ŞEFAAT İSTERSİNİZ DİMİ!!!!
38.036 görüntülenme · 475 yanıt
RE: ŞEFAAT İSTERSİNİZ DİMİ!!!!
SELAMUN ALEYKÜM OKUNAN TÜM SALAVATLARIN DUASI DÜN AKŞAM EDİLMİŞTİR OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RABBİM RAZI OLSUN İNŞ. PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED (S.A.V) İN ŞEFAATİNE NAİL OLURUZ .....B)B)B)B)
SELAMUN ALEYKÜM OKUNAN TÜM SALAVATLARIN DUASI DÜN AKŞAM EDİLMİŞTİR OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RABBİM RAZI OLSUN İNŞ. PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED (S.A.V) İN ŞEFAATİNE NAİL OLURUZ .....B)B)B)B)
RE: ŞEFAAT İSTERSİNİZ DİMİ!!!!
selamün aleyküm artık salavatlar devam etmicekmi hazır 3 aylardayken dicektim selametle güzel yaradana emanetsınızB)
selamün aleyküm artık salavatlar devam etmicekmi hazır 3 aylardayken dicektim selametle güzel yaradana emanetsınızB)
kıvırcık fenerliBanada 1000 Tane Yaz Kardeşim
s.a kardeşim bu forumumuz tamamlanmıştır. duası da yapıldı.ama yinede siz okumak istiyorsanız okuyun tabıkide... dua ile...
S.a tum site uyesi kardeslerim nasipse 23 ocakta mubarek mevlit kandiline erisecegiz daha onceleri destekler sayesinde 1 000 000 000 asan bir sayiya ulasmistik su anda zaman biraz daraldigi icin sayiyida az tutacagiz gun icinde heran heryerde okuyabiliriz baskalarina dagitabiliriz hepinizin destegini bekliyorum hz. Muhammed mustafa (sav) salavat sayi ise 100 000 hadi peygamber sefatine....
Bismillahirrahmannirrahim
Tsunami. : 5000
Repsol. : 1000
Elytk. : 1000
Bismillahirrahmannirrahim
Tsunami. : 5000
Repsol. : 1000
Elytk. : 1000
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15512-sefaat-istersiniz-dimi · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.