KUTSAL EMANETLER
2.158 görüntülenme · 27 yanıt
RE: KUTSAL EMANETLER
Allah-ü ekber B)
Allah-ü ekber B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
S.A. ALLAH SENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM İLK DEFA GÖRDÜM HEPSİNİ VE EFENDİMİZİN (S.A.V.) SAÇINI GÖRÜNCE ÇOK TUHAF HİSSETTİM.. EMEĞİNE SAĞLIK..B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
S.A. ALLAH SENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM İLK DEFA GÖRDÜM HEPSİNİ VE EFENDİMİZİN (S.A.V.) SAÇINI GÖRÜNCE ÇOK TUHAF HİSSETTİM.. EMEĞİNE SAĞLIK..B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Selamünaleyküm;
Evet kardeşim gerçekten çok güzel manzaralardı içimi ferahlattı ufkumu yeniden açtı..Vesile olduğun için Allah senden razı olsun Rabbim niyet vede kalbine göre versin inşAllah Allah'a emanet ol selam ve dua ile selamünaleyküm;
Selamünaleyküm;
Evet kardeşim gerçekten çok güzel manzaralardı içimi ferahlattı ufkumu yeniden açtı..Vesile olduğun için Allah senden razı olsun Rabbim niyet vede kalbine göre versin inşAllah Allah'a emanet ol selam ve dua ile selamünaleyküm;
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
A.S.CÜMLEMİZDEN KARDEŞİM.B)B)B)
desertrose yazdı:
A.S.CÜMLEMİZDEN KARDEŞİM.B)B)B)
Aleykümselam kardeşim Rabbim cumlemizden razı olsun..selam ve dua ile.
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;
Aleykümselam kardeşim Rabbim cumlemizden razı olsun..selam ve dua ile.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm kardeşim.Allah razı olsun emeğinize sağlık.. güzeldiler gerçekten.. selametle kalınB)
selamün aleyküm kardeşim.Allah razı olsun emeğinize sağlık.. güzeldiler gerçekten.. selametle kalınB)
Aleyküm selam kardeşim.Rabbimiz cümlemizden razı olsun.selam ve dua ile kalın.
aliye_aliye yazdı:
Aleyküm selam kardeşim.Rabbimiz cümlemizden razı olsun.selam ve dua ile kalın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14913-kutsal-emanetler · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.