RAHMET YAĞIYOR

2.159 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

EVET RAHMET YAĞIYOR DEDİM ÇÜNKÜ ANKARAYA ÖYLE BİR YAĞDIRIYOR Kİ MEVLAM BÖYLE DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..ADETA RAHMET TECESSÜM ETMİŞ YAĞIYOR..ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERE ŞEFKAT EDİP KAR'I İMDADIMIZA GÖNDERDİ..RABBİM MEMLEKETİMİZİ KURAKLIKTAN KORUSUN..AMİN DUA İLE...AEO
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

RE: RAHMET YAĞIYOR

S.A EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN S.A A.E.O
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

s.a kardeşim ne güzel:D:D oranın soğuguda istanbulu etkiledi çok soğuk buralarda buz gibi
bir yandan yağmasını çok istıyorum biryandan da istemıyorum :(:( istamıyorum çünkü evi olmayan dışarda yatan insanlara üzüluyorum okadar çok insan varki yardıma muhtaç Rabbim c.c yardımcı olsun inş ama biyandan da ihtiyacımız var yağmadı sürece kuraklığa neden olcak böle karışık şeyler işte Rabbim ne verirse hayırlısını versin inş Allah c.c razı olsun selam ve dua ile B)B)
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

S.A EVET ABİM BENDE NİSAN YAĞMURLARINA HEP RAHMET YAĞIYOR DİYORUM. GERÇEKTENDE ÖYLE.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim ne güzel:D:D oranın soğuguda istanbulu etkiledi çok soğuk buralarda buz gibi
bir yandan yağmasını çok istıyorum biryandan da istemıyorum :(:( istamıyorum çünkü evi olmayan dışarda yatan insanlara üzüluyorum okadar çok insan varki yardıma muhtaç Rabbim c.c yardımcı olsun inş ama biyandan da ihtiyacımız var yağmadı sürece kuraklığa neden olcak böle karışık şeyler işte Rabbim ne verirse hayırlısını versin inş Allah c.c razı olsun selam ve dua ile B)B)

AMİN İNŞAALLAH RABBİM O DURUMDAKİ İNSANLARIN HER DAİM YARDIMCISI OLSUN..BÖYLE DURUMLARDA NE DENİR BİLEMEYİZ TABİ AMA SADECE KİMSE ZARAR GÖRMEDEN HAYIRLISIYLA YAĞSIN DİYELİM..ALLAH RAZI OLSUN..DUA EDİNİZ

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

meftun61 yazdı:
S.A EVET ABİM BENDE NİSAN YAĞMURLARINA HEP RAHMET YAĞIYOR DİYORUM. GERÇEKTENDE ÖYLE.

EY MEFTUN NERELERDESİN
ATIŞMAZ OLDUN ÜZDÜN BENİ BİLESİN:)
RABBİM BİZLERE MERHAMET EYLESİN
ÖMRÜ HAYATINDA HER DAİM GÜLESİN
İNŞAALLAH DİYİM DE:)

AMİN..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Allah sizi bu nimetten mahrum bırakmasın Recep kardeşim, ama yine de oranın başka bir havası var, kıymetini bilin derim.. selametle:)
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

amin aliye kardesim ALMANYA DA DA COK RAHMET YAGIYOR.ALLAH AFATSIZ VERSIN INSAALLAH.
iKRA-OKU...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

aliye_aliye yazdı:
Allah sizi bu nimetten mahrum bırakmasın Recep kardeşim, ama yine de oranın başka bir havası var, kıymetini bilin derim.. selametle:)

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞAALLAH RABBİM BİZİ RAHMETİNDEN ESİRGEMESİN..ELHAMDULİLLAH Bİ KAÇ GÜNDÜR YAĞDIRILIYOR..DEVAM EDER İNŞAALLAH..ANKARA ANKARA GÜZEL ANKARA TABİKİ:):):)KIYMETİNİ BİLİRİZ İNŞAALLAH..ALLAHA EMANET OLUN..B)B)

AMİN..
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RECEB BOZKUS yazdı:
meftun61 yazdı:

EY MEFTUN NERELERDESİN

S.A

RECEB ABİM TRABZONA RAHMET YAĞDI
BESLEDİ İNSANI BAHÇEYİ BAĞI
RABBİM ŞAŞIRTMASIN SOLU SAĞI
BEN SİZİ SEVİYORUM KOPARAMAM ASLA BAĞI:D:D:D
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Evet biyandan geç gelen yağmurla sevinirken öteki taraftanda donuyoruz:Dki benim gibi sıcağı sevenler olursa:)Mevlam neylerse güzel eyler Bu aradada geçmiş olsun anafartalar çarşısına bombalı saldırı yapmışlardıya ona mahsuben
AEO
serkan25

serkan25

Kıdemli Üye · 498 mesaj

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) KARDEŞİM VALLA İZMİREDE SADECE NEBATAT VE HAYVANATIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK KADAR RABBİM GÖNDERİYOR YAGMURU İNSANLAR RAHMETİ HAKETMİYOR GALİBA SANIRSAM:(
DUA EDİN KARDEŞİM İNŞALLAH B)B)B)B)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

meftun61 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
meftun61 yazdı:

EY MEFTUN NERELERDESİN

S.A

RECEB ABİM TRABZONA RAHMET YAĞDI
BESLEDİ İNSANI BAHÇEYİ BAĞI
RABBİM ŞAŞIRTMASIN SOLU SAĞI
BEN SİZİ SEVİYORUM KOPARAMAM ASLA BAĞI:D:D:D

ABLACIM YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ MAŞAALAH.

