NAMAZ KILMAYIN BALE YAPIN...

2.348 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Türkiye'mizin çağdaşlaşma sürecinde laiklik' konulu toplantıda konuşan ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan, Türkleri eleştirdi çocukların namaz yerine bale yapmasını istedi.
12 Nisan 2007 10:25

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan, Türkleri barbarlıkla suçladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yerleşkesi'nde 'Türkiye'mizin çağdaşlaşma sürecinde laiklik' konulu toplantıda konuşan Saylan, Türk milletinin tarih boyunca hep yakıp yıktığını öne sürdü.

Türkan Saylan, çocukların namaz kılmasını değil, bale yapmasını istediklerini söyledi.
Bunun bir alışkanlık haline geldiğini iddia eden Saylan şöyle konuştu: "Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız. Şimdi kendi yaptıklarımızı yıkıyoruz. Nedir bu alışkanlık. Biz yakıp yıkmak için var değiliz. Biz yaratmak, geliştirmek ve çağın üstüne geçmek için varız."

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 14 Nisan'da düzenleyeceği mitinge destek talebinde bulunan Saylan, "ÇYDD olarak 14 Nisan'da Ankara Tandoğan'dayız. Yozlaştırmaya çalışanlar olacaktır. Aramızdan da çıkacaktır. Çağdaş, laik ve demokratik bir Türkiye'nin devamı için yapılması gerekenleri yapalım. Sesimizi duyuralım. Bir kişi bin kişiye, bin kişi binlerce kişiye ulaşabilir." şeklinde konuştu. Çocukların namaz kılmasını değil, bale yapmasını istediklerini dile getiren Saylan, şunları söyledi: "Türkiye'nin bölünmesine, ırkçılığa yönelmesine, binlerce yıl öncesinin Arap ve İran âdetlerinin gelmesine karşıyız. Çocuklarımızın sıra üstünde namaz kılmasını değil bale yapmasını istiyoruz. İnancın insanların iç dünyasında saklı olmasını istiyoruz."

Konuşmasında Gençlik Korosu'nu yöneten müzisyenin isminin Muhammed olmasından yakınan Saylan, "Gençlik Orkestrası'nı yaratan ve yöneten arkadaşımızın ismi Muhammed. Düşünebiliyor musunuz buradaki ironiyi?" yorumunu yaptı. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler nedeniyle Türkiye'yi zor günlerin beklediğini savunan Saylan, seçime katılacak partilerin sembolleri ile dalga geçti. Saylan şunları söyledi:

"İnsanlar okuma yazma bilmesin ki parmak bassınlar. Seçim kâğıtları at, eşek, arı ve kuşlarla dolu. Bilinir ki okuma yazma bilmeyen çoğunluktadır ve onlar ancak parmak basarak oy verirler. Onların ağaları, tarikat reisleri çağırır ve biz ata, eşeğe, arıya ya da kuşa oy vereceğiz derler. Böyle bir topluluk nasıl kalkınır? Böyle bir topluluk cahil bırakılmıştır. Bizi yönlendirmek isteyenlere, bizi koyun sananlara karşı dikkatli olalım. Bu ülkedeki insanları siyah-beyaz diye ayırmak, vatansever veya vatan sevmeyen hain diye ayırmak kimin haddine'"

Mühenna Kahveci'nin haberi

ZAMAN

haber7.com'alıntıdır...
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

RE: NAMAZ KILMASINLAR BALE YAPSINLAR

s.a abi allah razı olsun iyiki açtın bu konuyu
rabbim önce hidayet sonra akıl fikir versin bunlara çağdaşlık böyle oluyorsa ben yokum hatta yobazın önde gideni bile olurum.bunlar atatürkçü düşünce derneği üyesi olarak övünüyorlar ama atarürkün o kadar ilkesi var onlar bir tek laikliği biliyorlar diğrerleri ne diye sorsan bilmezler .atatürküyüz diye geçinirler ama ne onun gibi düşünür ne de davranırlar
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S BUNLARIN KALBİ GÖZÜ MÜHÜRLÜ SANIRIM.KESİN MÜHÜRLÜDÜR AMA ALLAH CC BİLİR..ALLAH CC İSLAH EYLESİN....SELAM VE DUA İLE...

