www.sonpeygamber.info
6.126 görüntülenme · 40 yanıt
RE: www.sonpeygamber.info
a.s
amin ecmain B)
karapece yazdı:
s.a Allah razı olsun selam ve dua ileB)B)B)B)
a.s
amin ecmain B)
Site üç dilde hazırlandı: Türkçe, İngilizce, Rusça. Sürekli güncellenecek sitede online hadis dersleri verilecek. Birer buçuk aylık 4 dönem halinde verilecek dersler toplam 6 ay sürüyor. Hadis dersleri için kayıtlar başlamış bile. Başvurulara göre sınıflar oluşturulup, online hadis dersleri başlayacak. Yine siteye merak ettiklerinizi sorabileceksiniz, cevapları ilahiyatçılar verecek.
Online hadis dersleri de verilecek
Site üç dilde hazırlandı: Türkçe, İngilizce, Rusça. Sürekli güncellenecek sitede online hadis dersleri verilecek. Birer buçuk aylık 4 dönem halinde verilecek dersler toplam 6 ay sürüyor. Hadis dersleri için kayıtlar başlamış bile. Başvurulara göre sınıflar oluşturulup, online hadis dersleri başlayacak. Yine siteye merak ettiklerinizi sorabileceksiniz, cevapları ilahiyatçılar verecek.
Web portalının çocuklar için özel bir bölümü var. Burada çocuklar keyifli bir tren yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculukta yanlarında dürbünleri, kalem ve kâğıtları var. Hem Hz. Muhammedin (sas) hayatını, ahlakını öğreniyorlar hem de oyunlar oynuyorlar. Seyahat sırasında sıkılırlarsa film seyrediyor, yarışmaya katılıp ödül kazanıyor ya da arkadaşlarına kartpostal gönderiyorlar. Ama bu seyahatten çok şey öğrenecekler.
Peygambere doğru tren yolculuğu
Web portalının çocuklar için özel bir bölümü var. Burada çocuklar keyifli bir tren yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculukta yanlarında dürbünleri, kalem ve kâğıtları var. Hem Hz. Muhammedin (sas) hayatını, ahlakını öğreniyorlar hem de oyunlar oynuyorlar. Seyahat sırasında sıkılırlarsa film seyrediyor, yarışmaya katılıp ödül kazanıyor ya da arkadaşlarına kartpostal gönderiyorlar. Ama bu seyahatten çok şey öğrenecekler.
evet çok güzel
evet çok güzel
a.s kardeşim Allah razı olsun
a.s kardeşim Allah razı olsun
http://www.sonpeygamber.info/cocuk/
lütfen herkes buraya girsin ve incelesin ve çocuklara özellikle göstersin
amin kardeşim ecmain
m_muaz yazdı:
Allah razı olsun kardeşim..
amin kardeşim ecmain
a.s amin Allah razı olsun
mavi22 yazdı:
s.a allah razı olsun.
a.s amin Allah razı olsun
s.a mübarek kardeşim yada abim ben girdim ama üye olmak istiyorum fakat saanırım daha önce olmuşum yada ele bişey şifre hatası diyor anlamadım bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfennnn derslere katılmak istiyorummm Rahmana emanetsiniz selam ve dua ileB)B)B)
s.a mübarek kardeşim yada abim ben girdim ama üye olmak istiyorum fakat saanırım daha önce olmuşum yada ele bişey şifre hatası diyor anlamadım bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfennnn derslere katılmak istiyorummm Rahmana emanetsiniz selam ve dua ileB)B)B)
a.s kardeşim
pek bi bilgim yok ama iletişim adresinden mail atarsanız dönerler sanırım
ve kardeşim güzel bi tevafuk doğum günlerimiz aynı :)
http://www.sonpeygamber.info/index/content/view/225/1017/lang,tr/
karapece yazdı:
a.s kardeşim
pek bi bilgim yok ama iletişim adresinden mail atarsanız dönerler sanırım
ve kardeşim güzel bi tevafuk doğum günlerimiz aynı :)
http://www.sonpeygamber.info/index/content/view/225/1017/lang,tr/
Allah razı olsun
sen kendine alırsın bende kendime alırım :)
karapece yazdı:
inanmam deme :o:o Allah hayırlı ömür versin doğum günümde ayy pardon doğum gününde hediyeni alırım;) Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Allaha emanetsiniz selam ve dua ile
Allah razı olsun
sen kendine alırsın bende kendime alırım :)
NEYSE GÜZEL KARDEŞİM UZATMANIN ANLAMI YOK BEN SİZE HEDİYE OLAR DUA EDİCEKTİM ÇÜNKÜ BİR MÜ'MİNİN MÜ'MİN KARDEŞİNE EN GÜZEL HEDİYESİ DUASIDIR HEDİYENİZ SİZİN OLSUN BEN ŞU YAŞIMA KADAR HİÇ BİR ERKEKTEN BU KARDEŞİM DAHİ OLSA HEDİYE KABUL ETMEDİM ZATEN :D:D:DS.A
NEYSE GÜZEL KARDEŞİM UZATMANIN ANLAMI YOK BEN SİZE HEDİYE OLAR DUA EDİCEKTİM ÇÜNKÜ BİR MÜ'MİNİN MÜ'MİN KARDEŞİNE EN GÜZEL HEDİYESİ DUASIDIR HEDİYENİZ SİZİN OLSUN BEN ŞU YAŞIMA KADAR HİÇ BİR ERKEKTEN BU KARDEŞİM DAHİ OLSA HEDİYE KABUL ETMEDİM ZATEN :D:D:DS.A
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15104-www-sonpeygamber-info · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.