Resul_Acer yazdı:
Ya çok sevindim:D:D:D Artık veto diye birşey duymuyacagız galiba...Saolsun sezer sayesinde herşey veto edildi:(
evet kardeşim inş
5.351 görüntülenme · 95 yanıt
Resul_Acer yazdı:
Ya çok sevindim:D:D:D Artık veto diye birşey duymuyacagız galiba...Saolsun sezer sayesinde herşey veto edildi:(
yakalzey yazdı:
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL Bİ HABER ÇOK
SEVİNDİM:)
ireme yazdı:
s.a bende haberi sizden duydum....çok sevindim ya....Allah (cc) muvaffak eylesin...Rabbim utandırmasın...vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşaallah...ne bileyim ya..içim kıpır kıpır oldu...selametle..
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
EĞER HABER DOĞRUYSA SÜPER DOĞRU BİR KARAR OLMUŞ DERİM.
HEM ZATEN SAYIN GÜL ÇEŞNİCİ BAŞI GİBİ DEĞİLMİ:)
AKP GENEL BAŞKANI YANILMIYORSAM İLK ÖNCE GÜL, DAHA SONRA SAYIN ERDOĞAN,
BAŞBAKAN ÖNCE SAYIN GÜL, DAHA SONRA SAYIN ERDOĞAN.
ŞİMDİDE CUMHURBAHŞKANI ÖNCE SAYIN GÜL, DAHA SONRA SAYIN ERDOĞAN OLACAKTIR İNŞALLAH.
ARTIK OK YAYADAN ÇIKMIŞTIR, TÜRKİYEYİ BU ÇAĞ ATLATACAK YOLDAN KİMSE GERİ DURDURAMAZ, BAYKALDA ARTIK AĞIT YAKAR. YAKINDA AĞIT CD Sİ PİYASALARA ÇIKAR.
HAYRILI OLSUN CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL
K.S.E.O
gecem yazdı:
rabbımı bızlerı utandırmasın...sukurler olsun.......
adayı degıl cumhurbaskanız dıye yazmak nasıp etsın..hayırlısı
AHSEN-I FIGAN yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
çok sevindim ama bu bazı kesinler için iyi olmayacak.................!
ozkaya yazdı:
ÇOK ŞÜKÜR DİN KARDEŞİM
:p
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm şu an sadece aday cumhurbaşkanı olmadı daha
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm şu an sadece aday cumhurbaşkanı olmadı daha
Resul_Acer yazdı:
aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
O kadar sevinme ben varım Bundan sonra Vetoları benden duyarsın kardeşim...:D:D:D:D
aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
O kadar sevinme ben varım Bundan sonra Vetoları benden duyarsın kardeşim...:D:D:D:D
Resul_Acer yazdı:
Allah muvaffak etsin inşallah...Başbakanımız çok duygusal bir konuşma yaptı..Büyük bir fedekarlık yapıp millete hizmet yolunda devam etti...Çok mutluyum..Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun...B)B)
Resul_Acer yazdı:
Allah muvaffak etsin inşallah...Başbakanımız çok duygusal bir konuşma yaptı..Büyük bir fedekarlık yapıp millete hizmet yolunda devam etti...Çok mutluyum..Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun...B)B)
mustafa_xtar yazdı:
aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
yaw senin kaç yılın kaldı :D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15221-abdullah-gul-cumhurbaskani-adayi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.