başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.825 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

e v e t
Yalnızlık

Yalnızlık

Üye · 41 mesaj

S.a
burda kimsenin bu desteğe HAYIR diyeceğini zannetmiyorum.
Talha İNCE

Talha İNCE

Yeni Üye · 1 mesaj

Zaten başortüsü örtmeyen değil fakat başortüsüne hayır diyen müslüman değildir. Anketlerde Türkiye'nin %80 başörtüsüne evet demiş. Güya %95 i müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz. Ayrıca bu yüzde seksenin yüzde kaçı müslüman o da malum. Düşünün halimizi. Adam hem Allah'ın emri şurda burda yasak olsun diyor hem de müslümanım diyor. Ne kadar çelişkili değilmi
ayhan şahin

ayhan şahin

Yeni Üye · 1 mesaj

müsman kardeşlerim hepinize selam olsun baş örtüsü müslüman aleminin bir simgesi olarak anımsatılmak istenilmekte ve kişilerin özgür iradelerini yanlış yönlere çekmektedir. Eğerki biz müslümanlar olarak yanlış zihniyetlerin oyuncağı olmak istemiyorsak ALLAhın kitabına ve peygamberimiz s.a.s hadislerine sımsıkı sarılıp yolumuza devam etmeliyiz. Bu yola kalbini koyanlara ALLAH muafiyet sabır ihsan etsin saygılarımla
akinkaradag

akinkaradag

Kıdemli Üye · 308 mesaj

:evetSELAM BEN DE BİR GENÇKIZ OLARAK TESETTÜRÜMLE ÖZGÜR YAŞAMAK İSTİYORUM.BU YÜZDEN BAŞ ÖRTÜSÜNE UZANAN ELLER KIRILSIN.BU DAVADA BEN DE VARIM BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET
gözde22

gözde22

Üye · 41 mesaj

mrabalar ben daha 3 ay önce kapandım ve çok huzurluyum.benim sıkıntım bulunduğum şehirde özgürlüğüm kısıtlanıyor tesettürlü olmak çevremdeki insanlara göre yanlış.bu konuda çok dertliyim bunun için.

BAŞÖRTÜSÜNE EVET
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

Başörtüsüne eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
!b.rahim

!b.rahim

Üye · 18 mesaj

başörtüsüne EVET

Başörtüsüne Hayır diyen kişinin Bu sitede bulunacagını sanmıyorum..
barbaros58

barbaros58

Aktif Üye · 53 mesaj

baş örtüsüne evet.öldükten sonrada örtünmeye evet.başörtüsüne hayır diyenler acaba beni ölünce örtmeyin demezler.çıplak geldim kabirede çıplak girmek istiyorum demezler.hiç düşündünüzmü arkadaşlar.selam ve dua ile.
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

Başörtüsüne Evet................
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

Allah Razi Olsun Sizlerden.........
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
imported_HaLiD_BiN_VeLiD

imported_HaLiD_BiN_VeLiD

Yeni Üye · 4 mesaj

SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ SAYIN Tu. Öz. " SAY BAKALIM PARMAKLARINLA

SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ SAYIN Tu. Öz. " SAY BAKALIM PARMAKLARINLA

SEVGİLİ KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM, BENCE BU İŞ SON 5 YILIDR OLDUĞU GİBİ SÜKUNETLE ÇÖZÜLMELİ BENCE GÜZEL GÜNLER YAKINDIR. NE YAPARLARSA YAPSINLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ CEVABINI SANDIKTA VERİYOR NASIL OLSA. " BENCE BİZİM "BİZ KAÇ KİŞİYİZ" OLAYLARINA İHTİYACIMIZ YOK"... ÇÜNKÜ 610DAN BERİ SAYIMIZ DA BELLİ SAFIMIZ DA . ALLAH IN İZNİYLE MUTLU MESUT GÜNLER YAKINDIR.. BİLİYORUM COK AĞIR AMA SABRETMEKTE ALLAH A İMANIN GÖSTERGESİDİR. ONLAR BİZİM ZATEN BU ŞEKİLDE CELALLENMEMİZİ İSTİYORLAR. TOPU TOPU BİR AVUÇ İNSAN ZATEN. KİRİN KABASI TEMİZLENDİ SADECE TOZLARI KALDI.... (Ben bu konuda ilmihal yöününden kuvvetli olan bi abime ya da ablama bişey danışmak istiyorum çok öenmli, aranzda öyle bi muhterem warsa sevinirim.)
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

basörtüsüne evet
senaydogan

senaydogan

Yeni Üye · 1 mesaj

başörtüsü

başörtüsü

tesettür meselesinin bu kadar uzanması bile insanlık ayıbıdır.BAŞÖRTÜSÜNE EVET
ebedii

ebedii

Yeni Üye · 7 mesaj

henüz tesettürlü değilim ama o günler çok yakın inşallah.. tüm içtenliğimle baş örtüsüne evettt.
reyhan58

reyhan58

Üye · 18 mesaj

basörtüsüne eveeeet:G
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

başörtüsüne EVET.kimin haddine ALLAH ın farzına karışmak.
lionHarun51

lionHarun51

Yeni Üye · 1 mesaj

Sabredin Kardeşlerim Sabrin Sonu Selamettir.sizler Allah'in Emrine Itaat Eden Kullardansiniz Bu Itaatin Sonucu Eminim Hayirlisi Olacaktir...allaha Emanet Olunbaşörtüsüne Evet,evet,evet...
menzilim

menzilim

Üye · 18 mesaj

Rabbimin emrini yerine yetiren bir kul olarak sonuna kadar başörtüsüne EVET EVET EVET...
dadasdemir

dadasdemir

Yeni Üye · 2 mesaj

İnancımıza evet...
Küfre ve cahilliğe hayır...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.