Cumhurbaşkanımız Allahın izni ile Abdullah Gül
1.324 görüntülenme · 11 yanıt
Senelerdir bizleri kemiren bizleri öcü diye gösteren insanlara bu millet 3 Kasım 2002 de büyük sille attı....''Eğer inanıyorsanız galip gelecek sizlersiniz'' düsturuna inananlar sabrettiler ve bu gün çok şükür bizi yönetiyorlar...Ve bu gün artık herkese silleyi çekerek Sn Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığına adayını koydu.İnşallah sıkıntılar bitecek...İnşallah Mutlu Türkiye yeniden doğacak...Daha güzel günler bizim olacak...Rabbimize çok şükür...
RE: Cumhurbaşkanımız Allahın izni ile Abdullah Gül
uzunefe5752 yazdı:s.a kardeşim evet sabrettiler ve çok şükür şimdi baştayız ve inanıyoruz ki bütün sıkıntılar bitecek artık allahın izniyle ülkemizin allahın yolundan giden insanlara başlara ihtiyacı var allah sonuuzu hayrı etsin.haberi duyunca dersanedeydim bir arkadaşım arayıp haber verdi çok sevindim.inşallah sevincimşz daim olur selam ve dua ile
Senelerdir bizleri kemiren bizleri öcü diye gösteren insanlara bu millet 3 Kasım 2002 de büyük sille attı....''Eğer inanıyorsanız galip gelecek sizlersiniz'' düsturuna inananlar sabrettiler ve bu gün çok şükür bizi yönetiyorlar...Ve bu gün artık herkese silleyi çekerek Sn Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığına adayını koydu.İnşallah sıkıntılar bitecek...İnşallah Mutlu Türkiye yeniden doğacak...Daha güzel günler bizim olacak...Rabbimize çok şükür...
CANKAYAYA % YILDIR BU HANIM EFENDILER SADECE TESETTURLU OLDUGU ICIN GIREMEMIS BU YAPILAN HAKSIZLIK BIZI CAN EVIMIZDEN VURMUSTU RABBIM SANA HAMDU SENALAR OLSUN YOLLARI ACIK OLSUN INSALLAH MUTLUYUM
CANKAYAYA % YILDIR BU HANIM EFENDILER SADECE TESETTURLU OLDUGU ICIN GIREMEMIS BU YAPILAN HAKSIZLIK BIZI CAN EVIMIZDEN VURMUSTU RABBIM SANA HAMDU SENALAR OLSUN YOLLARI ACIK OLSUN INSALLAH MUTLUYUM
Herşey Çooook Ama Çooook güzel olacak....
Allahın izni ve inayetiyle
uzunefe5752 yazdı:evet cemal kardeş herşey çok güzel olacak allahın izniyle ülkenin buna ihtiyacı vardı ve sonunda beklenen oldu ve biliyoruz ki gül cumhurbaşkanı olacak dualarımız onunla.dualarımızı esirgemeyeli.bu ülkenin allah yolundan giden insanlara ihityacı var
s.a. hayırlısı olsun bu millet şeriatla yönetilmeli
s.a. hayırlısı olsun bu millet şeriatla yönetilmeli
Selamun Aleykum
İnşaAllah kardeş. Cümlemize hayırlı olur İnş. Övünmek gibi olmasın ama kendisi Hemşerim dir :D
Bilmiyorum Türkiye Şeriatla yönetilirmi olursa iyi olur Amaa Türkiye'nin buna izin vereceğini pek sanmıyorum. Özelliklede Ordu'nun. Darbe yapabilirler. Ama Allah'tan umut kesilmez. Rabbim dualarımızı kabul eyler inşaAllah En azından Türban yasağı kalkarda Bacılarımız okuyup, işlerinde çalışabilirler İnşaAllah.. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Allahaısmarladık... B)
Selamun Aleykum
İnşaAllah kardeş. Cümlemize hayırlı olur İnş. Övünmek gibi olmasın ama kendisi Hemşerim dir :D
Bilmiyorum Türkiye Şeriatla yönetilirmi olursa iyi olur Amaa Türkiye'nin buna izin vereceğini pek sanmıyorum. Özelliklede Ordu'nun. Darbe yapabilirler. Ama Allah'tan umut kesilmez. Rabbim dualarımızı kabul eyler inşaAllah En azından Türban yasağı kalkarda Bacılarımız okuyup, işlerinde çalışabilirler İnşaAllah.. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
EVET ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEKLEDİĞİMİZ VE İSTEDİĞİMİZ İNSANLAR BİZLERİ YÖNETECEKLER..İNŞALLAH İLK TURDA İŞİ BİTİRİP VAKİT GEÇMEDEN MEMLEKETTEKİ ÇAPULCULARI TEMİZLİĞE BAŞLARLAR...İSABETLİ TERCİH..RABBİM YARDIMCILARI OLSUN...
uzunefe5752 yazdı:
EVET ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEKLEDİĞİMİZ VE İSTEDİĞİMİZ İNSANLAR BİZLERİ YÖNETECEKLER..İNŞALLAH İLK TURDA İŞİ BİTİRİP VAKİT GEÇMEDEN MEMLEKETTEKİ ÇAPULCULARI TEMİZLİĞE BAŞLARLAR...İSABETLİ TERCİH..RABBİM YARDIMCILARI OLSUN...
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15240-cumhurbaskanimiz-allahin-izni-ile-abdullah-gul · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- allahın izni ile bende aranıza katıldım Tanışma Köşesi 8 cevap
- Allah'ın izni ile Eyüp Sultan'ın hikmeti Dini Hikayeler 3 cevap
- Bir ateistin sorularına ALLAH ın HİKMETİ ve izni ile cevap!… Dini sohbet 6 cevap
- Allahın Kaza ve Kaderine Rıza Göstermenin Kalbi: Tevekkül. (Allahın El-Vekîl İsmi) Tasavvûf 1 cevap
- Allahın (cc) hikmetinden yine Allahın(cc) hikmetine sığınmak Dini Hikayeler 3 cevap
- ALLAHIN KADERiNDEN YiNE ALLAHIN KADERiNE SIGINMAK Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.