🔒 Selamlaşma

27.233 görüntülenme · 233 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
aleyna34

aleyna34

Yeni Üye · 6 mesaj

RE: Selamlaşma

aleykümüs selam
selcuk1

selcuk1

Yeni Üye · 2 mesaj

selamünaleykum
hadimi

hadimi

Yeni Üye · 1 mesaj

Aleykümselam. Hz.Allah razı olsun. inşallah Bu Konuda Muvaffak Olursunuz
saury

saury

Yeni Üye · 8 mesaj

selamın aleyküm.. ben siteye baya önceden kayıt olmuştum ama nasip bugünlereymiş.. artık ayrılamaz oldum.. gerceği bu sene öss sınavına hazırlanıyorum o sebebten pek vakit bulamıyorum bilgisayara oturmaya ama oturuncada son zamanlarda ilk açtığım site oluyor..
Bu sitede emeği geçen herkesten Allah razı olsun gerçekten takdiri hak ediyor.. B)B)
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

cok güzel rabbim senden razıolsun:|
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
sonsuzluga ozlem

sonsuzluga ozlem

Yeni Üye · 3 mesaj

ve aleykum selam verahmetullahi ve berekat. allahu azze ve celle hazretlerinin rahmeti ve bereketi üstünüze olsum
Kemal_77

Kemal_77

Yeni Üye · 1 mesaj

selamın aelyküm

yeni üye oldum kardeşlerim aranızda olmaktan mutluyum
aynur89

aynur89

Yeni Üye · 2 mesaj

B) selamın aleyküm arkadaşlar;
ben siteye yeni üye oldum çok güzel bir site yapmışsınız allah razı olsun.
selamlaşmak dediğiniz gibi şu zamanda hiç yapılmıyo inşallah
selamlaşma bütün dünyaya bizlerin ve böyle sitelere giren arkadaşların sayesinde yayılır(amin)allaha emanet olun.B)
MUSABTALHA

MUSABTALHA

Yeni Üye · 3 mesaj

SELAMUN ALEYKUM BANA YARDIMCI OLUCAK KİMSE YOKMU
MUSABTALHA

MUSABTALHA

Yeni Üye · 3 mesaj

SLEMUN ALEYKUM NEGÜZEL SİTENİZ VAR ALLAH EMEGİ GECENLERDEN RAZI OLSUN
ankara_06

ankara_06

Yeni Üye · 5 mesaj

B) bu bilgiyi paylaşımınız için allah sizden razı olsun
aynur89

aynur89

Yeni Üye · 2 mesaj

MUSABTALHA yazdı:

ve aleyküm selam arkadaşım yardım istediğin konu nedir söyle bilgimiz varsa sana aktarabiliriz. allaha emanet olun!
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

MUSABTALHA yazdı:

Aleykümselam;

Kardeşim yardım almak istediğiniz konuları. "Sorularla İslamiyet" ve ya bilgi@islamiyet.gen.tr ve aska_mecnun@ m y n e t.com'a yaza bilirisniz, selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

ahsema

ahsema

Yeni Üye · 4 mesaj

aleyküm selam bende yeni üye oldum aranıza alırsanız sevinirim allah (c.c.) razı olsun inş. :):)
ahsema

ahsema

Yeni Üye · 4 mesaj

ben site insanlarını ailem biliyorum sadece sabahları girebiliyorum kısa bir süre çok iyi insnlar allah c.c. herkesden razı olsun inş.:):):):):)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

ahsema yazdı:
aleyküm selam bende yeni üye oldum aranıza alırsanız sevinirim allah (c.c.) razı olsun inş. :):)

hOŞGELDİNİZ kardeşim Rabbim üyeliğinizi hayırlara vesile eylesin inşAllah... Allaha emanet olun selam ve dua ile

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Arife81

Arife81

Üye · 19 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK RABBİM DEVAMLARINI GETİRİR İNŞAALLAH. ALLAHA EMANET OLUN.B)
sitare82

sitare82

Yeni Üye · 6 mesaj

RE: selam

RE: selam

selamun aleykum .... ben yeniyim...bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar forum kunusun da ve de bu adres sayesinde aydınlanmak istiyorum daha da...
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

sitare82 yazdı:
selamun aleykum .... ben yeniyim...bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar forum kunusun da ve de bu adres sayesinde aydınlanmak istiyorum daha da...

Aleykümselam,

Üyeliğiniz hayırlı olur inşAllah elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım inşAllah. Sorularımızı "Sorularla İslamiyet Bölümüne sormanızı önemle vurgularım"

medinemm

medinemm

Yeni Üye · 3 mesaj

Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.