takan yazdı:
elzem yazdı:
Hoş geldin takan kardeşim seni tekrar burda gördüğüme sevindim
hoşbulduk Allah razı olsun nasılsın iyisindir inşallah
Allah razı olsun sen iyisindir inş bir daha da kaybolma kardeşim
47.219 görüntülenme · 480 yanıt
takan yazdı:
elzem yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
elzem yazdı:
Allah razı olsun sen iyisindir inş bir daha da kaybolma kardeşim
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
tsunami yazdı:
S.A
İNANIN ÇOK ŞAŞIRDIM VE GERÇEKTEN DOĞRU ASLINDA ÇOK ZAMANDIR ALDIĞIM FAKAT BİR TÜRLÜ UYGULAMAYA KOYAMADIĞIM BİRŞEYİ YAPMAMDA CESARET VERDİ BENİ TANIYANLAR BİLİR BEN TEKNOLOJİ DÜŞMANI BİRİSİYİM VE EN KISA ZAMANDA MSN OLAYINI TAMAMİYLE KAPATMAYI DÜŞÜNÜYORUM NEYSE RABBİM BENİ NEFSİMİN PEŞİNDEN KOŞTURMASIN YAR VE YARDIMCIM OLSUN İNŞ. AEO.;)
✦ Mübarek Üye
mahmudsami yazdı:
selamün aleyküm
Kardeşim çok mühim önemli bir konuya değinmişin. Ne yazık ki bugün chat yaparken birbirimizi görmüyoruz diye özellikle islami camiadan olan gençler bu mazeretle rahatlıkla kadınlarla görüşmekteler. Mahremiyet sadece görüntüden ibaret değildir. Buna ses, yazı, sürülen koku ayak sesi, gibi mevzularda bile Allahın ve Rasulünün çizdiği hududları aşmak caiz değildir. Ve her müslüman kadın ve erkeğin bunlara dikkat etmesi üzerine vaciptir.
Rabbimimiz bizi yolundan Efendimizin ahlak ve sünnetinden ayırmasın.
✦ Mübarek Üye
nurlu_hayat yazdı:
ALINTI DİYE OKUDUM ALINTIDA OLSA ÇOK GÜZEL YAZI
✦ Mübarek Üye
takan yazdı:
Allah razı olsun kardeşlerim site'de yine harika konular anlatılıyo ben uzun zaman ayrı kaldım kimbilir neler kaçırdım.
hayırlı geceler
✦ Mübarek Üye
ezgi023 yazdı:
Allah razı olsun çok güzel bi konu sağolun B)
✦ Mübarek Üye
523452 yazdı:
B)B)s.a.kardeşim senden birşey rica etmek istiyorum.ben güzel yazılarımı ve resimlerimi nasıl oluşturacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusun.olamasanda,Allah senden razı olsun.A.E.OlB)B)
✦ Mübarek Üye
523452 yazdı:
s.a.bende bir konuyla katılacagım sitemize ama şekilleri ve resimleri nasıl ayarlayacagımı bulamadım.hani sen yapmışsınya.başörtüsü bir hayat duruşu,onun gibi.
✦ Mübarek Üye
gyagmurca yazdı:
B)B)chatla ilgili çok güzel yazılmış fakat nasıl bu site üzerinden mail adreslerimizi bulup bizlere mail ve msn ile konuşmaya çalışan kişiler var yüce rabbim onların hakkından gelir inş allahından bulsunlar benim canımı çok sıktılar sapık insanlar islamiyetide kendilerine oyun etmeye başladılar yüce rabbim onlara hidayet verir inş kusura bakmayın lütfen yanlış bir cümle kulandıysamB)B)
✦ Mübarek Üye
523452 yazdı:
B)s.a.Allah razı olsun güzel bir konuya değinmişsin.Güzelliklerin içine fesatlar daima katılacaktır.Rabbim kötülerin şerrinden tüm kardeşlerimi korusun.Allaha emanet olun.B)
✦ Mübarek Üye
gyagmurca yazdı:
B)B)chatla ilgili çok güzel yazılmış fakat nasıl bu site üzerinden mail adreslerimizi bulup bizlere mail ve msn ile konuşmaya çalışan kişiler var yüce rabbim onların hakkından gelir inş allahından bulsunlar benim canımı çok sıktılar sapık insanlar islamiyetide kendilerine oyun etmeye başladılar yüce rabbim onlara hidayet verir inş kusura bakmayın lütfen yanlış bir cümle kulandıysamB)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15273-islami-chat-aldatmacalari · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.