ÜMRE O GÜLÜN YANINA GİDEN VARMI
1.099 görüntülenme · 5 yanıt
UMREYE GİDEN VARMI O GÜLÜN KOKUSUN ALMAY GİDEN VARMI O GÜLÜN KOKUSUNU KOKLAMAYA GİDEN VARMI OGÜLÜN BAHCESİNDE GEZMEYE GİDEN VARMI OGÜLÜN YANINDA BANA DUEDECEK VARMI
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: ÜMRE O GÜLÜN YANINA GİDEN VARMI
selamün aleyküm kardeşim. 2 ay önce rabbim nasip etti, gidebildim... gidemeyen tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin inşallah. tekrar gitmeyi isterim Allah izin verirse.. selametle
selamün aleyküm kardeşim. 2 ay önce rabbim nasip etti, gidebildim... gidemeyen tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin inşallah. tekrar gitmeyi isterim Allah izin verirse.. selametle
İNŞALLAH BİZEDE GİTMEK NASİP OLUR ECMAİN AMİN
aliye_aliye yazdı:
İNŞALLAH BİZEDE GİTMEK NASİP OLUR ECMAİN AMİN
A.S ALİYECİĞİM SEN UMREYE GİTTİN Mİ..MAŞALLAH...NEDEN BİZE SÖYLEMEDİN..YOKSA SÖYLEDİN DE BEN Mİ KAÇIRDIM KARDEŞİM...SELAMIMIZI İLETİRDİN O GÜLLER GÜLÜNE (SAV)...ALLAH KABUL ETSİN NE DİYEYİM KARDEŞİM...RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞAALLAH...SANADA TEKRAR GİTMEYİ NASİP ETSİN...SELAMETLE KARDEİM...
aliye_aliye yazdı:
A.S ALİYECİĞİM SEN UMREYE GİTTİN Mİ..MAŞALLAH...NEDEN BİZE SÖYLEMEDİN..YOKSA SÖYLEDİN DE BEN Mİ KAÇIRDIM KARDEŞİM...SELAMIMIZI İLETİRDİN O GÜLLER GÜLÜNE (SAV)...ALLAH KABUL ETSİN NE DİYEYİM KARDEŞİM...RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞAALLAH...SANADA TEKRAR GİTMEYİ NASİP ETSİN...SELAMETLE KARDEİM...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14775-umre-o-gulun-yanina-giden-varmi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yüz Ümre sevabı Dini Hikayeler 4 cevap
- Al Beni Yanına Şiirler 6 cevap
- Kimsenin Yaptığı Yanına Kalmaz Dini Hikayeler 6 cevap
- ecrin isminin yanına bir isim arıyorum Görüş- Öneri- İstek 7 cevap
- Kimsenin Yaptığı Yanına Kalmaz... Dini sohbet 2 cevap
- Kimse Yaptığı Yanına Kalacak Sanmasın!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 62 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.