RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
MÜSADENİZLE BİSMİLLAH B) DİYEREK POĞAÇA MI YEMEYE BAŞLAYAYIM...ARKADAŞLAR KAHVALTI YAPMAYAN VARSA BUYURSUN...BESMELENİN BEREKETİ İLE BU POĞAÇA SİZEDE BANADA YETER İNŞAALLAH...:D
83.456 görüntülenme · 1.059 yanıt
makinaci06 yazdı:
abi ya adleti mahza yı göremedim ben sölerim onlara muhakkak ister katılmak.selametle
makinaci06 yazdı:
BİSMİLLAH!!abiiii EVDE KAHVALTI YAPMIYORMUSUN !!YOKSA BUGÜN MÜ ÖYLE OLDU ;) BİSMİLLAH
zerrin yazdı:
selamunaleyküm..
hayırlı sabahlar cümleten..
mustafa abii sen izne çıkmadınmı yine burada görüyorum seni. :o
emineduru yazdı:
S.A. Kardeşlerim bir gün siteye giremedim ne güzellikler yapmışsınız böyle VALLAH sinir oldum kendime. Bismillah diyerek ben de başlıyorum Efendimiz (S.A.V.)'in sünnetlerini hayatıma sindire sindire katmaya. Allah (C.C.) hepinizden razı olsun.
-Esmani- yazdı:
zerrin yazdı:
selamunaleyküm..
hayırlı sabahlar cümleten..
mustafa abii sen izne çıkmadınmı yine burada görüyorum seni. :o
s.a
abla bir süre erteledim...şimdilik buradayım...
-filiz- yazdı:
:(:(ya özür dilerim konuyla hiç ilgisi yok ama bugüzel animasyonları ve resimleri nasıl görüntülüyorsunuz ben biraz acemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun:(:(
-Esmani- yazdı:
-filiz- yazdı:
:(:(ya özür dilerim konuyla hiç ilgisi yok ama bugüzel animasyonları ve resimleri nasıl görüntülüyorsunuz ben biraz acemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun:(:(
ABLAM ÖĞRENİRSENİZ BANADA ÖĞRETİN.:D
BİLDİĞİM KADARIYLA http://imageshack.us/ ADLI SİTEYE GİRİYOSUN...ORADA GÖZAT VAR ONDAN RESİM SEÇİYOSUN...AŞAĞIDA HOST IT VAR ONU TIKLAYIP AÇILAN SAYFADA EN ALTTA DİREKT LİNK GİBİ Bİ ŞEY VAR ORADAKİ ADRESİ KOPYALIYORSUN..SİTEDE CEVAP BÖLÜMÜNDE IMG VAR ONU TIKLIYOSUN...İKİ IMG YAZISININ TAM ORTASINA BU KOPYALADIĞIN ADRESİ YAPIŞTIRIP CEVP GÖNDER DİYORSUN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14657-sen-gulki-guller-gulsun · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.