🔒 Selamlaşma
27.233 görüntülenme · 233 yanıt
RE: Selamlaşma
selamün aleyküm kardeşlerim RABBİM hepinizden razı olsun sizin gibi insanlar olduğu sürece bizler peşinizden geleceğiz inş.bizlere de yardımcı olur bu güzellikleri eksik kalmış kardeşinizede anlatırsanız çok memnun olurum
selamün aleyküm kardeşlerim RABBİM hepinizden razı olsun sizin gibi insanlar olduğu sürece bizler peşinizden geleceğiz inş.bizlere de yardımcı olur bu güzellikleri eksik kalmış kardeşinizede anlatırsanız çok memnun olurum
Esselamü aleyküm kardesim
hakkini helal et, bilgimizi genislettigin icin....
selam ve dua ile...B)B)B)
Esselamü aleyküm kardesim
hakkini helal et, bilgimizi genislettigin icin....
selam ve dua ile...B)B)B)
ALEYKUMSELAM ABIM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLEB)B)
aska mecnun yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
ESSELAMUN AELYKUM VE RAHMETULLAHI VE BERAKATUHU ABIM ALLAH RAZI OLSUNB)B)
Vealeykümüsselam Verahmetullahi Veberakatüh;
Amin Cümlemizden inşAllah Allah'ın Selamını birbirimizin üzerinden eksik etmeyelim inşAllah.. Selam verdikçe Rahmet bulalım inşAllah Allah'a emanet ol kardeşim Selamünaleyküm
ALEYKUMSELAM ABIM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLEB)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
selamün aleyküm kardeşim gerçekten selam konusu benimde çok hassas olduğum bi konu yolda giderken,gelene bakıyorum selam vereyim diye ama yüzüne baktığım zaman,suratı asık Allah biliyoki selam vermeye korkuyorum.apartmanda ki komşuma selam verecem beni görünce başını ya başka tarafa çeviriyo ,yada önüne eğiyo ,biz selamımızıda kaybettik.selam ve dua ile
selamün aleyküm kardeşim gerçekten selam konusu benimde çok hassas olduğum bi konu yolda giderken,gelene bakıyorum selam vereyim diye ama yüzüne baktığım zaman,suratı asık Allah biliyoki selam vermeye korkuyorum.apartmanda ki komşuma selam verecem beni görünce başını ya başka tarafa çeviriyo ,yada önüne eğiyo ,biz selamımızıda kaybettik.selam ve dua ile
RE: yeniyim ama kimse ilgilenmiyooooo
selamün aleyküm kardeşlerim ya ben bu siteyi kullanmayı henüz tam bilmiyom nolur msjlarıma cvp yazın yaaaaaa bu siteyi çok beğendim aranızdaki sıcaklığı en kısa zamanda bende sizelre katılmak istiyorum selamlaşmayı tartıimişsınız konularda çok güzel hepinizden allah razı olsun
selamün aleyküm kardeşlerim ya ben bu siteyi kullanmayı henüz tam bilmiyom nolur msjlarıma cvp yazın yaaaaaa bu siteyi çok beğendim aranızdaki sıcaklığı en kısa zamanda bende sizelre katılmak istiyorum selamlaşmayı tartıimişsınız konularda çok güzel hepinizden allah razı olsun
ve aleyküm selam...hoşgelmişsin kardeş.rabbim razı olsun ..
terki enaniyet yazdı:
ve aleyküm selam...hoşgelmişsin kardeş.rabbim razı olsun ..
tüm form alemine Esselamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
Arkadaşlarım Allah dostları ben bu forumda yeniyim genelde okuyorum pek aktif olamadım ama inş bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım
formla uğraşandan yapandan emeği geçen herkesten Allah razı olsun
Arkadaşlarım Allah dostları ben bu forumda yeniyim genelde okuyorum pek aktif olamadım ama inş bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım
formla uğraşandan yapandan emeği geçen herkesten Allah razı olsun
Es-Selamün Aleyküm selam veren ablalarım,abilerim ve kardeşlerimede ve aleyküm selam...Allah'a emanet olun....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15275-selamlasma · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.