BURADA AĞLAMAK FAYDASIZDIR ..

2.571 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Ben inanılmaz etkilendim. Vallahi eğer tövbe etmezsek işimiz çok zor. O nur yüzlü güzeller güzeli peygamberimiz(s.a.v) ne güzel bir ahlaka sahiptir ki kendisi cennetlik olduğu halde ümmeti için gözyaşı döker Allah'a yalvarır. Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Selam ve dua ile.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam..amin..inşaALLAH..selam ve dua ile kalın selametle...

roses_death88Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Ben inanılmaz etkilendim. Vallahi eğer tövbe etmezsek işimiz çok zor. O nur yüzlü güzeller güzeli peygamberimiz(s.a.v) ne güzel bir ahlaka sahiptir ki kendisi cennetlik olduğu halde ümmeti için gözyaşı döker Allah'a yalvarır. Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Selam ve dua ile.
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

KAAN ERDEM
ey Rabbim!ölüme Hazirliksiz Yakalanmaktan Ve

Gaflette Kalip Gafillerden Olmaktan Sana Siğinirim....

EsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim ;
Amin..Ya Rabbi ! Dilediğin kullarını CEMAL sıfatına mazhar kılıp, iman ve taat yoluna sevk edersin..Biz aciz kullarını LÜTFU'nla buna mazhar kıl..Ya Rabbi !Dileyen kimseleri de küfür ve isyan yolunda bırakır, CELAL sıfatınla isteklerinde muvaffak kılarsın..asi olurlar..bizi koru..Ya Rabbi bu hale düşmüşlere hidayet ver..iyilikte ve imanda muvaffak olmalarını İHSAN eyle..Ağlamanın kar etmeyeceği o dehşetli günün azabından koru..Amin..
Allah(CC) razı olsun Kardeşim..Ellerine-emeğine sağlık.. Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abi..duana amin..amin...amin..diyorum..selam ve dua ile kal.ALLAH cc emanet ol.selametle...

talipamcaEsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim ;
Amin..Ya Rabbi ! Dilediğin kullarını CEMAL sıfatına mazhar kılıp, iman ve taat yoluna sevk edersin..Biz aciz kullarını LÜTFU'nla buna mazhar kıl..Ya Rabbi !Dileyen kimseleri de küfür ve isyan yolunda bırakır, CELAL sıfatınla isteklerinde muvaffak kılarsın..asi olurlar..bizi koru..Ya Rabbi bu hale düşmüşlere hidayet ver..iyilikte ve imanda muvaffak olmalarını İHSAN eyle..Ağlamanın kar etmeyeceği o dehşetli günün azabından koru..Amin..
Allah(CC) razı olsun Kardeşim..Ellerine-emeğine sağlık.. Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Ümmetine bu kadar düşkün olan bir efendimiz bizler için yaşadığı zamanda dökmüş olduğu göz yaşları ve etmiş olduğu duaları düşünüyorumda ne kadarını hak ediyoruz böylesi güzel bir efendimize laik birer insan olabildik mi? ya efendimiz müthiş ötesinde çok iyi biri yada bizler verilen değerleri göremiyecek kadar körüz :A böyle güzel efendimize bizler neler verdik Rabbim tüm müminleri doğru yoldan döndürmesin
Selam ve dua ile kalın :gulegule
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam..bizler kör,sahır ve dilsiziz..duymamak.görmemek için elimizden gelenei yapıyoruz..ALLAH cc bizleri islah etsin..selam ve dua ile kalınız...selametle...

rüyam3Selamün Aleyküm
Ümmetine bu kadar düşkün olan bir efendimiz bizler için yaşadığı zamanda dökmüş olduğu göz yaşları ve etmiş olduğu duaları düşünüyorumda ne kadarını hak ediyoruz böylesi güzel bir efendimize laik birer insan olabildik mi? ya efendimiz müthiş ötesinde çok iyi biri yada bizler verilen değerleri göremiyecek kadar körüz :A böyle güzel efendimize bizler neler verdik Rabbim tüm müminleri doğru yoldan döndürmesin
Selam ve dua ile kalın :gulegule
fanidünya

fanidünya

Aktif Üye · 62 mesaj

amin kardeşler amin allahu teala son nefesimize kadar ve son nefesimiz dahil bizi dinimizden ayırmasın .Zatına hakiki kul peygamberimize ümmet olmayı cümlemize nasip eylesin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın..avatarınız için de maşaALLAH..ALLAH cc sabit kılsın daim olsun..sela ve dua ile kalın ''KARDEŞİM''

fanidünyaamin kardeşler amin allahu teala son nefesimize kadar ve son nefesimiz dahil bizi dinimizden ayırmasın .Zatına hakiki kul peygamberimize ümmet olmayı cümlemize nasip eylesin
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

Allah korusun.gaflete düşmekten,ibadetlerimizi eksik yapmaktan.güzel paylaşım.eksik olmayın..
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

“-Bu ağlamanız boşunadır. Eğer dünyada böyle ağlasaydınız faydası olurdu. Şimdi burada ağlamazdınız” Sonra Melekler gelir :

“-Atın onları Cehenneme!”

Ey Rabbim!ölüme Hazirliksiz Yakalanmaktan Ve

selamunaleyküm...
ALLAH c.c. razı olsun bu benim sürekli olarak
okuduğum konular arasında ve tekrar msj yazmak istedim...:!
ölüme hazırlıksız yakalanmaktan korusun RABBİM bizleri... :(
ALLAH cc emanet olun...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH cc razı olsun.selam ve dua ile kalın selametle...

islam_güneşiAllah korusun.gaflete düşmekten,ibadetlerimizi eksik yapmaktan.güzel paylaşım.eksik olmayın..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam...ALLAH cc razı olsun..selam ve dua ile kalın selametle...

nihalim“-Bu ağlamanız boşunadır. Eğer dünyada böyle ağlasaydınız faydası olurdu. Şimdi burada ağlamazdınız” Sonra Melekler gelir :

“-Atın onları Cehenneme!”

Ey Rabbim!ölüme Hazirliksiz Yakalanmaktan Ve

selamunaleyküm...
ALLAH c.c. razı olsun bu benim sürekli olarak
okuduğum konular arasında ve tekrar msj yazmak istedim...:!
ölüme hazırlıksız yakalanmaktan korusun RABBİM bizleri... :(
ALLAH cc emanet olun...selam ve dua ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.