RE: farkındamısınız yarama tuz basıyorsunuz:((
amine nur yazdı:
ARKADAŞLAR BİLİYORUM İYİ NİYETLİSİNİZ AMA;
farkında olmadığınızı düşündüğüm bir konu paylaşmak istiyorum...
Ben başörtülü bir kardeşinizim ve biliyorsunuz ki örtümüzle okula giremiyoruz,birçok kardeşim bu yüzden çok kötü günler geçirdi ve maalesef okulunu bırakmak zorunda kaldı
aynı durumda olduğum için imza kısmında kullandığınız ağlayan başörtülü kız kardeşlerimizin resimleri dikkatimi çekti o resimleri her gördüğümde çok kötü oluyorum...
mizah bölümünde olsam bile keyfim kaçıyor
bilmem bana katılan var mı ama bari bu sitede bu kareleri görmeyelim istiyorum.
bu siteye üye olup sizinle tanışana kadar bizi bukadar sevip,bize destek çıkan kardeşlerimin olduğunu bilmiyordum,şimdi madden yanımızda olmasada manen bizi yalnız bırakmayan ve dualarını eksik etmeyen kardeşlerimin varlığından eminim...
lütfen kimse kırılıp alınmasın sadece gördükçe üzüldüğüm için söylüyorum
Rica ediyorum imza kısmında kullandığınız ağlayan başörtülü kız kardeşlerimizin resimlerini kaldırır mısınız??
:(:(:( lütfeeennnn :(:(:(
Bu bahsettiğiniz resimleri imza olarak kullanan biri si değilim ama madem buraya onlarla ilgili bir istek yazılmış bende düşüncelerimi yazmak isterim :
Sizide bizi de asıl üzen elbetteki o fotoğraflar değil o fotoğrafların bize anlattıklarıdır !!
Gerek inanan herkes ,gereksede inanmasa dahi vicdanı olan herkes bu bacılarımıza yapılan zulüm karşısında sizde de oluşan üzüntüyü duyar !
Gönül istediki o bu fotoğrafların kullanılmasına hiç gerek kalmasın ama malasef müsklman olduğunu söyleyen bir ülkede bu fotoğraflardaki manzaralarla karşılaşıyoruz ,sanırım bu durum benim imza larak kullandığım Yusuf İslam 'ın sözlerinide bir kez daha durup düşündürmeli !
Bence bir amaca ulaşmak için biraz acı çekilebilmeli bu göze alınabilmelidir.Sevgili peygamberimiz islamiyeti insanlara anlatana kadan ne zorluk çekmiştir,ne acılar ne çilelere maruz kalmıştır hepimizin bildiği şeyler .
Ben bazı acılara katlanmadan ,o acılara sebep olan şeylerin değişiceğine pek inanmıyorum .
Bu gün burada bu fotoğrafların imza olarak kullanılması sizin de yazınızda bahsettiğiniz bacılarımıza yapılan haksızlık karşısındaki bir çığlıktır,sessiz durmayıştır !!
Hepimiz gerek sizin gerekse de diğer tüm analarımızın bacılarımızın bir an önce bu adaletsiz uygulamalardan kurtulmalarını diliyor ve bunu canı gönülden şistiyoruz. Ben arkadaşların burada bu tür fotoğraflar kullanmalarının, bizim zaman zaman basında "okuldan bir öğrenci baş örtülü diye atıldı ! " gibi bir haber duymadan çoğu zaman unuttuğumuz bir acıyı bize hatırlatması bakımından sakıncalı değil faydalı buluyorum .Acı çekmek elbette her kese olduğu gibi bana da zevk vermez ama eğer bu acının sonunda acı çekmemize sebep olan şeyler düzelecek değişecekse,bu acı ona bir nebze de olsa fayda sağlayacaksa ben o acıyı şerbet diye içerim !!
Sizi ve duygularınızı anlıyorum ancak olaya birde bu açıdan bakmanızı diliyor saygılarımı sunuyorum.
Sonuçta dediğim gibi ben bu imzaları kullanan birisi değilim ancak bu yazınızda bahsettiğiniz kararı bu imzayı kullanan arkadaşlar verebilir ,Herkesin tüm bu gerçeklikleri göz önünde bulundurup gönüllerinden geçen kararı almalarını dilerim .
Baş örtüşü için ,inancını özgürce yaşayabilmek için ,hakkını arayan tüm bacılara selam olsun !!
Selamlar !