selamün aleyküm kardeşler sabah namazına nasıl kalkı
yorsunuz bana yöntem söyler misiniz
47.219 görüntülenme · 480 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
sevdegonca yazdı:
selamün aleyküm kardeşler sabah namazına nasıl kalkı
yorsunuz bana yöntem söyler misiniz
✦ Mübarek Üye
sevdegonca yazdı:
bu kadar kısa sürede cvplandırdığınız için çok tşk ederim evet bir kere kalkmamaya alışınca daha kalkamıyorsun alışkanlıkları değiştirmek çok zor selametle duayla
✦ Mübarek Üye
ALLAHIN ylndkl1992 yazdı:
Bende teşekür ederim ben fazla konuşmasını beceremem sadece size;ALLAHIN RAHMETİsiz ve sizin gibilerinin üstünde olsun diyorum ve sağlıcakla kalın
✦ Mübarek Üye
saury yazdı:
gerçekten güzel bi konu ilk açtığınız konuya göre yorum yapacak olursak.. gerçekten böyle insanlar cok yaa.. ki bunlar islami chat odalarında veya islami ortamlarda yaşananlar peki islam ortamının saglanamadığı yerlerde neler oluyor? bunu düşünmesi bile insanı üzerken ben canlı canlı bunları görebiliyordum.. Allah sabır versin inşallah.. gerçekten onları görünce insan bir kere daha sükrediyor. ve insanoğlunun ne kadar acınası durumlara düştüğünü gözler önüne seriyor.. çok yazık gerçekten yazık... Allah bizleri onlardan korusun inşallah...
✦ Mübarek Üye
polyana yazdı:
evet amiin amiiiin allah nefsimizin esiri yapmasın inş. çok haklı, gerçek ve güzel bir konu allh razı olsun arkadaşım
aliye_aliye yazdı:
saury yazdı:
gerçekten güzel bi konu ilk açtığınız konuya göre yorum yapacak olursak.. gerçekten böyle insanlar cok yaa.. ki bunlar islami chat odalarında veya islami ortamlarda yaşananlar peki islam ortamının saglanamadığı yerlerde neler oluyor? bunu düşünmesi bile insanı üzerken ben canlı canlı bunları görebiliyordum.. Allah sabır versin inşallah.. gerçekten onları görünce insan bir kere daha sükrediyor. ve insanoğlunun ne kadar acınası durumlara düştüğünü gözler önüne seriyor.. çok yazık gerçekten yazık... Allah bizleri onlardan korusun inşallah...
ilk açtığım konu hangisi kardeşim? anlayamadım... duanıza amin, Allah kimseyi böyle hatalara düşürmesin inş. selametle kalın
✦ Mübarek Üye
saury yazdı:
aliye_aliye yazdı:
saury yazdı:
ilk açtığım konu hangisi kardeşim? anlayamadım... duanıza amin, Allah kimseyi böyle hatalara düşürmesin inş. selametle kalın
islami chat aldatmacaları yani bu konunun ilk sayfasındaki yazından bahsetmiştim. tam yorum yazıcaktım bir üstte sabah namazıyla ilgili bir konu vardıya onla karıstırılasın die ilk konu dedim ;) B)selamın aleyküm..
✦ Mübarek Üye
tugbayurt yazdı:
allah razı olsun sizden insanları aydınlatıyorsunuz çok güzel olmuş inş bu uyarıyı görüpte dikkate alırlar
✦ Mübarek Üye
mirac_ yazdı:
SA GUZEL KONUYA DEGINDIN FAKAT ORDA N.. VE İ... CEMAATLERINI KARALAMIS GIBI OLMU YORMUSUNUZ ORAYA CEMAAT ISMI KOYMASAYDINIZ DAHA IYI OLURDU BENCE
✦ Mübarek Üye
hikmetcan yazdı:
arkadaşım ben bu konuşmayı sizmi yaptınız yoksa birinin msnesinimi çaldınız onu mrak ettim yada birimi gönderdi size
✦ Mübarek Üye
sonsuzluga ozlem yazdı:
gerçekten muhteşem. lakin cemaat ehlimisiniz bölumunde cemaat isimlerini yazarken baş harflerini koyup gerisine x işareti koymuşsunuz burada sadece tek x koyabilirdiniz.çünkü ismini niyetizle zikrettiğiniz cemaatteki kardeşlerimizi incitebilirsiniz o yüzden sizi bu konuda eleştiriyorum hakkınızı helal ediniz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15273-islami-chat-aldatmacalari · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.