RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI
volide yazdı:
allah senden ve senin gibi güzel bakan güzel gören güzel düşünen güzel insanları bu seyri alem içerisinde çoğaltır ruhları bülbül gibi okşayan güzel sözlerden gülümseyen bakışlarla hayatın içindeki güzellikleri paylaşarak yaşamın son perdesine kadar hayatta neler güzel ise bu güzellikler senin olsun.alemi ervahta ise mekanın cennet habibi kibriya komşun olsun.selam olsun resulullaha selam olsun o diyarın güzel insanlarına ..selam olsun senin gigi güzel özel insanlara.yolun sıratı müstakim buradan yürü huzur kapısının anahtarı orada..devam et....SELAMETLE KALIN NUR ÜSTÜNE NUR DOLSUN GÜZEL KALBİN.......................ayrıca sizin yazınızı okumadım onu tekrar forma girerseniz mutlu olurum kardeşim ben sizi uzun zamandır takip ediyorum çok çok güzel konulara deyiniyosunuz bende izmirde bir camide imamım sizi tanımak isterdim fakat bilmiyorum türkiyenin hangi ilindesiniz allah yolunuzu güzelliklerden ayırmasın allah yar ve yardımcın olsun..selametle kalın
ve aleyküm selam.. güzel dua ve temennileriniz için Rabbim sizden razı olsun. çok teşekkür ederim. ecmain olsun inşallah.. Rabbimiz, dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin inşallah.. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile. selametle kalın.