✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
gecem yazdı:
allh razı olsunnnnnnnnnnnn
cümlemizden inş. selametleB)
76.127 görüntülenme · 652 yanıt
✦ Mübarek Üye
gecem yazdı:
allh razı olsunnnnnnnnnnnn
✦ Mübarek Üye
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.ALDIM KOPYALADIM.DAĞITALIM ETRAFA BİLMEYEN KALMASIN.SEVABI SANA DA YAZILIR İNŞAALLAH.A.E.O.
✦ Mübarek Üye
NURLUCA yazdı:
sn ALİYE SİTEYE yeni üye olan birisiyim.Gerçekten yararlı bir site.
Benim kafama takılan birşey var.Sizin küfürle alakalı yazınızı okudum ve de Allah razı olsun.Fakat yazıda hiç bir kaynağa atıfta bulunulmamış. Bazı küfürden uzak olan şeylerde küfür dahiline alınmış.Bence bu konularda daha da bir dikkatli olmak lazım...
✦ Mübarek Üye
remi7781 yazdı:
konuşurken çok dikkat etmeliyiz. evet bazı sözler misyonerler tarafından öyle bi hazırlanmışki sankşi deyimmiş gibi. söylüyoruz ve ya bu deyim olmuş bi söz diyoruz kalben biz öyle demek istemedik diyede nefsimiz savunmaya geciyor. bunları ögrenip dikkat etmeliyiz. bi kaç örnek vereyim bende HAYDAN GELDİ HUYA GİTTİ- NUH DİYO PEYGAMBER DEMİYO- YUKARDA ALLAH VAR GÖRÜYO..... DAHA Bİ ÇOK SÖZ VAR KISACASI BUNUNLA İLGİLİ KİTAP HAZIRLANMIŞ GÜZEL Bİ ESER MUTLAKA OKUYUN VE DİKKATLİ OLALIM.
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
ruveyda28 yazdı:
S.A.Allah razı olsun kardeşim çok güzel bilgiler.Rabbim bizleri şirkden ve küfürden uzak etsin inşeAllah.
✦ Mübarek Üye
amine nur yazdı:
ALLAH razı olsun...
ALLAH cümlemizi bu tür sözleri kullanmaktan korusun...
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
ferit yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH C.C. BİZLERE BU HATALARA DÜŞMEKTEN MUHAFAZA BUYURSUN HER AN O'NA C.C. SIĞINALIM İNŞAALLAH...PAYLAŞIM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE..S.A...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14950-sirk-iceren-sozlere-ornekler · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.