YOKMU FIKRA BİLEN KARDEŞLERİM

31.379 görüntülenme · 407 yanıt

Paylaş:
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

zerdalibirgün polis memuruyla komiser olay yerine gitmişler.3 ceset varmış 3'de gülüyormuş komiser birinci cesedi göstererek sormuş bu neden gülüyor?oğlu askerden döndü sevinçten kalp krizi geçirip ölmüş.ikincisi neden gülüyor?oğlu olmuş mutluluktan kalpten gitmiş.sonuncusu temelmiş. o da gülüyormuş ama küller içindeymiş. komiser yine sormuş bu neden gülüyor? polis memuru cevaplamış: buna yıldırım çarpmış akıllı da fotoğrafını çekiyorlar sanmış.

:D:D KARDEŞİM GERÇEKTEN GÜZEL BİR FIKRA :D:D
erhunakarsu

erhunakarsu

Kıdemli Üye · 190 mesaj

paylaşımlar çok güzeldi teşekkürler
emeginize saglık :):):)
selametle..
kisra

kisra

Yeni Üye · 3 mesaj

belediye otobüsü

belediye otobüsü

adamın biri karısının kendisini aldattığını düşünür.bi gün işe gider gibi evden çıkıp dışarda evini gözetmeye başlar.evdeki buzdolabının bozulduğunu korkusundan kocasına söyleyemeyen kadın eşim işe gitmiş nasılsa deyip tamirciyi eve çağırır. eve gelen tamirciyi gören adam gizlenerek evine girmeye çalışır.tamirci kadına dolabın nesi var diye sorar kadın valla belediye otobüsü geçince tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor der. tamirci o halde ben dolabın içine girip bekleyeyim belediye otobüsü geçince sesin nerden geldiğini tespit edeyim demiş ve dolabın içinde beklemeye başlamış.tam o sırada eve giren adam tamirciyi aramaya başlar ve buzdolabında yakalar adam tamirciye ne arıyorsun burda der.tamirci valla şimdi sana belediye otobüsü beklediğimi söylesem inanmazsın der.selametle inş.:evet
vuslat_gülüm

vuslat_gülüm

Üye · 23 mesaj

temel ilk defa istanbula gitmiş..ve gökdelenleri görünce çok şaşırmıs ve öyle bakakalmış..istanbullunun biri temelin saf olduğunu anlamıs ve demişki kardeşim burda baktıgın her kat sayısınca 1 lira veriyorsun ;söyle bakalım kac kat saydın..temelde ;7 kat saydım demiş ve 7 lira vermiş..istanbullu ordan uzaklasınca temel de;bu istanbulllularda amma saf oluyolar ben 14 kat saymıstım demiş:D:D:D
gümüs29hane

gümüs29hane

Yeni Üye · 2 mesaj

Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Arkadaşlar Hepside Güzel Saolun
vuslat_gülüm

vuslat_gülüm

Üye · 23 mesaj

temelle dursun yarış yapıyorlarmış..temel cok hızlı koşuyormus..ve o sırada bır adama carpmıs adamda bıraz yavas ol dallama demiş..temelde dallamanın ne demek oldugunu bılmıyormus.ve donmus dursuna sormus.dursunda temel uzulmesın dıye dallama yakışıklı demek demiş..temel yıne kosmus ve yıne bı adama carpmıs adam yıne buna bıraz yavas ol dallama demiş..temelde adama demiş ki ABI BEN GENCKEN DAHA DALLAMAYDIM:d:d
vuslat_gülüm

vuslat_gülüm

Üye · 23 mesaj

TAVSAN BIRGUN MANAVA GIDER VE DERKI ABI HAVUC VARMI HAVUC MANAVDA HAYIR YOK DER..TAVSAN GIDER VE YINE GELIR DERKİ ABI HAVUC VARMI HAVUC MANAV YINE YOK DER...TAVSAN GIDER VE YINE GELIR DERKİ ABI HAVUC VARMI HAVUC MANAV SINIRLENEREK :HAYIR YOK EĞER BIR DAHA GELIRSEN SENIN DISLERINI SÖKERİM DER..!TAVSAN GIDER VE YINE GELIR DERKİ ABI HAVUC VARMI HAVUC..MANAVDA TAVSANIN DISLERINI SÖKER..TAVSAN YINE DÖNER DOLAŞIR GELIR VE DERKİ ABI HAVUÇ SUYU VARMI HAVUÇ SUYU:d:d (cok karısık oldu ama neyse)
asli88

asli88

Kıdemli Üye · 128 mesaj

Deliler hastanesinde hastane Müdürü bahçede gezinirken delinin biri Müdürü takip ediyormuş bunu gören Müdür yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamış ama bakmışki deli arkasından geliyor. acaba bana birşeymi yapacak diye kaçmaya başlamış Müdür kaçtıkça deli kovalamış ve bahçeden dışarı çıkmışlar. Müdür koşa koşa yorulmuş banka oturup dinleneyim demiş ne yapacaksa yapsın deli müdüre yaklaşıp elini vurarak "EBE" demiş.
oflu61

oflu61

Üye · 31 mesaj

Kız, babasına diplomasını gösteriyordu.

