Allahu Teala'nın merhametine bakın...

6.739 görüntülenme · 72 yanıt

Paylaş:
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ResulaydinSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL, EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE

"HER AMEL'Kİ;
ALLAH RIZASI İÇİN İSE,
ZİKR'E DAHİLDİR"
(İMAM RABBANİ)

ve aleyna aleyküm selam abi.Sağolasınız.Allah razı olsun değerli katılımınız için.
Rabb'im rızayı ilahiye nail olanlardan eylesin bizleri inş.
siz de Allaha emanet olun..selametle kalın..
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Esselemü alayküm verahmetullahi vebreketuh
Teşekkür ederim kardeşim. İbret alınıp ders çıkarılması gereken bir paylaşımdı.Tövbe kapısı kıyamet gününe kadar açık inşallah o kapıyı çalmasını bilelim...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
..:Tuana:..

..:Tuana:..

Üye · 24 mesaj

bunu daha önceen okumustum ve cok etkılendım hala da etkılenıyorum bu hıkayeden. Anlıyoruzkı rabbimin affedemeyeceği gunah yok yeterkı tam teslimiyet altıbna girelim.Rabbim hepımızın gunhalarını efeylesın !
nigdeli

nigdeli

kibaraggulçok etkileyici ve korkutucu . tüylerim diken diken oldu.ALLAH ın affı tabiki çok büyük.O merhametlilerin en merhametlisi.Ama benim duam inşallah kimse öyle büyük günahlar işlemesin.

... B) B) ...
nigdeli

nigdeli

AFRA_NURS.a. Kardeşim Allah Razi Olsun Emeklerine Sağlik...rabbim Hepimizin Günahlarini Af Buyursun Inşallah.çok Güzel Bir Paylaşim Olmuş.selametle..a.e.o.

ve aleyküm selam güzel ablam..amin ecmain inş..sağolasınız..beğenmiş olmanıza sevindim.
Allah razı olsun..selam ve dua ile.. Fi emanillahi Teala..B)
nigdeli

nigdeli

keltepeAllah C.c. Affetmeyi Sevendir.tövbesi Kabul Olan Kullardan Olalim Inşallah..allaha Emanet Olun Dua Ile.

amenna, amin inşaAllah..
Fi emanillahi teala..dua ile kalın..
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Ve Aleyküm Selam, amin inşaallah.

Ey en büyük Merhamet Sahibi,ey merhametlilerin en Merhametlisi, ey Tevvab-ur Rahim,ey Gafur-ur Rahim,ey Alim-ül Hakim, Kur-an-ı Azimüş-şan da buyuruyorsun ki;

''Rabbinizden mağfiret dileyin.Sonra da tevbe edin O'na. Doğrusu benim Rabbim, Rahimdir,Veduddur''(BELED:90)

Bizlere de mağfiret et,tevbelerimizi kabul buyur ve inşaallah affettiğin kullarınının zümresine ilhak et. Dönüşümüz yine sanadır Rabbim, iman üzere ölmeyi nasibeyle...amin...

Allah(CC) razı olsun,ellerinize sağlık,selam ve dua ile A.E.O.
nigdeli

nigdeli

Ahmet&GizemRabbim Bizi De Affetsin.allah Razi Olsun Ayyy çok Güzeldi.eline Sağlik Kardeş

amin.cümlemizden inşaAllah..
sağolasınız..selametle kalın..
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Allah razı olsun...Allah'tan ümit kesilmez..
nigdeli

nigdeli

RiSaLei-NuRO genc cikip gitti ,tam kirk gece Allah'a yalvardi. kirkinci gece basini semaya kaldirdi, soyle yalvardi:

- Ey Muhammed (Sallallahu aleyhi ve Sellem)'in, Adem'in (aleyyhiselam), Havva'nin (rahmetullahi aleyh) Allah'i.
Eger ben bagislandiysam Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem)'e ve arkadaslarina bildir. Bagislanmadiysam semadan bir ates gonder, beni yaksin. ahiret azabindan beni kurtar.

Selamun Aleykum emeğinize sağlık selam ve dualarla kalınız

ve aleyküm selam.sağolasınız..selam dua ve selametle kalınız..
nigdeli

nigdeli

CEVDET-71, post: 474611, member: 50317selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allaha emanet ol

ve aleyküm selam abi.sağolasınız.Fi emanillah..
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

rahman rahım olan rabbimin merhametı sonsuzdur..tevbelrimizin kabul olması dileğiyle...
nigdeli

nigdeli

talipamcaVe aleyküm Selam,amin inşaallah.Çok güzel paylaşımdı Allah(CC) razı olsun.Selam ve dua ile A.E.O.

Amin, ecmain inş abi.Sağolasınız.
selametle kalın.Allah'a emanet olun..
nigdeli

nigdeli

istikbalEsselemü alayküm verahmetullahi vebreketuh
Teşekkür ederim kardeşim. İbret alınıp ders çıkarılması gereken bir paylaşımdı.Tövbe kapısı kıyamet gününe kadar açık inşallah o kapıyı çalmasını bilelim...

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuh
Allah razı olsun kardeşim..amin inşaAllah. selametle kalın..
nigdeli

nigdeli

..:Tuana:..bunu daha önceen okumustum ve cok etkılendım hala da etkılenıyorum bu hıkayeden. Anlıyoruzkı rabbimin affedemeyeceği gunah yok yeterkı tam teslimiyet altıbna girelim.Rabbim hepımızın gunhalarını efeylesın !

amin.Allah razı olsun kardeşim.
selam ve dua ile..
nigdeli

nigdeli

talipamcaVe Aleyküm Selam, amin inşaallah.

Ey en büyük Merhamet Sahibi,ey merhametlilerin en Merhametlisi, ey Tevvab-ur Rahim,ey Gafur-ur Rahim,ey Alim-ül Hakim, Kur-an-ı Azimüş-şan da buyuruyorsun ki;

''Rabbinizden mağfiret dileyin.Sonra da tevbe edin O'na. Doğrusu benim Rabbim, Rahimdir,Veduddur''(BELED:90)

Bizlere de mağfiret et,tevbelerimizi kabul buyur ve inşaallah affettiğin kullarınının zümresine ilhak et. Dönüşümüz yine sanadır Rabbim, iman üzere ölmeyi nasibeyle...amin...

Allah(CC) razı olsun,ellerinize sağlık,selam ve dua ile A.E.O.

Rabbim sizden de razı olsun bu güzel dua için.Amin inşaAllah.
Rabbimiz kabul buyursun..selametle kalın..Fi emanillah..
_katre_

_katre_

Yeni Üye · 8 mesaj

rabbim senki affetmeyi seversin bizleride affet...
nigdeli

nigdeli

BRCAllah razı olsun...Allah'tan ümit kesilmez..

amin, ecmain inşaAllah.selam ve dua ile kalın..
nigdeli

nigdeli

berra34rahman rahım olan rabbimin merhametı sonsuzdur..tevbelrimizin kabul olması dileğiyle...

amenna ve saddakna. Allah razı olsun. Amin, cümlemizin inşaAllah..
selametle kalın kardeşim..
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allahu Teala'nın merhametine bakın...

--------------------------------------------------------------------------------

Yüce Allah'a hamd olsun şükürler olsun...affediciliğinden sualmi olunur...Allah hepimizin günahlarını bağışlasın...AMİN
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.