RABBİM EKSİK ETME RAHMETİNİ ÜSTÜMÜZDEN
SEVGİN EKSİLMESİN ASLA GÖNLÜMÜZDEN
ACABA NE DİYE MEDET BEKLERİZ ŞU FANİ,KISA ÖMRÜMÜZDEN
ALLAH'IM BU SİTE ÇOK GÜZEL,ABLACIM HABERİN VARMI GÜLÜMÜZDENB)B)B)B)B)

SONU OLMADI KAFİYE OLSUN DİYE SÖYLEDİM:):):)İDARE ET ABLACIM:):)

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) KARDEŞİM VALLA İZMİREDE SADECE NEBATAT VE HAYVANATIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK KADAR RABBİM GÖNDERİYOR YAGMURU İNSANLAR RAHMETİ HAKETMİYOR GALİBA SANIRSAM:(
DUA EDİN KARDEŞİM İNŞALLAH B)B)B)B)

A.SELAM ABİCİM ÖYLE MALESEF BİZ HERŞEYİ HAKEDİYORUZ ASLINDA KURAKLIĞI,AÇ KALMAYI..VS.ÇÜNKÜ O KADAR ÇOK GÜNAH VARKİ,İNSANLAR O KADAR ŞAŞMIŞKİ YOLUNDAN,YARATILIŞ GAYESİNDEN..AMA RABBİMİZ YİNE BİZLERE ACIYOR,ŞEFKAT EDİYOR ÖLMEYECEĞİMİZ KADAR GÖNDERİYOR..NE DEMELİ ABİCİM HER DAİM DUA HALİNDE OLMALIYIZ..DUAMIZ SİZLERLE ABİCİM..AEO

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Nevin_1982 yazdı:
Evet biyandan geç gelen yağmurla sevinirken öteki taraftanda donuyoruz:Dki benim gibi sıcağı sevenler olursa:)Mevlam neylerse güzel eyler Bu aradada geçmiş olsun anafartalar çarşısına bombalı saldırı yapmışlardıya ona mahsuben
AEO

AMAN YAHU RABBİM YAĞDIRSINDA TEK..RAZIYIM BEN ÜŞÜMEYE RAZIYIM..ZİRA KURAKLIK ÇOK ZOR..HELE DE SUSUZLUK..ALLAHIM SEN BİZLERE MERHAMET ET..EVET YA ANKARADA YAŞADIK O KÖTÜ VE TÜYLER ÜRPERTİCİ OLAYI..OTOBÜSE BİNDİĞİMİZ YERLERDE O OLAYIN YAŞANMASI ÜZÜYOR VE ENDİŞE VERİYOR İNSANA..RABBİM ÜLKEMİZİ BÖYLE TERÖR OLAYLARINDAN MUHAFAZA ETSİN İNŞAALLAH..AMİN AMİN AMİN..

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

s.aleyküm şu anda ankaraya rahmet yağıyor gerçekten..Rabbim rahmetini üzerimizden eksik etmesin inşaAllah..gerçekten yağmuru ve kokusunu hissetmek insana güzel bir moral veriyor..Rabbim ihtiyacı olan her yere rahmetini yağdırsın inşaAllah..selamun aleyküm

AMİN..
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

S.a şu Anda Antalyaya Da Yağmur Yağiyor Sabah Bu Sesle Uyanmak Gerçekten Büyük Nimetmiş.insan Elindekinin Değerini Kaybetmeden Anlamiyor.rabbim üzerimizden Rahmetini Esirgemesin Inşallah.duylakalin Rabbime Emanetsiniz..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

nur_yüzlümS.a şu Anda Antalyaya Da Yağmur Yağiyor Sabah Bu Sesle Uyanmak Gerçekten Büyük Nimetmiş.insan Elindekinin Değerini Kaybetmeden Anlamiyor.rabbim üzerimizden Rahmetini Esirgemesin Inşallah.duylakalin Rabbime Emanetsiniz..

ve aleykümselam amin inşaAllah Rabbimiz rahmetini eksik etmesin üzerimizden..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm

AMİN..
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

RECEB-I KAMEREVET RAHMET YAĞIYOR DEDİM ÇÜNKÜ ANKARAYA ÖYLE BİR YAĞDIRIYOR Kİ MEVLAM BÖYLE DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..ADETA RAHMET TECESSÜM ETMİŞ YAĞIYOR..ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERE ŞEFKAT EDİP KAR'I İMDADIMIZA GÖNDERDİ..RABBİM MEMLEKETİMİZİ KURAKLIKTAN KORUSUN..AMİN DUA İLE...AEO

s.a kardeşim şimdi ankarada karmı yağıyor.antep güneşli
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

ekremeees.a kardeşim şimdi ankarada karmı yağıyor.antep güneşli

a.selam yok şu an yağış yok ben bu formu yağmur yağınca açmıştım çok evvelden..dün de tevafuk yağmur yağmıştı o yüzden yazayım dedim..şu an yağış yok ama hava soğuk:(
s.a.

AMİN..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.