selamun aleyküm ...ALLAH RAZI OLSUN ...HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN BU DEĞERLİ YAZILARINIZLA O KADAR ÇOK YARDIMCI OLUYORSUNUZ Kİ BANA HAKKINIZ ÇOK GEÇİYOR RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLUR İNŞALLH ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ...
Cehennemden Kurtulabilecek miyim?
3.070 görüntülenme · 33 yanıt
RE: Cehennemden Kurtulabilecek miyim?
selamun aleyküm ...ALLAH RAZI OLSUN ...HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN BU DEĞERLİ YAZILARINIZLA O KADAR ÇOK YARDIMCI OLUYORSUNUZ Kİ BANA HAKKINIZ ÇOK GEÇİYOR RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLUR İNŞALLH ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ...
ve aleykum selam...est ne hakkı varsa
helal olsun ebeden ve daimen..faydalı oluyorsa memnun oluruz..Rabbim cümlemizden razı olur inş..selametle..
ararat yazdı:
ve aleykum selam...est ne hakkı varsa
helal olsun ebeden ve daimen..faydalı oluyorsa memnun oluruz..Rabbim cümlemizden razı olur inş..selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) ÇOK GÜZEL DÜSTÜRLAR KARDEŞİM ALLAH (CC)RAZI OLSUN...
Bir gün de bir genç gelip;
- Efendim, dünyada ve ahirette felaketlerden kurtulmak için ne yapayım? diye sorunca;
- Bunun bir tek çaresi var, buyurdu.
- O nedir ki efendim?
- Kurtulanlarla beraber olmak.
- Kurtulanlardan maksat kimlerdir ki?
- Allahü teâlânın sevgili kullarıdır. Ehl-i sünnet alimleri ve evliyalar bunlardandır mesela.
Böyle zatlar yoksa?
Delikanlı sordu:
- Böyle zatlar yoksa efendim?
- Onlar yoksa, kitapları var evladım. Onların kitaplarını okuyan da onlarla beraber sayılır.
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) ÇOK GÜZEL DÜSTÜRLAR KARDEŞİM ALLAH (CC)RAZI OLSUN...
- Efendim, dünyada ve ahirette felaketlerden kurtulmak için ne yapayım? diye sorunca;
- O nedir ki efendim?
- Allahü teâlânın sevgili kullarıdır. Ehl-i sünnet alimleri ve evliyalar bunlardandır mesela.
Böyle zatlar yoksa?
Delikanlı sordu:
- Onlar yoksa, kitapları var evladım. Onların kitaplarını okuyan da onlarla beraber sayılır.
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
VE A.SELAM ALLAHC.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM..İNŞ..SELAMETLE..
serkan25 yazdı:,
- O nedir ki efendim?
Böyle zatlar yoksa?
Delikanlı sordu:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
VE A.SELAM ALLAHC.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM..İNŞ..SELAMETLE..
Allah razı olsun Çok güzel..B)B)B)
Allah razı olsun Çok güzel..B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
s.a kardesim allah senden razi olsun paylasimin icin...rabbim cümlemizi cehennem azabindan korusun ins...ve daima onun yolunda yürümeyi nasip etsin.aminn B)
"selam ve dua ile"
s.a kardesim allah senden razi olsun paylasimin icin...rabbim cümlemizi cehennem azabindan korusun ins...ve daima onun yolunda yürümeyi nasip etsin.aminn B)
"selam ve dua ile"
VE A.SELAM KARDEŞİM..SAĞOLASINIZ..AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
Kader_sultan yazdı:
"selam ve dua ile"
VE A.SELAM KARDEŞİM..SAĞOLASINIZ..AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm, çok güzeldi. emeğinize sağlık.. Allah bizleri, yakıtı taşlar ve insan olan o çılgın ateşin azabından korusun inşallah. dünyada da buna göre amel edip inanmak gayesiyle. Allah razı olsun paylaştığınız için. Selametle kalın
selamün aleyküm, çok güzeldi. emeğinize sağlık.. Allah bizleri, yakıtı taşlar ve insan olan o çılgın ateşin azabından korusun inşallah. dünyada da buna göre amel edip inanmak gayesiyle. Allah razı olsun paylaştığınız için. Selametle kalın
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
emine364 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN İŞALLAH MAHŞER YERİNDE CENNET EHLİ İLE BİRLİKTE OLANLARDAN OLURUZ
HAYIRLI AKŞAMLAR
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
VE A.SELAM..SAĞOLASINIZ..AMİN..İNŞ..RABBİM SİZDENDE RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE..
aliye_aliye yazdı:
VE A.SELAM..SAĞOLASINIZ..AMİN..İNŞ..RABBİM SİZDENDE RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE..
S.A.Kurbanım evet çok değerli bir paylaşımda bulunmuşsunuz şöyle bir hadisi şerif hatırlıyorum.SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURDUKİ:BENİM ÜMMETİMİN ALİMLERİ BENİ İSRAİLİN PEYGAMBERLERİ GİBİDİR.bizler zamanımızda yaşasın veya yaşamamış olsun.Allah dostlarını seversek sözlerine uyarsak ve onları incitecek davranışlarda bulunmazsak inş kurtulanlardan oluruz.Rabbim cümlemize Allah dostlarını sevmeyi Rabbimizin emirlerine uymakta gittiğimiz yolda onların manevi katkılarını bizden mahrum etmesin.SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN kurbanım
S.A.Kurbanım evet çok değerli bir paylaşımda bulunmuşsunuz şöyle bir hadisi şerif hatırlıyorum.SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURDUKİ:BENİM ÜMMETİMİN ALİMLERİ BENİ İSRAİLİN PEYGAMBERLERİ GİBİDİR.bizler zamanımızda yaşasın veya yaşamamış olsun.Allah dostlarını seversek sözlerine uyarsak ve onları incitecek davranışlarda bulunmazsak inş kurtulanlardan oluruz.Rabbim cümlemize Allah dostlarını sevmeyi Rabbimizin emirlerine uymakta gittiğimiz yolda onların manevi katkılarını bizden mahrum etmesin.SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN kurbanım
ve a.selam ablacım...haklısınız.. Allah c.c. razı olsun..Allah dostlarını bulalım ve sımsıkı sarılalım inş..selametle..
Ravza_Nur yazdı:
ve a.selam ablacım...haklısınız.. Allah c.c. razı olsun..Allah dostlarını bulalım ve sımsıkı sarılalım inş..selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15445-cehennemden-kurtulabilecek-miyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Dini Hikayeler 3 cevap
- Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Dini Hikayeler 1 cevap
- Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Dini Hikayeler 1 cevap
- Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Fıkıh ve Akaîd 6 cevap
- cehennemden geliyorum! Kıssadan Hisse 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.