Cehennemden Kurtulabilecek miyim?

3.070 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
ararat

ararat

Kıdemli Üye · 292 mesaj

RE: Cehennemden Kurtulabilecek miyim?

selamun aleyküm ...ALLAH RAZI OLSUN ...HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN BU DEĞERLİ YAZILARINIZLA O KADAR ÇOK YARDIMCI OLUYORSUNUZ Kİ BANA HAKKINIZ ÇOK GEÇİYOR RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLUR İNŞALLH ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

ararat yazdı:
selamun aleyküm ...ALLAH RAZI OLSUN ...HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN BU DEĞERLİ YAZILARINIZLA O KADAR ÇOK YARDIMCI OLUYORSUNUZ Kİ BANA HAKKINIZ ÇOK GEÇİYOR RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLUR İNŞALLH ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ...

ve aleykum selam...est ne hakkı varsa

helal olsun ebeden ve daimen..faydalı oluyorsa memnun oluruz..Rabbim cümlemizden razı olur inş..selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
serkan25

serkan25

Kıdemli Üye · 498 mesaj

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) ÇOK GÜZEL DÜSTÜRLAR KARDEŞİM ALLAH (CC)RAZI OLSUN...

Bir gün de bir genç gelip;
- Efendim, dünyada ve ahirette felaketlerden kurtulmak için ne yapayım? diye sorunca;
- Bunun bir tek çaresi var, buyurdu.
- O nedir ki efendim?
- Kurtulanlarla beraber olmak.
- Kurtulanlardan maksat kimlerdir ki?
- Allahü teâlânın sevgili kullarıdır. Ehl-i sünnet alimleri ve evliyalar bunlardandır mesela.

Böyle zatlar yoksa?
Delikanlı sordu:
- Böyle zatlar yoksa efendim?
- Onlar yoksa, kitapları var evladım. Onların kitaplarını okuyan da onlarla beraber sayılır.

B)B)B)B)B)B)B)B)B)
m_muaz

m_muaz

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) ÇOK GÜZEL DÜSTÜRLAR KARDEŞİM ALLAH (CC)RAZI OLSUN...

Bir gün de bir genç gelip;
- Efendim, dünyada ve ahirette felaketlerden kurtulmak için ne yapayım? diye sorunca;
- Bunun bir tek çaresi var, buyurdu.
- O nedir ki efendim?
- Kurtulanlarla beraber olmak.
- Kurtulanlardan maksat kimlerdir ki?
- Allahü teâlânın sevgili kullarıdır. Ehl-i sünnet alimleri ve evliyalar bunlardandır mesela.

Böyle zatlar yoksa?
Delikanlı sordu:
- Böyle zatlar yoksa efendim?
- Onlar yoksa, kitapları var evladım. Onların kitaplarını okuyan da onlarla beraber sayılır.

B)B)B)B)B)B)B)B)B)
,

VE A.SELAM ALLAHC.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM..İNŞ..SELAMETLE..
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah razı olsun Çok güzel..B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
m_muaz

m_muaz

Resul_Acer yazdı:
Allah razı olsun Çok güzel..B)B)B)

ECMAİN...SAĞOLASINIZ...
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

s.a kardesim allah senden razi olsun paylasimin icin...rabbim cümlemizi cehennem azabindan korusun ins...ve daima onun yolunda yürümeyi nasip etsin.aminn B)

"selam ve dua ile"
m_muaz

m_muaz

Kader_sultan yazdı:
s.a kardesim allah senden razi olsun paylasimin icin...rabbim cümlemizi cehennem azabindan korusun ins...ve daima onun yolunda yürümeyi nasip etsin.aminn B)

"selam ve dua ile"

VE A.SELAM KARDEŞİM..SAĞOLASINIZ..AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN İŞALLAH MAHŞER YERİNDE CENNET EHLİ İLE BİRLİKTE OLANLARDAN OLURUZ
HAYIRLI AKŞAMLAR
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm, çok güzeldi. emeğinize sağlık.. Allah bizleri, yakıtı taşlar ve insan olan o çılgın ateşin azabından korusun inşallah. dünyada da buna göre amel edip inanmak gayesiyle. Allah razı olsun paylaştığınız için. Selametle kalın
m_muaz

m_muaz

emine364 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN İŞALLAH MAHŞER YERİNDE CENNET EHLİ İLE BİRLİKTE OLANLARDAN OLURUZ
HAYIRLI AKŞAMLAR

RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
m_muaz

m_muaz

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm, çok güzeldi. emeğinize sağlık.. Allah bizleri, yakıtı taşlar ve insan olan o çılgın ateşin azabından korusun inşallah. dünyada da buna göre amel edip inanmak gayesiyle. Allah razı olsun paylaştığınız için. Selametle kalın

VE A.SELAM..SAĞOLASINIZ..AMİN..İNŞ..RABBİM SİZDENDE RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE..
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

S.A.Kurbanım evet çok değerli bir paylaşımda bulunmuşsunuz şöyle bir hadisi şerif hatırlıyorum.SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURDUKİ:BENİM ÜMMETİMİN ALİMLERİ BENİ İSRAİLİN PEYGAMBERLERİ GİBİDİR.bizler zamanımızda yaşasın veya yaşamamış olsun.Allah dostlarını seversek sözlerine uyarsak ve onları incitecek davranışlarda bulunmazsak inş kurtulanlardan oluruz.Rabbim cümlemize Allah dostlarını sevmeyi Rabbimizin emirlerine uymakta gittiğimiz yolda onların manevi katkılarını bizden mahrum etmesin.SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN kurbanım
m_muaz

m_muaz

Ravza_Nur yazdı:
S.A.Kurbanım evet çok değerli bir paylaşımda bulunmuşsunuz şöyle bir hadisi şerif hatırlıyorum.SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURDUKİ:BENİM ÜMMETİMİN ALİMLERİ BENİ İSRAİLİN PEYGAMBERLERİ GİBİDİR.bizler zamanımızda yaşasın veya yaşamamış olsun.Allah dostlarını seversek sözlerine uyarsak ve onları incitecek davranışlarda bulunmazsak inş kurtulanlardan oluruz.Rabbim cümlemize Allah dostlarını sevmeyi Rabbimizin emirlerine uymakta gittiğimiz yolda onların manevi katkılarını bizden mahrum etmesin.SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN kurbanım

ve a.selam ablacım...haklısınız.. Allah c.c. razı olsun..Allah dostlarını bulalım ve sımsıkı sarılalım inş..selametle..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.