Sorulan sorulara cevap -1

43.588 görüntülenme · 239 yanıt

Paylaş:
Deniz kizi

Deniz kizi

Üye · 10 mesaj

RE: Sorulan sorulara cevap -1

esselamu aleykum kardeslerim ben araniza yeni katildimB)B)B)B)B)B)
herazen

herazen

Yeni Üye · 6 mesaj

RE: S.A

RE: S.A

B) S.A GUZEL KARDESLERİM.
EY GUZEL ALLAHIM NEOLUR BİZİ GOZ ACIP KAPAYINCAYA KADAR HATTA DAHA AZ BİR ZAMANDA NEFSİMİZLE BASBASA BIRAKMA NURUNLA TECELLİ BUYURUP SANA ULAŞAN YOLLARI BİZEDE GOSTER AMİN.BU SİTENİN YENİ UYESİYIM BENİDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM.CUNKÜ BEN YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA BİLMEDİĞİMMKONULARDA AYDINLANMIŞ VE İÇİM MUTLU OLUYOR.RABBİM HEPİNİZDEN VE BU SİTEYİ KURANLARDAN RAZI OLSUN.AEO KİB SLM DUA VE MUHABBETLE...BİDE NAMAZ KONUSUNDA HEPİMİZ DAHA BİLİNÇLİ OLALIM...TSK EDERİM HAYIRLI AKŞAMLAR B)
tahmina

tahmina

Yeni Üye · 7 mesaj

S.A.YAZINIZ ÇOK GÜZEL AMA BEN VE BENİM GİBİ İSLAMLA YENİ TANIŞIP NAMAZ VE ORUÇ GİBİ İBADETLERE ALIŞMAK ZAMAN ALIYOR.SİZLERİN BELİRLİ DİNİ EĞİTİMİ OLDUĞU İÇİN BENİM GİBİLERİ ANLAMANIZI BEKLEMİYORUM.SİZDEN MÜMKÜNSE İSLAMLA YENİ TANIŞANLAR İÇİN AYDINLATICI YAZILAR YAZMANIZI İSTİYORUM.
acmesut6

acmesut6

Üye · 31 mesaj

ALLAH (C.C) razı olsun abii ... ALLAH (C.C)'ın selamı üzerine olsunn
abdullah usame

abdullah usame

Kıdemli Üye · 104 mesaj

B) ALLAH'IN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN ... PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ... ALLAH'A EMANET OLUN ... B)
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

çok güzel konu ve yazımlar her geçen gün sitenize üye olduğum okuduklarım ve dinlediklerim ile huzurlu zaman geçirdime inanıyorum hepinizden ALLAH razı olsun ALLAHA EMANET OLUN
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

çok güzel konu ve yazımlar her geçen gün sitenize üye olduğum okuduklarım ve dinlediklerim ile huzurlu zaman geçirdime inanıyorum hepinizden ALLAH razı olsun ALLAHA EMANET OLUN
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

mervis

mervis

Yeni Üye · 5 mesaj

erkan kardeşim sana bi sorum olcak izninle sormak istiyorum sorabilirmiyim?
Berra11

Berra11

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm!........ben aranıza yeni katıldım..umarım hayırlı olur!...bi sorum olacak size ben Damra isminin anlamını çok merak ediyorum ve aradığım hiç biyerde bulamadım..dinen uygun bir isimmidir?..şimdiden cevaplayandan Allah razı olsun!
golcuklu

golcuklu

Üye · 30 mesaj

SELAMUN ALEYKUM,ALLAH C.C. razı olsun günümzde musubetlerin ana sebebi namazsızlık.
NAMAZ İNSANI KÖTÜLÜKLERDEN ALIKOYAR.
İnsanların her namazdan sonra ben namazımı kıldım diyebileceği bir müdür veya patronu olsaydı mutlaka tüm insanlar tüm namazlarını kılardı.
F A K A T K E N D İ N İ Y A R A D A N A B U N U S Ö Y L E M İ Y O R.
sevilozgun

sevilozgun

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleykum..ben yeni üye oldum.namaz kılmaya yeni başladım ancak çalıştığım iş yerinde gizli kıldığım ve açık olduğum için bazı sorular aklıma takılıyor.abdest aldıktan sonra namaz kılmaya giderken saçım açık kılacağım yere gitmem gerekiyor.bu şekil de abdestim bozulur mu?
lutuf

lutuf

Yeni Üye · 5 mesaj

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK:D::DB)B)B)
lutuf

lutuf

Yeni Üye · 5 mesaj

B)B)B)SEVGİLİ MÜMİN KARDEŞİM BİRİ MUSKA YAZDIVE ONUN SANA YADA ÇEVRENDEKİLERE ETKİSİ OLDUMU ŞAYET OLDU İSE (OLMAZ DA) KARDEŞİ SEN O ZAMAN KUR'AN-I KERİM VE İLMİHALDEN DUA OKU VAR OLAN YADA OLMAYAN GÖZÜKEN YADA GÖZÜKMEYEN VARLIKLARIN YARATICISINA SIGIN O HERŞEYİ BİLEN VE DUYANDIR ŞAYET ETKİSİ OLMADI İSE SEN YİNEDE AĞZINDAN DUALARI EKSİK ETME RABBİNE SIĞIN (İYYŞALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR)B)B)B)
mustafa incesu

mustafa incesu

Aktif Üye · 99 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

S.A. ERKAN ABİ ALLAH RAZI OLSUN BU KIYMETLİ BİLGİYİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN

A.E.O.B)
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
mtastepe

mtastepe

Yeni Üye · 1 mesaj

B)s.a çok güzel allah razı olsun
zumranur

zumranur

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a ben de yeni katıldım bu siteye, sizlere birkaç sorum olacak. daha 1-2 hafta önce namaz kılmaya başladım. kılamadığım namazları nasıl kılarım? niyet ederken ne demem gerekir? ayrıca sünnetleri nasıl kaza ederim?şimdiden teşekkürler
ay_bu_ke

ay_bu_ke

Aktif Üye · 85 mesaj

paylaşım için cok tşk edrim
;):)
ebrarrr

ebrarrr

Yeni Üye · 2 mesaj

merhaba dini kardeşlerim aklıma bi soru takıldı cevaplarsanız çok sevinirim sorum şu"resmi nikah bozulunca dini nikahta bozuluyomu yoksa bozmak için ne yapmak gerekiyo"
agla-gozlerim

agla-gozlerim

Yeni Üye · 8 mesaj

Allah razı olsun kardeşlerim...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.