mabet_bekcisi yazdı:
rabbim önce hidayet sonra akıl fikir versin bunlara çağdaşlık böyle oluyorsa ben yokum hatta yobazın önde gideni bile olurum.bunlar atatürkçü düşünce derneği üyesi olarak övünüyorlar ama atarürkün o kadar ilkesi var onlar bir tek laikliği biliyorlar diğrerleri ne diye sorsan bilmezler .atatürküyüz diye geçinirler ama ne onun gibi düşünür ne de davranırlar
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

KAAN ERDEM yazdı:
A.S BUNLARIN KALBİ GÖZÜ MÜHÜRLÜ SANIRIM.KESİN MÜHÜRLÜDÜR AMA ALLAH CC BİLİR..ALLAH CC İSLAH EYLESİN....SELAM VE DUA İLE...

mabet_bekcisi yazdı:
abi bunlar konuşunca benim sinirlerim hat safaya çıkıyo ya bakın geçenlerde sitenin birinde aynen şöyle konuşmalar geçiyo
anıtkabirde laiklik yürüyüşü yapılacak ve onun akabinde geçen konuşmalar
camiler yıkılsın müzeler meyhaneler açılsın
başörtülü insanlar sokaklarda dolaşmasın .......
ve daha neler neler şu anda o siteyi kaldırmak için çalışmalardayız
bunlar insan değil abi ya
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

KAAN ERDEM yazdı:

mabet_bekcisi yazdı:
abi bunlar konuşunca benim sinirlerim hat safaya çıkıyo ya bakın geçenlerde sitenin birinde aynen şöyle konuşmalar geçiyo
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:o:o:o:o:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
:@:@:@:@@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@@:@:@:@:@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:
@:@:@:@:@@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@@:@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:
@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

mabet_bekcisi yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

mabet_bekcisi yazdı:
sena_nur

sena_nur

Kıdemli Üye · 204 mesaj

Evet kardeşim bende bugün okudum bu olayı haberlerde ve gerçekten çok üzüldüm..Allah ıslah etsin.diyecek çok şey var ama:(...neyse paylaştığın için Allah razı olsun..RABBİM BİZİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.Dua ile...B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AMİN.AMİN.AMİN.ALLAH CC İSLAH ETSİN...YAZIK ÇOK AMA ÇOK YAZIK...

sena_nur yazdı:
Evet kardeşim bende bugün okudum bu olayı haberlerde ve gerçekten çok üzüldüm..Allah ıslah etsin.diyecek çok şey var ama:(...neyse paylaştığın için Allah razı olsun..RABBİM BİZİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.Dua ile...B)
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

insanlar artık dinden uzaklaşmak için ne yapacaklarınbı şaşırdı ya ne diyeceklerini şaşırdı baley namazla kıyaslıyo insanlar allahım şevkat tokadını indir şu nasipsizlere hidayet ver din iman ver.ben bir gün kendime gelemem yine artık :@
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

Selamun Aleykum
Bende okudum ve çok üzüldüm. Aslında biraz karışıktı içinde öfkede vardı hem üzüldüm hemde sinirlendim :@:(:|

Allah (c.c) küçüklerimiz böyle düşüncelerden korusun inşaAllah
Paylaşımın için tşkler kardeş Allah razı olsun

haa bu arada mabet_bekcisi imzana dikkat ettimde. sana birşey söyleyim sanırım Aşka Mecnun kardeş geri döndü ama uzun bir zaman olmıycakmış.

Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

OKADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ YAZACAK DİYECEK AMA YOK KELİMELER CÜMLELER YOK..BÖYLE OLDUKÇA BUNLARI GÖRDÜKÇE DİNİM İNANCIM DAHADA BÜYÜYOR İÇİME SIĞMIYOR..DEVAM EDİN NASİPSİZLER DEVAM EDİN GAFLET TOPLULUĞU DEVAM EDİN ELİ GÖZÜ KULAĞI KALBİ MÜHÜRLÜLER NEREYE KADAR BAKALIM...SELAM VE DUA İLE...

mabet_bekcisi yazdı:
insanlar artık dinden uzaklaşmak için ne yapacaklarınbı şaşırdı ya ne diyeceklerini şaşırdı baley namazla kıyaslıyo insanlar allahım şevkat tokadını indir şu nasipsizlere hidayet ver din iman ver.ben bir gün kendime gelemem yine artık :@
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S KARDEŞİM VERDİĞİN HABER DE ÇOK MÜKEMMEL ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...UMARIM MABET-BEKÇİŞİ KARDEŞİM OKUMUŞTUR...ODA BELLİ OLDUĞU KADARI İLE PERİŞAN OLDU ÜZÜLDÜ...SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM SANADA...

Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum
Bende okudum ve çok üzüldüm. Aslında biraz karışıktı içinde öfkede vardı hem üzüldüm hemde sinirlendim :@:(:|

Allah (c.c) küçüklerimiz böyle düşüncelerden korusun inşaAllah
Paylaşımın için tşkler kardeş Allah razı olsun

haa bu arada mabet_bekcisi imzana dikkat ettimde. sana birşey söyleyim sanırım Aşka Mecnun kardeş geri döndü ama uzun bir zaman olmıycakmış.

Allahaısmarladık... B)
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

RE: NAMAZ KILMAYIN BALE YAPIN...

okudum bende sinrlendim yetişen geçligimizi nasıl soyutlaya bilirler dinden, okulda satraç ,turnuvası ,bale ,dans, muzik, tyatro, spor ,cafe ,bilardo,derken moder bi hayat sunuyolar sözde ama sonları içki,kumar, uyuşturucu,hırsızlık hapisaneler bu gençlikle dolu işlerine bu geliyor onların
ama bir genç namaz kılsa aaa yobaza bak böyle dini unutturuyolar gençlere işleri bu onların hepsi pilanlı zavallılar:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

yarabbi sen onları islahet dogru yolu göster bizim evlatlarımızı sen zavallıların eline düşmekten koru aminnnn
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

yarabbi sen onları islahet dogru yolu göster bizim evlatlarımızı sen zavallıların eline düşmekten koru aminnnn

sevgi dinc yazdı:
okudum bende sinrlendim yetişen geçligimizi nasıl soyutlaya bilirler dinden, okulda satraç ,turnuvası ,bale ,dans, muzik, tyatro, spor ,cafe ,bilardo,derken moder bi hayat sunuyolar sözde ama sonları içki,kumar, uyuşturucu,hırsızlık hapisaneler bu gençlikle dolu işlerine bu geliyor onların
ama bir genç namaz kılsa aaa yobaza bak böyle dini unutturuyolar gençlere işleri bu onların hepsi pilanlı zavallılar:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

S.a. kardeşim akşam akşam bütün sinirlerim alt üst oldu zamanın birinde kadın erkek eşittir mitingi yapılıyor bende işyerinin önünde denk geldim sordum kardeşim madem eşit değiliz diyorsunuz tencere tava elinizde sokakta işiniz ne nasıl izin alabildiniz eşlerinizden? sorum üzerine ortalık karıştı neredeyse üzerime yürüyeceklerdi şimdi bunu söyliyenede bir soru sormanın zamanı amma velakin ya sabır deyip oturuyorum illaki bale ögrenmek öğretmek istiyorlarsasa haritaya baksınlar çok güzel memleketler var
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

