SULTANIM.......(celaleddin"den)
3.820 görüntülenme · 5 yanıt
RE: SULTANIM.......(celaleddin"den)
Allah razı olsun yun_us25 kardeşim...Gerçekten güzel bi ilahi tüm kardeşlerime dinlemelerini tavsiye ederim....Sultanım günahkarım neyleyim ferman ver Medine ye geleyim dertliyim dertlerimi söyleyim SULTANIM söyle sensiz neyleyimm....B)
Allah razı olsun yun_us25 kardeşim...Gerçekten güzel bi ilahi tüm kardeşlerime dinlemelerini tavsiye ederim....Sultanım günahkarım neyleyim ferman ver Medine ye geleyim dertliyim dertlerimi söyleyim SULTANIM söyle sensiz neyleyimm....B)
evet kardeş o eseride çok güzel.....ama son kasetindeki GEL GEL eseri daha bir güzel....
sena_nur yazdı:
evet kardeş o eseride çok güzel.....ama son kasetindeki GEL GEL eseri daha bir güzel....
[medya]
S.A. CELALEDDİN ADA'NIN HER İLAHİSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL KARDEŞİM.. AMA "SÜRGÜN" İLAHİSİNİN VEDE "DİLİM TUTULUR" UN YERİ AYRI BENDE:)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN;) SELAMETLEB)
S.A. CELALEDDİN ADA'NIN HER İLAHİSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL KARDEŞİM.. AMA "SÜRGÜN" İLAHİSİNİN VEDE "DİLİM TUTULUR" UN YERİ AYRI BENDE:)
ben bir sana aşık sana vurgunum
kalmadı mecalim inan yorgunum
bitsin artık benim dünya sürgünüm
al beni yanıına ya RASULALLAH
bas beni bağrına YA HABİBALLAH..........B)B)B)
desertrose yazdı:
ben bir sana aşık sana vurgunum
kalmadı mecalim inan yorgunum
bitsin artık benim dünya sürgünüm
al beni yanıına ya RASULALLAH
bas beni bağrına YA HABİBALLAH..........B)B)B)
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15134-sultanim-celaleddin-den · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Celaleddin Ada- Dilim tutulur İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- SEN OLMASAYDIN SULTANIM... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Yazamaz kalemler sultanım seni İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- Hz.MEVLANA (Muhammed Celaleddin Rumi) İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 146 cevap
- Sultan, Sultanım, Sultanımız.. Allah (c.c) Hazretleri 27 cevap
- Mevlana celâleddîn-i rûmî(kuddise sirruh)'nin hayatı İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 105 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.