Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
2.159 görüntülenme · 21 yanıt
cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim ne güzel:D:D oranın soğuguda istanbulu etkiledi çok soğuk buralarda buz gibi
bir yandan yağmasını çok istıyorum biryandan da istemıyorum :(:( istamıyorum çünkü evi olmayan dışarda yatan insanlara üzüluyorum okadar çok insan varki yardıma muhtaç Rabbim c.c yardımcı olsun inş ama biyandan da ihtiyacımız var yağmadı sürece kuraklığa neden olcak böle karışık şeyler işte Rabbim ne verirse hayırlısını versin inş Allah c.c razı olsun selam ve dua ile B)B)
meftun61 yazdı:
S.A EVET ABİM BENDE NİSAN YAĞMURLARINA HEP RAHMET YAĞIYOR DİYORUM. GERÇEKTENDE ÖYLE.
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye yazdı:
Allah sizi bu nimetten mahrum bırakmasın Recep kardeşim, ama yine de oranın başka bir havası var, kıymetini bilin derim.. selametle:)
RECEB BOZKUS yazdı:
meftun61 yazdı:
S.A EVET ABİM BENDE NİSAN YAĞMURLARINA HEP RAHMET YAĞIYOR DİYORUM. GERÇEKTENDE ÖYLE.
EY MEFTUN NERELERDESİN
ATIŞMAZ OLDUN ÜZDÜN BENİ BİLESİN:)
RABBİM BİZLERE MERHAMET EYLESİN
ÖMRÜ HAYATINDA HER DAİM GÜLESİN
İNŞAALLAH DİYİM DE:)

meftun61 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
meftun61 yazdı:
EY MEFTUN NERELERDESİN
ATIŞMAZ OLDUN ÜZDÜN BENİ BİLESİN:)
RABBİM BİZLERE MERHAMET EYLESİN
ÖMRÜ HAYATINDA HER DAİM GÜLESİN
İNŞAALLAH DİYİM DE:)
S.A
RECEB ABİM TRABZONA RAHMET YAĞDI
BESLEDİ İNSANI BAHÇEYİ BAĞI
RABBİM ŞAŞIRTMASIN SOLU SAĞI
BEN SİZİ SEVİYORUM KOPARAMAM ASLA BAĞI:D:D:D
serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) KARDEŞİM VALLA İZMİREDE SADECE NEBATAT VE HAYVANATIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK KADAR RABBİM GÖNDERİYOR YAGMURU İNSANLAR RAHMETİ HAKETMİYOR GALİBA SANIRSAM:(
DUA EDİN KARDEŞİM İNŞALLAH B)B)B)B)
Nevin_1982 yazdı:
Evet biyandan geç gelen yağmurla sevinirken öteki taraftanda donuyoruz:Dki benim gibi sıcağı sevenler olursa:)Mevlam neylerse güzel eyler Bu aradada geçmiş olsun anafartalar çarşısına bombalı saldırı yapmışlardıya ona mahsuben
AEO
nur_yüzlümS.a şu Anda Antalyaya Da Yağmur Yağiyor Sabah Bu Sesle Uyanmak Gerçekten Büyük Nimetmiş.insan Elindekinin Değerini Kaybetmeden Anlamiyor.rabbim üzerimizden Rahmetini Esirgemesin Inşallah.duylakalin Rabbime Emanetsiniz..
RECEB-I KAMEREVET RAHMET YAĞIYOR DEDİM ÇÜNKÜ ANKARAYA ÖYLE BİR YAĞDIRIYOR Kİ MEVLAM BÖYLE DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..ADETA RAHMET TECESSÜM ETMİŞ YAĞIYOR..ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERE ŞEFKAT EDİP KAR'I İMDADIMIZA GÖNDERDİ..RABBİM MEMLEKETİMİZİ KURAKLIKTAN KORUSUN..AMİN DUA İLE...AEO
ekremeees.a kardeşim şimdi ankarada karmı yağıyor.antep güneşli
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14926-rahmet-yagiyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.