cennetin adresi
1.813 görüntülenme · 12 yanıt
RE: cennetin adresi
Allah razı olsun...Allah(c.c) Cennette buluşmamızı nasip eylesin..Amin...B)B)B)
Allah razı olsun...Allah(c.c) Cennette buluşmamızı nasip eylesin..Amin...B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm kardeşim.. inşallah biz de o adrese ulaşanlardan oluruz...emeğinize sağlık.. selam ve dua ile
selamün aleyküm kardeşim.. inşallah biz de o adrese ulaşanlardan oluruz...emeğinize sağlık.. selam ve dua ile
KARDEŞ İYİSİN HOŞSUNDA ADRES BULMAKTA BECERİKSİZ OLANLAR NE YAPACAK...
GERÇEKTEN BEN NORMAL ADRESLERİ BİLE BULMAKTA ZORLANIYORUM KALDIKİ CENNETİ BULMAK...
NEYSE ŞAKA Bİ YANA GÜZEL YAZMIŞSIN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK...B)
DÜNYADA ÇALIŞIP AHİRETTE BULURUZ İNŞLH. DEMIII;)
GERÇEKTEN BEN NORMAL ADRESLERİ BİLE BULMAKTA ZORLANIYORUM KALDIKİ CENNETİ BULMAK...
ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHU VE BERAKATUHU RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM DUA İLE KALIN B).
aliye_aliye yazdı:
ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHU VE BERAKATUHU RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM DUA İLE KALIN B).
ALLAH CC HER İNSANA BİR İRADE VERMİŞ BULMAK İSTEMEYEN BULAMAZ.HANİ BİR ATASÖZÜMÜZ VARYA TABİRİ CAİZSE YANLIŞ ANLAŞILMASIN. ARAYAN BELASINIDA BULUR MEVLASINIDA.DİYE O MİSAL BİZ MEVLAMIZI ARAYANLARDAN OLALIM İNŞALLAH DEDİĞİNİZ ÜZERE DÜNYADA ÇALIŞIP AHİRETTE BULABİLMEK ÜMİDİYLE.A.E.O B)
ZEHRA MELEK yazdı:
ALLAH CC HER İNSANA BİR İRADE VERMİŞ BULMAK İSTEMEYEN BULAMAZ.HANİ BİR ATASÖZÜMÜZ VARYA TABİRİ CAİZSE YANLIŞ ANLAŞILMASIN. ARAYAN BELASINIDA BULUR MEVLASINIDA.DİYE O MİSAL BİZ MEVLAMIZI ARAYANLARDAN OLALIM İNŞALLAH DEDİĞİNİZ ÜZERE DÜNYADA ÇALIŞIP AHİRETTE BULABİLMEK ÜMİDİYLE.A.E.O B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14799-cennetin-adresi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cennetin Adresi Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 14 cevap
- Cennetin Adresi... Nasihatler 5 cevap
- Cennetin Gerçek Adresi Resimler 5 cevap
- msn adresi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
- direk resimin üstünden adresi al>>resimli anlatim< Resimler 1 cevap
- La ilahe illallah sözü cennetin anahtarıdır Hadis-i Şerif 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.