yardımınızı istiyorum.
5.458 görüntülenme · 81 yanıt
selamünaleyküm sizlerden bi ricam olcak ayın 22 sine kadar 6666 ayetel kürsü okuycaz yardın edermisiniz şimdiden hepinizden ALLAH-Ü TEALA razı olsun inşallah.dua ile
RE: yardımınızı istiyorum.
SELAMUN ALEYKUM...
BEN 500 TANE ALIYORUM..RABBİM YARDIMCIN OLSUN....B)
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm sizlerden bi ricam olcak ayın 22 sine kadar 6666 ayetel kürsü okuycaz yardın edermisiniz şimdiden hepinizden ALLAH-Ü TEALA razı olsun inşallah.dua ile
SELAMUN ALEYKUM...
BEN 500 TANE ALIYORUM..RABBİM YARDIMCIN OLSUN....B)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
S.A.KARDEŞİM BEN DE 500 ADET ALAYIM ŞİMDİLİK.A.E.O.
S.A.KARDEŞİM BEN DE 500 ADET ALAYIM ŞİMDİLİK.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Allahaısmarladık... B)
yakalzey yazdı:
a.s. okuyalım inşallah kardeşim sayı vermiyorum.okudukça yazıcam inşallah.s.a.
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
a.s kardesim borcum cok var onun icin sayi belirtemicem okuyabildigim kadar okurum ve haber veririm ins. B)
a.s kardesim borcum cok var onun icin sayi belirtemicem okuyabildigim kadar okurum ve haber veririm ins. B)
S.A. kardeşim 100 tanede ben alayım fazlası olursa yazarım inşAllah .Allah'a c.c. emanet ol
S.A. kardeşim 100 tanede ben alayım fazlası olursa yazarım inşAllah .Allah'a c.c. emanet ol
S.A. kardeşim bu Ayetel Kürs-i bize daha önce söylediğin mi yoksa yenimi... ben o zaman sana söylediğim 200 adeti okumuştum haberleşemedik şimdi yazayım dedim... cevap yazarsan sevinirim
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
S.A. kardeşim bu Ayetel Kürs-i bize daha önce söylediğin mi yoksa yenimi... ben o zaman sana söylediğim 200 adeti okumuştum haberleşemedik şimdi yazayım dedim... cevap yazarsan sevinirim
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
sevvalmina yazdı:A.S.Kardeşim,Rabbim yar ve yardımcın olsun,dünyei ve uhrevi sıkıntılarını gidersin inş,bende alacağım ama adetini belirtmeyeyim yarın Allah izin verirse cuma kuranındada dağıtırım sonra yazarım olurmu?kardeşim SELAM VE DUA İLE
LİSTE:
ARKADAŞLAR TOPLAM; 2175 YAPIYOR...
100 TANEDE BEN ALIYORUM, BU SEFER TOPLAM ; 2275 YAPIYOR...
BEN OKUDUKÇA SANA SÖYLERİM...
ALLAH(C.C.) YARDIMCINIZ OLSUN...
SELAM VE DUA İLE....
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
LİSTE:
B)m_muaz:500
B)handos:50
B)ADALETIMAHZA:500
B)tsunami:500
B)evindar:100
B)neslihantuncel:200
B)dery@:25
B)ümeyye:100
B)meftamu:100
B)derya_gulu:100
ARKADAŞLAR TOPLAM; 2175 YAPIYOR...
100 TANEDE BEN ALIYORUM, BU SEFER TOPLAM ; 2275 YAPIYOR...
BEN OKUDUKÇA SANA SÖYLERİM...
ALLAH(C.C.) YARDIMCINIZ OLSUN...
SELAM VE DUA İLE....
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14776-yardiminizi-istiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.