s.a kardeşim ALLAH senden razı olsu yine yapacağını yaptın yine çok faidalı çok güzel bir oluşuma vesile oldun ;)B) İşl. MEVLANIN izni kuvveti ile o gecede bende varım
zaten gecen haftadan siz kardeşlerime mahcupum işl. bu sefer kalkacağım A.E.O B)
8.020 görüntülenme · 98 yanıt
-Esmani- yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,malumunuz üzere her perşembe gecesi dua gecesi yapmaktayız.Sizlerde kabul ederseniz ayda bir defa TESBİH NAMAZI GECESİ düzenleyelim.Bu haftaki dua gecemizde kalktığımız zaman tesbih namazı kılalım.Kılan kardeşlerim tekrarlamış olurlar,kılmayan kardeşlerim için de bir tekrar olur.Tesbih namazı hakkında bilgisi olmayan kardeşlerim FIKIH AKAİD bölümünde bulunan tesbih namazı kıldınızmı bölümünden bilgi alabilirsiniz.Katkılarınızı bekliyoruz.
SELAM VE DUA İLE
S.A
ABLAM ÇOK GÜZEL MAAŞALLAH
EFENDİMİZ S.A.V İN BEYANI ÜZERE HER MÜMİN GÜNDE BİR TESBİH NAMAZI KILMALI,ODA OLMUYORSA HAFTADA BİR ,ODA OLMUYORSA AYDA ,ODA YOKSA YILDA BİR KEZ KILMALI...EĞER BUNUDA YAPAMIYORSA ÖMRÜ HAYATINDA BİR KEZ KILMALI BU NAMAZI...
BENDE VARIM İNŞAALLAH...AMA Bİ TAVSİYEM OLACAK NAÇİZANE ...PERŞEMBE GECESİ DUA GECEMİZ,CUMA GECESİ FETİH GECEMİZ VAR...HAFTANIN BEŞ GÜNÜNÜ FEYZLENDİRMEMİZ GEREKLİ....BU SEBEPLE BUNUDA AYRI BİR GÜNE ALSAK...BU SAYEDE DUA GECEMİZLE ÇAKIŞMAZ VE PERŞEMBE GECESİNİ DAHA VERİMLİ KULLANIRIZ...KALAN DİĞER BİR GÜNÜDE TESBİH NAMAZI İLE TAÇLANDIRIRIZ...
BU SAYEDE HESABINI VERECEĞİMİZ GÜN SAYISI AZALIR:)
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞLER TESPİH NAMAZININ ÖNEM VE FAZİLETİNİ BİLİYORSUNUZ DEĞİL Mİ?A.E.O.B)
ADALETIMAHZA yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlayalım listemize:
1-Mtekik
2-Ravza_Nur
3-ADALETIMAHZA
4-mavi22
5-sevvalmina
6-sadece_eda
7-yakalzey
8-Birnur
9-ogul
10-Akide-i Tevhid
11-semos
12-tuba8
13-koskun
14-m_muaz
15-evindar
16-M_D_Tekik
17-ruveyda28
18-Esmani
19-umeyye
-Esmani- yazdı:A.S.Abi bu perşembe kılalım inş olmazmı?
S.A
EYVAH ABLAM BEN TARİHİ BİLMİYORDUM...
TELAFİ EDERİZ İNŞAALLAH..AMA BİR DAHAKİ TARİHİMİZİ VERİRSENİZ ONA UYALIM...
Ravza_Nur yazdı:
-Esmani- yazdı:A.S.Abi bu perşembe kılalım inş olmazmı?
S.A
EYVAH ABLAM BEN TARİHİ BİLMİYORDUM...
TELAFİ EDERİZ İNŞAALLAH..AMA BİR DAHAKİ TARİHİMİZİ VERİRSENİZ ONA UYALIM...
ADALETIMAHZA yazdı:A.S.Kardeşim evet Rabbim sizden razı olsun.Bu acizane kardeşinizin görevi değiştiği için fazla vakit ayıramıyorum.Soru sorun bölümü ile ilgilendiğim için vaktimin çoğunu orası alıyor.Hakkınızı helal edin kardeşim.SELAM VE DUA İLE
S.A.KARDEŞLER.ZATEN TARİH BU PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE OLUYOR.AYDA BİR ÖYLE OLUYOR.İNŞAALLAH KALKAR KILARIZ.ÇOK UĞRAŞMIŞIM FORUMU CANLI TUTMAK İÇİN AMA BİR YERDE YORULMUŞUM.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.
Ravza_Nur yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:A.S.Kardeşim evet Rabbim sizden razı olsun.Bu acizane kardeşinizin görevi değiştiği için fazla vakit ayıramıyorum.Soru sorun bölümü ile ilgilendiğim için vaktimin çoğunu orası alıyor.Hakkınızı helal edin kardeşim.SELAM VE DUA İLE
S.A.KARDEŞLER.ZATEN TARİH BU PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE OLUYOR.AYDA BİR ÖYLE OLUYOR.İNŞAALLAH KALKAR KILARIZ.ÇOK UĞRAŞMIŞIM FORUMU CANLI TUTMAK İÇİN AMA BİR YERDE YORULMUŞUM.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14955-ayda-bir-tesbih-namazina-varmisiniz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.