A .S kadeşim resim bu yazının verdiği sinirli havayı dağıtıyor Allah razı olsun iyiki koymuşsun.Allah'a emanet ol
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S YİNEDE ALLAH CC MERHAMET EDİP ONLARI DA HİDAYETE ERDİRSİN..YAZIK AMA ÇOK YAZIK ZAVALLILAR...SELAM VE DUA İLE..ALLAH CC EMANET OLUN...

derya_gulu yazdı:
S.a. kardeşim akşam akşam bütün sinirlerim alt üst oldu zamanın birinde kadın erkek eşittir mitingi yapılıyor bende işyerinin önünde denk geldim sordum kardeşim madem eşit değiliz diyorsunuz tencere tava elinizde sokakta işiniz ne nasıl izin alabildiniz eşlerinizden? sorum üzerine ortalık karıştı neredeyse üzerime yürüyeceklerdi şimdi bunu söyliyenede bir soru sormanın zamanı amma velakin ya sabır deyip oturuyorum illaki bale ögrenmek öğretmek istiyorlarsasa haritaya baksınlar çok güzel memleketler var
metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

s.a. Allah hidayet versin diycem ama bilmiyorum hidayete nekadar layıklar efendimizin adına bile ön yargıyla bakan insandan ne hayır gelir.
ne zamandan beri dinimiz çağdaşlığa engel olmuş ya hiç anlayamadığımbir kelimedirde çağdaş bu nedemek yaa.hepimiz aynı çağdayız .
tarihimiz bunun en güzel örneği osmanlı islamın emirleriyle her şeyin ilmin fennin öncüsü olmuş ve 600 yıl gibi bir zaman hükümdarlık sürmüş.rabbim evlatlarımızıböylelerin şerrinden korusun ve kısaca diyorumki
SİZİN DİNİNİZ SİZE BENİM DİNİM BANA
ALLAH NURUNU TAMAMLIYCAKTIR
BU TÜR İNSANLARIN CENAZE NAMAZI KILINMAMALI ASLINDA BALE GÖSTERİSİYLE ,MUMLARLA VE ALKIŞLARLA UĞURLANMALI ÖYLEYA NAMAZA NE GERK VAR CANIM..!
söylediklerim söyleyeceklerimin yarısı bile değil ama ne yaparsınız işte
Allaha emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN...

MEDENİYET DEMEK AÇMAKSA BEDENİ HAYVANLARA BAKSINLAR ONLAR DAHA MEDENİ...

ASLINDA HAYVANLARA BİLE HAKARET OLUYOR ÇÜNKÜ BUNLARIN TANIMI YOK.....

metfamu yazdı:
s.a. Allah hidayet versin diycem ama bilmiyorum hidayete nekadar layıklar efendimizin adına bile ön yargıyla bakan insandan ne hayır gelir.
ne zamandan beri dinimiz çağdaşlığa engel olmuş ya hiç anlayamadığımbir kelimedirde çağdaş bu nedemek yaa.hepimiz aynı çağdayız .
tarihimiz bunun en güzel örneği osmanlı islamın emirleriyle her şeyin ilmin fennin öncüsü olmuş ve 600 yıl gibi bir zaman hükümdarlık sürmüş.rabbim evlatlarımızıböylelerin şerrinden korusun ve kısaca diyorumki
SİZİN DİNİNİZ SİZE BENİM DİNİM BANA
ALLAH NURUNU TAMAMLIYCAKTIR
BU TÜR İNSANLARIN CENAZE NAMAZI KILINMAMALI ASLINDA BALE GÖSTERİSİYLE ,MUMLARLA VE ALKIŞLARLA UĞURLANMALI ÖYLEYA NAMAZA NE GERK VAR CANIM..!
söylediklerim söyleyeceklerimin yarısı bile değil ama ne yaparsınız işte
Allaha emanet olun
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR...

Allah razı olsun KAAN kardeş... Rabbim bizleri böyleleyinden uzak tutsun inşallah onlarada hidayet versin...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.