE: .::çOk N€fiSS bİr YemEK::.

Ferhan1982 yazdı:
CÜMLETEN SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.BU RESMİN BURAYA KONMA AMACI NEDİR ??? VE BU KADAR KOMİK OLAN NEDİR ??? BİRİ BANA ANLATSIN... SELAMETLE

KATILIYORUM KARDEŞİM SANA AÇTIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUM.ARKADAŞLAR BELKİ SİZ GÖRMEKTEN ZEVK ALIYOSUNUZ AMA GÖRMEK İSTEMEYENLERİDE DÜŞÜNÜN.BENİM BUNLARA TAHAMMÜLÜM YOK RESİMLERİNİ BİLE GÖRÜNCE TİTREME GİRİYO BANA.İĞRENÇ TİKSİNÇ VE KUSKUNÇ BİR RESİM KUSURA BAKMAYIN.:(:(:(
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy YAW,çok iğrençççççççç hiç aklıma gelmemişti senin böle bir resim yollayacağın:):):):)neyse kendine ii bak a.e.o
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

kimse imam azam gibi bakmıyacakmı .kimse bediüzzaman gi bi bakmayacakmı.
kaldırın perdeyi.güzel yanlarını görün.hele kürklerinin rengi.o kadar abes değildir herhalde hele gözleri.yaratılanı sevin yaratandan ötürü.ıyyy mıyyyy demeyin.
herşeyde bir güzellik vardır.
bedirhan_bedir

bedirhan_bedir

Aktif Üye · 74 mesaj

sevgili cennet gülü bize neden kedi muamelesi yaptığını anlayamadım.

cevaplarmısın lütfen
HUZUR44

HUZUR44

Üye · 13 mesaj

RE: MALZEMELERİ VER BENDE YAPAYIM...

RE: MALZEMELERİ VER BENDE YAPAYIM...

ARKADAŞ BÖYLE YEMEK TARİFİ HİÇ GÖRMEMİŞTİM ÇOOK GÜZELMİŞ YAAA BEGENDİM ...MALZAMELERİNİ YAZARMISIN BENDE YAPAYIM ....:):):):):):):)
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

s.a kardeş biz güzel tarafından bakmayıda biliyoruz fakat ilk izlenimde önemli değil mi?yapmacık olmamak lazım biz düşüncelerimizi söylüyoruz,bu forumun herşeye açık olması gerekiyor böyle bir resim konulduysa,bütün yorumlarada açık olması lazım,a.e.o selametle:|
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

ayshidayet yazdı:
s.a kardeş biz güzel tarafından bakmayıda biliyoruz fakat ilk izlenimde önemli değil mi?yapmacık olmamak lazım biz düşüncelerimizi söylüyoruz,bu forumun herşeye açık olması gerekiyor böyle bir resim konulduysa,bütün yorumlarada açık olması lazım,a.e.o selametle:|

sende haklısın.
ama yapmacık olan tarafını bana söylermisin.
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

ya arkadaşlar sizede hiç şaka yapılmıcak galiba!!!!
:@:@:@:@
:o:o:o:o:o
:|:|:|:|:|
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

s.a söyliyeyim kardeş hiç mi iyi tarafı yok yok tabii neresine bakayım tamam gözleri tüyleri güzel olabilir ama yemek tavasının içinde hiç mi hiç güzel tarafı belli olmuyor,ayrıca bu benim düşüncem farelerden çok huylanırım anlatabildim mi, ve tuba kardeşime de çok ağır bir eleştiri yaptığımı düşünmüyorum
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

hakkını helal et . tartışmak için yazmadım.bu mesele tartışmak için çok basit bir mesele.değmez.
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

aleykum selam. hakkını helal et . tartışmak için yazmadım.bu mesele tartışmak için çok basit bir mesele.değmez.
CENNET GULU

CENNET GULU

andelib yazdı:
aleykum selam. hakkını helal et . tartışmak için yazmadım.bu mesele tartışmak için çok basit bir mesele.değmez.

HELAL OLSUN KARDEŞİM..
SEN DE BANA HAKKINI HELAL ET..,
(OLUR MU)
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

:)B)HELAL OLSUN SENDE HELAL ET:)
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

hepinize helal olsun
CENNET GULU

CENNET GULU

hepinize hakkım helaldir..
asıl siz helal edin...B)B)
siyah_inci87

siyah_inci87

Kıdemli Üye · 166 mesaj

yaa o minicik şeyleri yiyecekler demeyin nolur banaaa....:(:(:(:(:(:(:(
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

IIIIYYYYYY O İĞRENÇ LEEEEEŞ GİBİ TAVAYADA ANCA BUNLAR YAKIŞIRDI.PASAKLILAR.....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

IIIIYYYYYY O İĞRENÇ LEEEEEŞ GİBİ TAVAYADA ANCA BUNLAR YAKIŞIRDI.PASAKLILAR.....
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum arkadaşlar bence fareler çok sevimliler ben onları yemek olarak düşünmüyorum tabiki o resimdekilerde yemek için o resmi çekmemişler..
Maksat ilginçlik olsun.. Üstelik fareler mide bulandıracak çirkinlikte değiller çok şirinler bence:):)
Yaratılanı severim yaratandan ötürü;)
Emeğine sağlık cennet şekeri:)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM YAZDIĞIMA BENİ UTANDIRDIN.BU BAKIŞ AÇISI SANIRIM SENİN İNSANİ GÜZELLİĞİN VE MÜTEVAZİLİĞİN OLSA GEREK.BAK BEN SEN GİBİ BAKAMADIM.KESİNLİKLE HAKLISIN ''Yaratılanı severim yaratandan ötürü''BİLDİĞİM İZ BİR ŞEY AMA BU ŞEKİL YAKLAŞMAYI OLAYLARA KARŞI ÖNCE KULAĞIMA BİR KÜPE SONRA CEBİME KOYUYORUM.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN.NE DİYELİM BAŞKA...

desertrose yazdı:
Selamun aleykum arkadaşlar bence fareler çok sevimliler ben onları yemek olarak düşünmüyorum tabiki o resimdekilerde yemek için o resmi çekmemişler..
Maksat ilginçlik olsun.. Üstelik fareler mide bulandıracak çirkinlikte değiller çok şirinler bence:):)
Yaratılanı severim yaratandan ötürü;)
Emeğine sağlık cennet şekeri:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.