BİR SORU MUHAKAK BAKIN

785 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

DEĞERLİ DİN KARDEŞLERİM DÜN Bİr komşumuza gittiğimizde duvardaki bi pano dikkatimi çekti panoda''BU GÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN'' YAZIYORDU okuduktan sonra düşünmeye başladım bu gün Allah için ne yaptım istedimki sizlerde neler yaptığınızı bi düşün bi muhasebenizi yapın size sorum şu:

BU GÜN ALLAH'IN RIZASI İÇİN NE YAPTINIZ?

ALLAH'A EMANET OLUNUZ

LÜTFEN EMEĞE SAYGI
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

RE: BİR SORU MUHAKAK BAKIN

s.a
bugün düşündümde ben allah için yanlızca bir kaç sayfa kuran-ı kerim okuyabildim.ne yazıkki namazlarımı bile kıl(a)madım.allaha emant olun.
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

BEN HASTAYIM KURAN OKUYAMADIM AMA NAMAZLARIMI KILDIM İNŞ.BU GECE BİTMEDEN AZDA OLSA KURAN OKİCAM İNŞ.
ASLINDA RABBİMİZ BİZE GÜÇ VE İMKAN VERİYOR AMA BİZ ONU DEĞERLENDİREMİYORUZ İLERDE ÇOK GEC OLMADAN İNŞ.RABBİMİZİN VERDİĞİ O FIRSATLARI DEĞERLENDİRİR VE İBADETLERİMİZİ EKSİKSİZ YAPARIZ İNŞ.
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

S.A. NAMAZ VE ORUCLARI V.B. INSAN KENDISI ICIN YAPAR ALLAHIN IHTIYACI YOK BUNLARA
ALLAH IN RIZASINI KAZANMAK ICIN SADAKA GIBI SEYLER YAPILIR BIR KISIYE YARDIM EDILIR NE BILIYIM BU TUR SEYLER. BENIM BILDIGIM KADARIYLA HOCAMIZ BOYLE DEMISTI.
HANI BIRININ ALLAH RAZI OLSUN DIYEBILECEK ISLER YAPMALIYIZ, HAKKINIZI HELAL EDIN
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

A.S. KARDEŞLERİM FARK ETTİMDE HAYATIMIZDA ÇOK AZ ALLAH RAZI OLSUN DİYORUZ VE ÇOK AZDA DUYUYORUZ İNŞ. BUNDAN SONRA DAHA FAZLA ALLAH RAZI OLSUN DİYELİM VE ÇEVREMİZDE DE BUNU YAYMAYA ÇALIŞALIM GÜZEL Bİ CÜMLE CÜNKÜ BELKİ MAKBUL ZAMANA DENK GELİRDE ALLAH'IN RIZASINI KAZANIRIZ....B)B)B)

ALLAH'A EMANET OLUN KARDEŞLERİM
B)B)B)ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİMB)B)B)
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

aslında sabah uyanınca rabbim bugünki işlerimi senin rızan için yapacağım dersek daha iyi olacağını düşünüyorum ben.yemek yaparken,namaz kılarken,çocuğumuzla ilgilenirken vs.yaptığımız iş her ne olursa olsun rabbimiz aklımızda ve yüreğimizde olsun.Bide şu üstümüzdeki gafletten kurtulabilsek(yani ben kendi adıma konuşursam).şu sıralar çok ağır geliyor herşey.
kabei serif

kabei serif

Kıdemli Üye · 140 mesaj

selamün aleyküm can kardeşlerim cennet kuşları can yoldaş kardeşlerim sizlerden uzun zamandır ayrıydım bu gün sizlerle beraberim rabbime sonsuz şükürler olsun..BUGÜN ALLAH İÇİN NAMAZIMI HER GÜNKÜ GİBİ KILARAK RABBİME LAYIK KUL OLA BİLME İÇİN ONUN RIZASINI KAZANMAK İÇİN RABBİMİN BANA VERDİĞİ SİHHATLE İBADET EDİYORUM ZAMAN ZAMAN YOKSULA YARDIM VE SEVDİKLERİMLE BERABER OLUYORUM.. SELAM .VE DUA .İLE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.