- Baba, nasıl diplomam? Kimya, fizik, matematik, edebiyat, felsefe, müzik, resim hepsi pekiyi? En iyi notlar benim? Babasının cevabı hazırdı.

- Oh oh? çok memnun kaldım kızım. İnşALLAH yemek pişirmesini, dikiş dikmesini, çocuk bakmasını, çamaşır yıkamasını iyi bilen bir kocaya düşersin de mutlu olursun?
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Karşı Kaldırım

Bir akıl hastası bulunduğu kaldırımdan karşıya geçip rastladığı ilk görevliye sormuş:-Affedersiniz karşı kaldırım nerede acaba? Görevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı göstererek:-İşte şurada,demiş.-Kime yutturuyorsun yahu ...Daha şimdi orada sordum , burasını gösterdiler.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

adamın biri kervanla yola çıkmış yolda kervanı eşkiyalar sarmış herkezin neyi varsa almışlar kervanın içinde yaşlı bir kadın varmış eşkiyaların reyisi yaşlı kadının yanına gelip adını sormuş kadın adım ayşe demiş eşkiyaların reyisi benim anamın adıda ayşeydi bu kadına bişey yapmayın salın gitsin demiş sıra bi adama gelmiş onada adını sormuş adam heyecanlanıp adım ahmet ama köyde bana ayşe derler demiş:):K(:
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

otelin birine bir fransız gelmiş boş odanız varmı demiş var ama odadan ses geliyo korkarsınız demiş fransız olsun demiş anahtarı alıp odaya girmiş odadan ses gelmiş ben mor göz fransız sesi duyduğu gibi korkudan camdan atlamışve ölmüş sıra ingilize gelmiş oda aynı odaya girmiş odadan aynı ses ben mor göz ingilizde aynı şekilde korkudan camdan atlayıp ölmüş sıra bizim temele gelmiş oda aynı odayı kiralamış odaya girmiş odadan aynı ses ben morgöz demiş temel hiç istifini bozmadan gelirsem öbür gözünüde ben morartırım demiş
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allah razı olsun bizi güldürdünüz allahta sizi güldürsin rabbime emanetsiniz
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet yolcusuotelin birine bir fransız gelmiş boş odanız varmı demiş var ama odadan ses geliyo korkarsınız demiş fransız olsun demiş anahtarı alıp odaya girmiş odadan ses gelmiş ben mor göz fransız sesi duyduğu gibi korkudan camdan atlamışve ölmüş sıra ingilize gelmiş oda aynı odaya girmiş odadan aynı ses ben mor göz ingilizde aynı şekilde korkudan camdan atlayıp ölmüş sıra bizim temele gelmiş oda aynı odayı kiralamış odaya girmiş odadan aynı ses ben morgöz demiş temel hiç istifini bozmadan gelirsem öbür gözünüde ben morartırım demiş

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANETSİNİZ

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hafizeKarşı Kaldırım

Bir akıl hastası bulunduğu kaldırımdan karşıya geçip rastladığı ilk görevliye sormuş:-Affedersiniz karşı kaldırım nerede acaba? Görevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı göstererek:-İşte şurada,demiş.-Kime yutturuyorsun yahu ...Daha şimdi orada sordum , burasını gösterdiler.

:K:K.......

kbraa

kbraa

Aktif Üye · 61 mesaj

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

s.a
ninesi temele bir tas çorba verip uşağum hapu çorpayı hasta yatan Fatime teyzene ketür tikkat et sakın tökme demiş temel çıktıktan bi kaç dakka sonra dışardan bir gürültü gelmiş nene bağırmış uşağım tüştünmi temel yok nene aha kalkayrum nenesi yoksa töktün mi çorpayı yok nene çorpa kucamda tası arayrum s.a
son osm@nlı
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim ellerinize sağlık allaha emanet olun

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Temel ile Dursun çok hızlı trende yolculuk yaparken bir sığır çiftliğinin önünden geçerler.
Temel:
-Ula Dursun burda tam 397 sığır var.
Dursun:
-Ula Temel nasıl saydun haçen zırt diye geçtuk.
Temel:
-Onun kısa bir yolu vardır. Ayaklarını sayup dörde böleyrum.

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.