🔒 Selamlaşma
27.233 görüntülenme · 233 yanıt
RE: Selamlaşma
selamın aleyküm.. ben siteye baya önceden kayıt olmuştum ama nasip bugünlereymiş.. artık ayrılamaz oldum.. gerceği bu sene öss sınavına hazırlanıyorum o sebebten pek vakit bulamıyorum bilgisayara oturmaya ama oturuncada son zamanlarda ilk açtığım site oluyor..
Bu sitede emeği geçen herkesten Allah razı olsun gerçekten takdiri hak ediyor.. B)B)
selamın aleyküm.. ben siteye baya önceden kayıt olmuştum ama nasip bugünlereymiş.. artık ayrılamaz oldum.. gerceği bu sene öss sınavına hazırlanıyorum o sebebten pek vakit bulamıyorum bilgisayara oturmaya ama oturuncada son zamanlarda ilk açtığım site oluyor..
Bu sitede emeği geçen herkesten Allah razı olsun gerçekten takdiri hak ediyor.. B)B)
cok güzel rabbim senden razıolsun:|
cok güzel rabbim senden razıolsun:|
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
ve aleykum selam verahmetullahi ve berekat. allahu azze ve celle hazretlerinin rahmeti ve bereketi üstünüze olsum
ve aleykum selam verahmetullahi ve berekat. allahu azze ve celle hazretlerinin rahmeti ve bereketi üstünüze olsum
B) selamın aleyküm arkadaşlar;
ben siteye yeni üye oldum çok güzel bir site yapmışsınız allah razı olsun.
selamlaşmak dediğiniz gibi şu zamanda hiç yapılmıyo inşallah
selamlaşma bütün dünyaya bizlerin ve böyle sitelere giren arkadaşların sayesinde yayılır(amin)allaha emanet olun.B)
B) selamın aleyküm arkadaşlar;
ben siteye yeni üye oldum çok güzel bir site yapmışsınız allah razı olsun.
selamlaşmak dediğiniz gibi şu zamanda hiç yapılmıyo inşallah
selamlaşma bütün dünyaya bizlerin ve böyle sitelere giren arkadaşların sayesinde yayılır(amin)allaha emanet olun.B)
Aleykümselam;
Kardeşim yardım almak istediğiniz konuları. "Sorularla İslamiyet" ve ya bilgi@islamiyet.gen.tr ve aska_mecnun@ m y n e t.com'a yaza bilirisniz, selametle
MUSABTALHA yazdı:
SELAMUN ALEYKUM BANA YARDIMCI OLUCAK KİMSE YOKMU
Aleykümselam;
Kardeşim yardım almak istediğiniz konuları. "Sorularla İslamiyet" ve ya bilgi@islamiyet.gen.tr ve aska_mecnun@ m y n e t.com'a yaza bilirisniz, selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
hOŞGELDİNİZ kardeşim Rabbim üyeliğinizi hayırlara vesile eylesin inşAllah... Allaha emanet olun selam ve dua ile
ahsema yazdı:
aleyküm selam bende yeni üye oldum aranıza alırsanız sevinirim allah (c.c.) razı olsun inş. :):)
hOŞGELDİNİZ kardeşim Rabbim üyeliğinizi hayırlara vesile eylesin inşAllah... Allaha emanet olun selam ve dua ile
Aleykümselam,
Üyeliğiniz hayırlı olur inşAllah elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım inşAllah. Sorularımızı "Sorularla İslamiyet Bölümüne sormanızı önemle vurgularım"
sitare82 yazdı:
selamun aleykum .... ben yeniyim...bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar forum kunusun da ve de bu adres sayesinde aydınlanmak istiyorum daha da...
Aleykümselam,
Üyeliğiniz hayırlı olur inşAllah elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım inşAllah. Sorularımızı "Sorularla İslamiyet Bölümüne sormanızı önemle vurgularım"
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15275-selamlasma · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.