Alttakine Ne Sormak istersin ? (küçük bir bilgi yarışması)
18.859 görüntülenme · 223 yanıt
RE: Alttakine Ne Sormak istersin ? (küçük bir bilgi yarışması)
ben de sahabelerden devam ediyorum...
Müslüman olmadan önce rüyasında kendini hiç bir şeyi göremediği karanlık bir yerde gören, Bu arada ay ın doğup ve onun aydınlığına tabi olan sahabe kimdir???
Ondan önce bu aya kimlerin uymuş olduğuna bakıp, Onların, Zeyd b. Harise, Ali b. Ebî Talib ve Ebû Bekir olduğunu gören ve İslâma giriş sebebi bu rüya olan sahabe efendimiz kimdir??
biraz kolay oldu galiba:D
ben de sahabelerden devam ediyorum...
Müslüman olmadan önce rüyasında kendini hiç bir şeyi göremediği karanlık bir yerde gören, Bu arada ay ın doğup ve onun aydınlığına tabi olan sahabe kimdir???
Ondan önce bu aya kimlerin uymuş olduğuna bakıp, Onların, Zeyd b. Harise, Ali b. Ebî Talib ve Ebû Bekir olduğunu gören ve İslâma giriş sebebi bu rüya olan sahabe efendimiz kimdir??
biraz kolay oldu galiba:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1467-alttakine-ne-sormak-istersin-kucuk-bir-bilgi-yarismasi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BİLGİ-BİLGİ-BİLGİ.... Güzel Sözler 2 cevap
- Burdan (karadenizden ) bir bilgi yarışması bizimkiler bilemedi bir de siz bakın.. Fıkra, Mizah Bölümü 26 cevap
- Bilgi yarışması <<<>>> Bilmece-Bulmaca ve Oyun 25 cevap
- 2010 Kur'an-ı Kerim (Meal) Bilgi Yarışması Kuran-ı Kerim 30 cevap
- bilgi yarışması için soru gönderir misiniz? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- KiM BiLGi YaRıŞMaSı iSTeR??? Nasihatler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.