SELATI TEFRICIYE OKUNACAK SIZDE KATILIR MISINIZ?
6.955 görüntülenme · 37 yanıt
RE: SELATI TEFRICIYE OKUNACAK SIZDE KATILIR MISINIZ?
SA KARDEŞ BEN 200 TANE ALIYORUM SABAH OKURUM RABBİMİN İZNİYLE FAZLA UZATMADAN 4MAYIS CUMA GÜNÜ BAĞIŞLARSAK DAHA İYİ OLUR 3 GÜNDE BAĞIŞLANMASI DAHA ETVALDİR ALLAHIN İZNİYLE
SA KARDEŞ BEN 200 TANE ALIYORUM SABAH OKURUM RABBİMİN İZNİYLE FAZLA UZATMADAN 4MAYIS CUMA GÜNÜ BAĞIŞLARSAK DAHA İYİ OLUR 3 GÜNDE BAĞIŞLANMASI DAHA ETVALDİR ALLAHIN İZNİYLE
allah razı olsun cevdet abı!
benı cok duygulandırdınız,yenı ogrenecek olmanıza ragmen 50 tane aldınız tekrar ALLAH razı olsun RABBIM kabul etsınB)
allah razı olsun cevdet abı!
benı cok duygulandırdınız,yenı ogrenecek olmanıza ragmen 50 tane aldınız tekrar ALLAH razı olsun RABBIM kabul etsınB)
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM BEN 50 ADET OKURUM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUNB)
VEALEYKUMSELAM!
ALLAH RAZI OLSUN.HAKLISINIZ INSALLAH BU CUMAYA KADAR BITIRIRIZ.
SELAM VE DUA ILE...B)
VEALEYKUMSELAM!
ALLAH RAZI OLSUN.HAKLISINIZ INSALLAH BU CUMAYA KADAR BITIRIRIZ.
SELAM VE DUA ILE...B)
dinci yazdı:
100 tanede ben alıyorum.Ama ne zamana kadar okunacak açıkça yazabilir misiniz.13 Mayısta başlayalaım 4 Mayısta bitirelim denildi.Ben anlamadım.Yardımcı olur musunuz...
100 tanede ben alıyorum.Ama ne zamana kadar okunacak açıkça yazabilir misiniz.13 Mayısta başlayalaım 4 Mayısta bitirelim denildi.Ben anlamadım.Yardımcı olur musunuz...
EFSUDE CANIM KALDIYSA BENDE 100 ADET ALIYORUM..
ALLAHA EMANET OL...B)
EFSUDE CANIM KALDIYSA BENDE 100 ADET ALIYORUM..
ALLAHA EMANET OL...B)
ALLAH RAZI OLSUN .KISMETSE BU CUMA BITECEK GIBI OKUYALAIM GEREKLI COGUNLUGU TOPARLAYAMAZSAK 1-2 GUN DAHA UZATIRIZ.
SELAM VE DUA ILE...
ALLAH RAZI OLSUN .KISMETSE BU CUMA BITECEK GIBI OKUYALAIM GEREKLI COGUNLUGU TOPARLAYAMAZSAK 1-2 GUN DAHA UZATIRIZ.
SELAM VE DUA ILE...
neslihantuncel yazdı:
duası ne zaman yapılıcak benim henüz bitmedi haftaya cuma dediğiniz için rahat davrandım.yazarsanız sevinirim.
duası ne zaman yapılıcak benim henüz bitmedi haftaya cuma dediğiniz için rahat davrandım.yazarsanız sevinirim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15592-selati-tefriciye-okunacak-sizde-katilir-misiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- *yeniden* :) esmaül hüsna ezberlemek isteyenler bana katılır mısınız? Esmâül Hüsnâ 688 cevap
- Kadın mısınız yoksa bayan mısınız? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 21 cevap
- VEFAT EDEN BIR YAKINIMIZ ICIN HATIM INDIRILECEK KATILIR MISNIZ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Kadir gecesi okunacak dua Mübarek Aylar 3 cevap
- Uykudan Kalkınca Okunacak Dua Dua Listesi 2 cevap
- yılbaşında ve aşüre gününde okunacak dua Muharrem Ayı 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.