KORSAN HARAMMI ? HARAMSA KAÇIMIZ ORJİNAL KULLANIYORUZ

842 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
yahamza

yahamza

Aktif Üye · 69 mesaj

Aklıma takılan kaç kişi orjinal xp kullanıyor , korsan emeğe saygısızlıksa , o zaman haramdır diye düşünüyorum , kaçımız bilgisayar programlarının orjinalini kullanıyoruz ????

Allah'a emanet

(en azından bazılarının farkına varması bile yeterli korsan program kullanarak ne yapıyorsunuz ? )
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

RE: KORSAN HARAMMI ? HARAMSA KAÇIMIZ ORJİNAL KULLANIYORUZ

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...BEN BU KONUDA ÇOK:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
KORSAN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ALLAH'A EMANET OLUN...SELAMETLE...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
yahamza

yahamza

Aktif Üye · 69 mesaj

nihalim yazdı:
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...BEN BU KONUDA ÇOK:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Allah razi olsun nihalim farkına varmışsın ve cevabındada bildirmişsin ,, senin yaptığını yapamayanlar var , farkına varıp itiraf etmekte güzel

Allah'a emanet ol,,
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

yahamza yazdı:
nihalim yazdı:

Allah razi olsun nihalim farkına varmışsın ve cevabındada bildirmişsin ,, senin yaptığını yapamayanlar var , farkına varıp itiraf etmekte güzel

Allah'a emanet ol,,

S.A...EVET BİRAZ GEÇ FARKINA VADIM VE BİLGİSAYARDA HİÇ BİR BİLGİ KALMADI:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ALLAH 'A EMANET OLUN...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.