SİZ HANGİ HANIMSINIZ???????

6.989 görüntülenme · 90 yanıt

Paylaş:
Nihle

Nihle

Üye · 15 mesaj

Şu an itibari ile ne olunduğu değil,ne olacağı,hedefleri de içine katmalı..

Kimse ben akım,ben karayım demez zaten:)

Herkes kendini ak bilir!!Bunu asıl çevresindekilerine sormak lazım :)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

kişi kendini anlatır ise...kusur görmez ve asla kabul etmez..kendine yakıştıraaz,konduramaz..evet kişiyi kişiler eyer tarif ederse kendini bilir..konu ve kişiye göre değişebilir..selametle...

NihleŞu an itibari ile ne olunduğu değil,ne olacağı,hedefleri de içine katmalı..

Kimse ben akım,ben karayım demez zaten:)

Herkes kendini ak bilir!!Bunu asıl çevresindekilerine sormak lazım :)
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

nigdeliS.A SON MADDE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...ALLAH ÖYLE BİR EŞ OLABİLMEYİ NASİP EYLESİN İNŞ..AEO..SELAMETLE..

amin.inşallah öle bi eş olabiliriz.
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Selamın Aleyküm Kaan Kardeş...

Ellerine sağlık...Vede bir tavsiye...

Kadınlarla ilgili formlara pek girme...acizane...mevsimler gibi ne yapacakları belli olmaz

da... Allah'a emanet olasın kardeşim........
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abi..inşALLLAH..tavsiye kulak vereceğim..:Kselam ve dua ile kalın..selametle...

erdalSelamın Aleyküm Kaan Kardeş...

Ellerine sağlık...Vede bir tavsiye...

Kadınlarla ilgili formlara pek girme...acizane...mevsimler gibi ne yapacakları belli olmaz

da... Allah'a emanet olasın kardeşim........
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Biz kadınlarda insanız bazen iyiyiz bazen köyüyüz olabilir ama yeter ki gönüller bir olsun evim her daim tertemizdi akşam eşim işden geldiğinde güler yüzle karşılardım tutumluyumdur temizimdir ama yinede bişey çıkardı ha o çıkarmış ha ben ev hali olur böyle şeyler hangisine girerim Rabbim bilir
Selametle
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim...ALLAH cc cümle müslüman hanımları niyetleri halis saliha hatunlardan eylesin...selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

rüyam3Selamün Aleyküm
Biz kadınlarda insanız bazen iyiyiz bazen köyüyüz olabilir ama yeter ki gönüller bir olsun evim her daim tertemizdi akşam eşim işden geldiğinde güler yüzle karşılardım tutumluyumdur temizimdir ama yinede bişey çıkardı ha o çıkarmış ha ben ev hali olur böyle şeyler hangisine girerim Rabbim bilir
Selametle
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

rüyam3Selamün Aleyküm
Selametle

as canım .günün güzel geçsin.eminim sen, çok iyi bir eş,iyi bir annesin.:Bbenden sanaB)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kaan kardeşim.gezmeyi pek sevmem.evimi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.pazar günleri evde olmayı tercih ederiz.çünkü evde daha çok eğleniyoruz.büyük keyif alıyoruz evde vakit geçirmekten.ama biraz pipirik bir hanım olduğum gerçek.özellikle simetri hastalığı var.eşim bundan çok rahatsız.düzenli olmayı,planlı yaşamayı çok seviyorum napiim.:H
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

mahsun kul
as canım .günün güzel geçsin.eminim sen, çok iyi bir eş,iyi bir annesin.:Bbenden sanaB)

Selamün Aleyküm
Canım kardeşim sanada hayırlı günler diliyorum bende sana B) gönderiyorum
selametle Rabbime emanetsin inci mi öp :H
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam..ALLAH cc mutluluğunuzu daim etsin...simetri :K rahatsızlığı bendede var...hatta başka yer ve mekanlarda oturduğum yerden kalkar yamuk ne varsa düzeltirim...:K yaşantımda yamuk yada,dengesizliğede yer yok...biraz yorucu...selam ve dua ile kalınız..selametle..

mahsun kul
selamün aleyküm kaan kardeşim.gezmeyi pek sevmem.evimi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.pazar günleri evde olmayı tercih ederiz.çünkü evde daha çok eğleniyoruz.büyük keyif alıyoruz evde vakit geçirmekten.ama biraz pipirik bir hanım olduğum gerçek.özellikle simetri hastalığı var.eşim bundan çok rahatsız.düzenli olmayı,planlı yaşamayı çok seviyorum napiim.:H

EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.
UMUYORUM Kİ HAK KADIN OLABİLMEYİ RABBİM NASİP ETSİN....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

inşALLAH..selam ve dua ile kalınız..selametle...

EBRARNISAALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.
UMUYORUM Kİ HAK KADIN OLABİLMEYİ RABBİM NASİP ETSİN....
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

selamun aleyküm.evli olsaydım tabiki de en sondakine sahip olurdum.öyle olmayı diliyorum Allah tan.diğerlerinden de az biraz olsa gerek bir kaçı dışında.mesela kirli elbiselerle mobilyalara oturulması,yapılan temizliğin değer görmemesi gibi..selamet ile..
NAGİHAN

NAGİHAN

Kıdemli Üye · 161 mesaj

selamun aleyküm
yazıyı okudum çok komik gülmeye ihtiyacım vardı allah razı olsun abartılı tabiki yani bence, düşündüm de hepsinden biraz var bende galiba sadece borç takma veresiye alışveriş hiç yok kredi kartı bile kullanmıyorum ama diğerlerinden abartılı değil ama biraz biraz var en son madde çok güzel inşallah öyle oluruz rabbim nasip etsin aslında bu yazı çok iyi oldu allah razı olsun kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi allaha emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam..selam ve dua ile kalın..Rabbim şaşırtmasın...

islam_güneşiselamun aleyküm.evli olsaydım tabiki de en sondakine sahip olurdum.öyle olmayı diliyorum Allah tan.diğerlerinden de az biraz olsa gerek bir kaçı dışında.mesela kirli elbiselerle mobilyalara oturulması,yapılan temizliğin değer görmemesi gibi..selamet ile..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam...inşALLAH...selam ve dua ile kalınız..selametle...

NAGİHANselamun aleyküm
yazıyı okudum çok komik gülmeye ihtiyacım vardı allah razı olsun abartılı tabiki yani bence, düşündüm de hepsinden biraz var bende galiba sadece borç takma veresiye alışveriş hiç yok kredi kartı bile kullanmıyorum ama diğerlerinden abartılı değil ama biraz biraz var en son madde çok güzel inşallah öyle oluruz rabbim nasip etsin aslında bu yazı çok iyi oldu allah razı olsun kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi allaha emanet olun
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

s.a :K çok güzel bi konuydu s.a
son osm@nlı
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamın aleyküm kardeşim. Ben fazla onlara benzemiyorum gibi ama en doğrusunu Allah bilir Son yazdığınız hak kadın olmak istiyorum inşallah . Allah hepimizi O'na layık kullar eylesin. AMİN. Selematle kalın.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Yeni

Yeni

Üye · 12 mesaj

Konuyu saçma görüyorum.. Kadınlara karşı saygısızca bir yazı..
Sokak kadını, laklak kadını... bu ne biçim yazı...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.