ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
2.571 görüntülenme · 31 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
roses_death88Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Ben inanılmaz etkilendim. Vallahi eğer tövbe etmezsek işimiz çok zor. O nur yüzlü güzeller güzeli peygamberimiz(s.a.v) ne güzel bir ahlaka sahiptir ki kendisi cennetlik olduğu halde ümmeti için gözyaşı döker Allah'a yalvarır. Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Selam ve dua ile.
KAAN ERDEMey Rabbim!ölüme Hazirliksiz Yakalanmaktan Ve
Gaflette Kalip Gafillerden Olmaktan Sana Siğinirim....
✦ Mübarek Üye
talipamcaEsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim ;
Amin..Ya Rabbi ! Dilediğin kullarını CEMAL sıfatına mazhar kılıp, iman ve taat yoluna sevk edersin..Biz aciz kullarını LÜTFU'nla buna mazhar kıl..Ya Rabbi !Dileyen kimseleri de küfür ve isyan yolunda bırakır, CELAL sıfatınla isteklerinde muvaffak kılarsın..asi olurlar..bizi koru..Ya Rabbi bu hale düşmüşlere hidayet ver..iyilikte ve imanda muvaffak olmalarını İHSAN eyle..Ağlamanın kar etmeyeceği o dehşetli günün azabından koru..Amin..
Allah(CC) razı olsun Kardeşim..Ellerine-emeğine sağlık.. Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
✦ Mübarek Üye
rüyam3Selamün Aleyküm
Ümmetine bu kadar düşkün olan bir efendimiz bizler için yaşadığı zamanda dökmüş olduğu göz yaşları ve etmiş olduğu duaları düşünüyorumda ne kadarını hak ediyoruz böylesi güzel bir efendimize laik birer insan olabildik mi? ya efendimiz müthiş ötesinde çok iyi biri yada bizler verilen değerleri göremiyecek kadar körüz :A böyle güzel efendimize bizler neler verdik Rabbim tüm müminleri doğru yoldan döndürmesin
Selam ve dua ile kalın :gulegule
✦ Mübarek Üye
fanidünyaamin kardeşler amin allahu teala son nefesimize kadar ve son nefesimiz dahil bizi dinimizden ayırmasın .Zatına hakiki kul peygamberimize ümmet olmayı cümlemize nasip eylesin
✦ Mübarek Üye
islam_güneşiAllah korusun.gaflete düşmekten,ibadetlerimizi eksik yapmaktan.güzel paylaşım.eksik olmayın..
✦ Mübarek Üye
nihalim“-Bu ağlamanız boşunadır. Eğer dünyada böyle ağlasaydınız faydası olurdu. Şimdi burada ağlamazdınız” Sonra Melekler gelir :
“-Atın onları Cehenneme!”
Ey Rabbim!ölüme Hazirliksiz Yakalanmaktan Ve
Gaflette Kalip Gafillerden Olmaktan Sana Siğinirim....
selamunaleyküm...
ALLAH c.c. razı olsun bu benim sürekli olarak
okuduğum konular arasında ve tekrar msj yazmak istedim...:!
ölüme hazırlıksız yakalanmaktan korusun RABBİM bizleri... :(
ALLAH cc emanet olun...selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14638-burada-aglamak-faydasizdir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.