🔒 Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim

56.487 görüntülenme · 272 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
KERAY

KERAY

Kıdemli Üye · 129 mesaj

RE: Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim

SELAMUNALEYKÜM BENDE RÜYAMDA BALIK GÖRÜYORUM ONLARI ÇEŞMENİN ALTINDA YIKAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ÇEŞMEDEN AKAN SUYUN İÇİNDE BÖCEKLER VAR BU SUYU NASIL İÇMİŞİZ DİYE SÖYLENLYORUM KENDİKENDİME BÖCEKLER BALIKLARA YAPIŞIYOR SONRA YAVAŞ YAVAŞ BÖCEKLER YOK OLDU. SU TEMİZLENİR GİBİ OLDU ALLAH HAYIR ETSİN YORUMLARSANIZ SEVİŞNİRİM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.B)
KERAY

KERAY

Kıdemli Üye · 129 mesaj

ACELEYLE YAZDIM HARF HATALARI YAPMIŞIM ÖZÜRDİLERİM
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

selamun aleykum arkadaslar yA BEN BUGUN COK ILGINC RUYA GORDUM TABIRLERSENIZ SEVINIRIM BOYLEE DISARDAA EGLENCE VAR VE BIZDE BIZIM KARADENIZ YORELERININ KOLBASTI OYNUNU OYNUYORUZ TABI BASTA BEN INSALLAH BIRINIZZ TABIRLERSINIZZ ALLAHA EMANET OLUN
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

selamun aleykum arkadaslar yA BEN BUGUN COK ILGINC RUYA GORDUM TABIRLERSENIZ SEVINIRIM BOYLEE DISARDAA EGLENCE VAR VE BIZDE BIZIM KARADENIZ YORELERININ KOLBASTI OYNUNU OYNUYORUZ TABI BASTA BEN INSALLAH BIRINIZZ TABIRLERSINIZZ ALLAHA EMANET OLUN
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

AY KUSURA BAKMAYIN COK TIKLADIM GALIBAA OzUR DILERIM:D
acelya26

acelya26

Üye · 34 mesaj

s.a. ben hemen hemen hergün rüya görürüm ve hatırlarım ama bitürlü yorumlayamam öyleki gördüğüm çoğu rüyayıda hep yaşıyorum bazen bu beni korkutuyor tavsiyeniz varmı acabaB)
busra4

busra4

Kıdemli Üye · 255 mesaj

ya kardesler ruyanizi tabir etmesini istediginz kisiyi ne kadar taniyorsunuz

allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin
eminenurcan

eminenurcan

Üye · 29 mesaj

birinin saçını kestirdiğini gördüm
gonul44

gonul44

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm.
bu rüyamı tabir ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
patronum, eşi ve çocuğunu bir arada gördüm.patronum şimdiğinden daha yaşlı ve ona oğluylabal ve ekmek sunduk, ama balı eşi bana hedye olarak getirmişti ,eşinin yanında ise bir sarışın bayan vardı oda bana altın yüzuk hedye ediyor.yüzüğü parmağıma taktığında ise üzerinde inci şeklinde hilal ve yıldız vardı.
gonul44

gonul44

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm.
bu rüyamı tabir ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
patronum, eşi ve çocuğunu bir arada gördüm.patronum şimdiğinden daha yaşlı ve ona oğluylabal ve ekmek sunduk, ama balı eşi bana hedye olarak getirmişti ,eşinin yanında ise bir sarışın bayan vardı oda bana altın yüzuk hedye ediyor.yüzüğü parmağıma taktığında ise üzerinde inci şeklinde hilal ve yıldız vardı.
hurrem_Sultan

hurrem_Sultan

Aktif Üye · 64 mesaj

s.a. ALLAH razı olsun güzel bir paylaşımdı ben öyle çok güralarla haşır neşir olamıyorum ama bir tane unutamadığım bir rüyam var. yorumlanırsa çok sevinirim. birkeresinde kendimi beyazlar içinde gece yürüyüşünde görmüştüm deli gibi dolanıyordum ortalıkta, bu rüyamdan sonra bir gönaha dövbe etmiştim ALLAH'a şükür acaba onunla rüyanım bir bağlantısı varmıdır onu merk ediyorum ALLAH razı olsun.
hurrem_Sultan

hurrem_Sultan

Aktif Üye · 64 mesaj

busra4 yazdı:
ya kardesler ruyanizi tabir etmesini istediginz kisiyi ne kadar taniyorsunuz

allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin

kardeş iyi güzel dersinizde siz ilim aldığınız hocalarınızı ne kadar tanıyorsunuzda onlardan ilim alıyorsunuz ve ya almaya niyetleniyorsunuz????. siz o hocalarınızı ne kadar tanıyorsanız bizede okadar tanıyoruz...
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

:@
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

:@:@:@
bilal50

bilal50

Yeni Üye · 3 mesaj

Selamun aleyküm ;
Bundan yaklaşık olarak 1-2 ay öncesinde görmüş olduğum bir rüya beni çok etkiledi. Rüyamda ;
ben dedemin yatağında yatıyorum ve oda içerisinde yatağın hemen yanı başında bir ağaç yetişmiş. Ve ağacın üzerinde sarı elma kırmızızı elma armut vede limon meyveleri var.
Ben yattığm yerden hayretle ağacı seyrederken bir elma koparıp ısırıyor ve Allah'ın işine bak hadi 2 çeşit elmeyı aşılarsın meyve verir fakat armut vede çok farklı olarak limon var diyorum
Bu rüyamı yorumlar iseniz sevinirim.
busra4

busra4

Kıdemli Üye · 255 mesaj

ben sizden illimfalan almaya calismiyorum hem benim hocam falanda yok benim tek hocam kurani kerimdir

siz kendinize bakin:@:@:@:@:@:@
hurrem_Sultan

hurrem_Sultan

Aktif Üye · 64 mesaj

busra4 yazdı:
ben sizden illimfalan almaya calismiyorum hem benim hocam falanda yok benim tek hocam kurani kerimdir

siz kendinize bakin:@:@:@:@:@:@

Siz çok katı birisisiniz Kuran'ı Kerimi anlaşılan okusanızda tanıyamamışsınız. Tutumunuz çok yanlış Kalp gözünüzle okuyun lütfen.

İlim her kanıda ne erkeğe Farzdır. Kuran okusaydınız bunuda bilirdiniz. Kuran-ı Kerimi yüzünden okumayın
busra4

busra4

Kıdemli Üye · 255 mesaj

ben size sizden ilmim almaya calismiyorum dedidim sizde benim yazimi usten okumasaniz

benim kurani kerim okumadigimi soyleyemesiniz bu bir muslimana yapilmis bir hakkarettir

ben kurani kerimi ne zor sartlar altinda ogrendim

hem siz kim oluyorsunuzda bana kurani kerimi usten okumayin diyorsunuz onu ancak allah bilir

ilimden bahsediyorsunuz acaba ilim sahibi biri boylemi yazmali
busra4

busra4

Kıdemli Üye · 255 mesaj

:@:@:@:@:@
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.