Kadınlarla Tokalaşmak Haram mı?

10.571 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
bezmi safa

bezmi safa

Mübarek Üye · 1.241 mesaj

RE: Kadınlarla Tokalaşmak Haram mı?

leyla Belgin yazdı:
Emeğinize sağlık Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.:(:(:(B)B)B)

ALLAH ARZI OLSUN KARDEŞİM S.A.
erhunakarsu

erhunakarsu

Kıdemli Üye · 190 mesaj

ALLAH(C.C) razı olsun.
güzel bi paylaşım
kub42

kub42

Üye · 12 mesaj

selamunaleyküm kardeşim,
paylaşımını takdir ederim, emeğine sağlık.
Ancak birbirine mahrem olan iki kişinin tokalaşması sonucunda; ahirette o iki kişinin avuçları arasına cehennem narı konulacaktir
ki; Allah muhafaza, cehennemin ceviz kadar büyüklüğü insanoğlunun ayağı altına konulduğu vakit insanın beyni kaynarmış...
selametle
kıvırcık fenerli

kıvırcık fenerli

Aktif Üye · 76 mesaj

Allah Razi Olsun Bu Konuya Değindiğin Için
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

kadınla erkeğin tokalaşması haram ama hanifi mezhebine göre kadının erkeğe elinin değmesi halinde abdest bozulmuyormuş.bu nasıl iş bunuda anlamadım.
tnraksy

tnraksy

Üye · 25 mesaj

mahsun kulkadınla erkeğin tokalaşması haram ama hanifi mezhebine göre kadının erkeğe elinin değmesi halinde abdest bozulmuyormuş.bu nasıl iş bunuda anlamadım.

evet öylemiş gerçekten.:a34:
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

AHSEN-I FIGANBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
TOKALAŞMAK TABİKİ HARAMDIR...........AYETİ KARİMEDE ANLATILAIYOR ZATEN...........BIRAKIN TOKALAŞMAYI ERKEKLERİN YANINA ÇIKMAK BİLE DOĞRU DEĞIL...........
ZARURİ DURUMLARDA.........KARDEŞLERİMİNDE TOKALAŞMASINI İSTEMEM...........BURDA BİRAZ ERKEKLERDE DE SUÇ VAR BILIYORLAR KAPALI EL ALMAZ ZORLA EL UZATIYORLAR............ALLAHÜMME İNNASABİRİN................!
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÇOK BEĞENDİM.......EMEĞİNE SAĞLIK...........

ÖNCEKİLERİN GÜNEŞİ BATTI GİTTİ.
BİZİM GÜNEŞİMİZ BATMAYACAK EBEDİ (GAVSULAZAM ABDULKADİR GEYLANİ)

selamün aleyküm, sana kesinlikle katılıyorum kardeşim, görüyorlar biz kapalıyız, tokalaşmayız bilmeleri lazım yine de el uzatıyorlar
bazıları da mahsus yapıyor bunu, sonra biz tokalaşmayınca geri kafalı oluyoruz
ne olursa olsun benim hiç sevmediğim bir davranışdır, isterse geri kafalı yapsın, inancım bu... :a04:
beraat27

beraat27

Yeni Üye · 1 mesaj

nefsin heveslerini şehveti kabartan her ne varsa elbetteki haram insanlar yinede bu tokalşmayı nefsin bir arzusu olarak görmüyor sadece nezaket kuralları olarak algılıyorlar ve göremedikleri gaflete düşüyorlar insanın kendi kendini kandırması ne kötü allah c.c bizleri nefsini kapartan ve gözleriyle kulaklarıyla elleriyle gafletin içine düşmüş kullarından eylemisin düşenleride hidayet eylesin amin
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

beraat27nefsin heveslerini şehveti kabartan her ne varsa elbetteki haram insanlar yinede bu tokalşmayı nefsin bir arzusu olarak görmüyor sadece nezaket kuralları olarak algılıyorlar ve göremedikleri gaflete düşüyorlar insanın kendi kendini kandırması ne kötü allah c.c bizleri nefsini kapartan ve gözleriyle kulaklarıyla elleriyle gafletin içine düşmüş kullarından eylemisin düşenleride hidayet eylesin amin

amin inşaallah...
OlgunHoca

OlgunHoca

Üye · 49 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN Teşekkürler..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.