Bir Beşiktaşlının asla banlanmıycağını gözardı ettiği için üzgünüm; kocaman Bannnnn:D :D
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
150.409 görüntülenme · 2.007 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
VaVeylatek bi eksiğimiz var ablacım keşke bizimde konu kapatma yetkimiz olsaydı hııhhh :a42:
o zaman tam kulüp olurdu burası :D :D uyarılarınız için ban sayın moderatörüm :D
berat05moderatöre cevap verdiğiniz için bannnn...
1 günlüğüne size yetkimi vermeyi düşünüyorum...ortalığı nasıl karıştıracaksınız... bende kenarda kıs kıs gülerek seyredeceğim...
bu arada beni de bozduğunuz için kendime ban
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
VaVeylaaşk olsun ablacım ortalığı karıştırırız diyemi konuları kilitliyosunuz :D
Şaka yaptım .... :) konu kilitlemek boş zamanlarımın en mühim işi ;)
est. bozmak haddimize değil fakat bizde üyeyiz sizde üyesiniz yetkisi olanlara konuları özel kapatma yada önemli kısmında yukarıda tutma yetkisi vermeli mi orasını bilemiyorum :) yani üye olarak bu beni biraz rahatsız etmişti ki yeri gelmişken belirttim haddim deil belki k. bakmayın ;)
Kusura neden bakalım ki... ben de siz de aynı seviyede üyeyiz :)
Her forumda bir mod.olacak illa....ne yapalım...siz de beni çekeceksiniz artık...bir kaç yıl daha yaşarsam elimde baston sizin peşinizden koşturamam :) ne me lazım...çelme takar....konu açtırırsınız ...
ama sizi bannnlamak ayrı zevk doğrusu :)
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
ibraaynı seviyede mi üyeyiz :D
kendi yanlış yazdığımız yada iki kere yazdığımız mesajı bile silemiyoruz :) bu yüzdeen ban :)
berat05istediğiniz bir şey varsa emrinizdeyim efendim...
çok güldüğünüz için size de ban... (hala aynı seviyedeyiz... ) (görev mecburi ne yapayım )
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15227-bir-bahane-bul-ve-ustekini-ban-la · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.