RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
-Esmani- yazdı:
S.A
KATILIM GÜNDEN GÜNE DÜŞÜYOR GİBİ GELMEYE BAŞLADI...
İNŞAALLAH YANILIYORDURUM..
UYGULAMA AŞAMASINDA ÜYELERİMİZİN SIKINTIYA GİRMESİNE YOL AÇACAK YADA SİZLERİ BU FORUMDAN SOĞUTACAK BİR EYLEMİM OLMADI SANIRIM...AMA OLDU İSE BUNU LÜTFEN PAYLAŞIN..
FİKİRLERİNİZİ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...
DAHA CANLI OLABİLMEK ADINA YAPABİLECEĞİM BİR ŞEY VARSA LÜTFEN FİKİR SUNUN ...
a.s. kesinlikle doğru bir tesbit.aslında katılım isim anlamında çoktu .ama katılan kardeşlerimizin hepsi kazançlarını yazmak konusunda bir sıkıntısı var.aslında paylaşırsak gerçekten güzel şeyler ortaya çıkacaktır eminim .çünkü kendimize dahi itiraf edemediğimiz veya hissedipte ifade edemediğimiz bir çok şeyi karşımızdaki kişinin yorumunda bulabiliyoruz.
hem yorum yazdığımızda duygularımızı tartma imkanıda buluyoruz .bence mustafa kardeşim siz katılan kardeşlerimize yorum yapma şartını koşun. :) çünkü herşey paylaştıkça çoğalır.
zaten bu forumun maksadı bu değilmiydi hislerimizi ve uyguladığımız sünnetlerin bize katkılarını paylaşmak .
.belki diyorum acaba katılımlarını yazıpta cevap alamamış ve bu sebeple kırılmış olabilirler .çünkü insan bir yazı yazdıysa kıymet görüp cevap yazılmasını hiç değilse selamının alınmasını umuyor.aksi takdirde nasılsa görünmeyecek negerek var yazmama diye geriye çekilebilir.çünkü bi ara ben öyle olmuştum.
bu bağlamda sizin bir kabahatiniz olduğunu düşünmüyorum .bilakis bize böyle bir hayırda vesile olduğunuz ve efendimizin şefaatine vesile olup yüz şehit sevabı almamız için uğraşıyorsunuz.
Allah razı osun.Allah'a (cc) emanet olun