RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
S.A.BEN DE EN ÇOK TUZDA ZORLANACAĞIM.AMA İNŞAALLAH UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM.A.E.O.
83.453 görüntülenme · 1.059 yanıt
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BEN DE EN ÇOK TUZDA ZORLANACAĞIM.AMA İNŞAALLAH UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM.A.E.O.
-Esmani- yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
a.s
aslında uygulama olarak zor olanları sonlara saklamayı düşünmüştüm...bu sünnetleride kolay olduğu için seçmiştim...ama arada böyle istisnalar oluyor ablam...eh artık kusura bakmayın,bir yerlerden başlamak lazım ...
tsunami yazdı:
ESSELAMUN ALEYKÜM VE RAHMETULLAH VE BEREKAT
allah razı olsun.aeo;)
Akide-i Tevhid yazdı:
Es SelamuN AleykuM ve RahmetullaH
Esmani, Allah (c.c.) Razı oLsun İnşAllahu Rahman. Ne kadar güzel bir forum olmuş. Ben uzun zamandır beri görüyorum ama bir türlü katılamıyordum. Bilmiyorum neden? Ama Bundan böyle bu vakit ben de katılmak isitiyorum Allah'ın izniyle.. Tabi sizde kabul buyurursanız.. Rabbim bizleri Rasullah'ın şefaatine nail edenlerden eylesin İnşaAllah. Sünnetleride elimden geldiğince uygulamaya çalışıcam. Peygamberimiz (sas)'in Sünnetlerini yaşamaya, yaşatmaya çalışmak dileği ile.. Allahaısmarladık... B)
Shehla yazdı:
s.a. her kese.Arkadaşlar çok özür diliyorum son günler siteyi hiç ziyaret edemiyorum,kusura bakmazsınız inşallah.Geçen hafta kuran öğrenip öğretmek konusunda ne yazıkki birini bulamıyorum beni öğretecek olan,sadece meali okumakla geçirdim inş Allah c.c. banada güzel okumayı nasib eder.
Bu haftanın sünnetine gelince zaten elleri ağzı yemek öncesi-sonrası yıkamadan masaya oturmam,besmele demeden başlamam,elhamdüllillah demeden kalkmam.Ama tuz konusu bide misvak benim için yeni oldu,hiç yapmazdım ama bunuda uygulamaya çalışacağım inş.
Selam ve dua ile....
Shehla yazdı:
s.a. esmani kardeşim saol Allah razı olsun tabi çevremede söylerim ama biliyorum ki bunu bana soracaklar,yani tuz neye lazım diycekler.Buna açıklama verirseniz sevinirim.
Selam ve dua ile....
-Esmani- yazdı:
B)B)B)
alemlere rahmetsin ...
bizlere rehbersin...
kainata sebepsin...
ve inşaallahu teala bizlere sefaatcısın...
nefsim kudret elinde olan yüce mevlaya yemin olsunki bu devirde değilde asrı saadette olsa idi bu ümmetinin seni rehber edinen gençleri gözünü kırpmadan senin peşinden giderdi...uhudda sana atılan oklara siper olur allahın cc izni ile senin yanından cesedi parçalanmadan ayrılmazdı...
ŞEFAAT YA RASULALLAH S.A.V
nurelifnur yazdı:
B)B)B)selamun aleykum kardesşerım(aleyküm selam )sefaat listesinde rabbımın ıznıyle bende olmak ıstıyorum.hamd olsun kı haftaları buyuk bır heyecanla beklıyorum.sımdıden haıyrlı haftalar.B)B)B)B)B)
-Esmani- yazdı:
B)B)B)
alemlere rahmetsin ...
bizlere rehbersin...
kainata sebepsin...
ve inşaallahu teala bizlere sefaatcısın...
nefsim kudret elinde olan yüce mevlaya yemin olsunki bu devirde değilde asrı saadette olsa idi bu ümmetinin seni rehber edinen gençleri gözünü kırpmadan senin peşinden giderdi...uhudda sana atılan oklara siper olur allahın cc izni ile senin yanından cesedi parçalanmadan ayrılmazdı...
ŞEFAAT YA RASULALLAH S.A.V
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14657-sen-gulki-guller-gulsun · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.