BU YÜZDEN MEFTUNUM.........
1.780 görüntülenme · 26 yanıt
RE: BU YÜZDEN MEFTUNUM.........
Selamünaleyküm;
Bu yüzden meftun olunmaz mı yaw:) bilseydim bende meftun olurdum, meftun kardeşim:D:D MaşAllah ALLAH Muhaffak etsin inşAllah maşAllah:D
Selamünaleyküm;
Bu yüzden meftun olunmaz mı yaw:) bilseydim bende meftun olurdum, meftun kardeşim:D:D MaşAllah ALLAH Muhaffak etsin inşAllah maşAllah:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
S.A KARDEŞİM SAĞOLASIN.GERÇEKTEN BEN BU İLAHİYİ DUYDUĞUM ZAMAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM.
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;
S.A KARDEŞİM SAĞOLASIN.GERÇEKTEN BEN BU İLAHİYİ DUYDUĞUM ZAMAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM.
TEŞEKKÜR EDERİM
ATA_11 yazdı:
m.emin ay mustafa demirci meftun olarak....
GELDİM KAPINA KAÇ KERE MEFTUN OLARAK...YANDIM YANDIM....
güzeldi kardeşim..isim olarakta aynen öyle güzel...
TEŞEKKÜR EDERİM
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ..SİZLERİN GÜZELLİĞİ..B)B)B)
meftun61 yazdı:
m_muaz yazdı:
ALLAH C.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM...COK GÜZELMİŞ GERCEKTEN...
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.SENİN İSMİN KADAR GÜZEL OLMASADA GÜZEL.TEŞEKKÜR EDERİM.
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ..SİZLERİN GÜZELLİĞİ..B)B)B)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
CANIM BENİM BİRAZ UĞRAŞACAN AMA BAK GOOGLE YE MEHMET EMİN AY MEFTUN OLARAK YAZ ARA.İKİNCİ ŞIKKI TIKLA YÜKLEYECEKTİR.CANIIIMMM KARDEŞİM.
l_papatya yazdı:
s.a kardeşim ben açamadım bişi yok yaaçıkmıyo bişi:(
CANIM BENİM BİRAZ UĞRAŞACAN AMA BAK GOOGLE YE MEHMET EMİN AY MEFTUN OLARAK YAZ ARA.İKİNCİ ŞIKKI TIKLA YÜKLEYECEKTİR.CANIIIMMM KARDEŞİM.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15079-bu-yuzden-meftunum · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.