YUNMURTADAKİ YAZI
752 görüntülenme · 7 yanıt
RE: YUNMURTADAKİ YAZI
ALLAH,im nelere kadirsin sen bize her yolla ve her sekilde ibretler gonderiyorsun sana hamd-u senalar olsun ya rabb selam ve dua ile insallah kardesim:o:o:o
ALLAH,im nelere kadirsin sen bize her yolla ve her sekilde ibretler gonderiyorsun sana hamd-u senalar olsun ya rabb selam ve dua ile insallah kardesim:o:o:o
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
BU NASIL GELDİ KUSURA BAKMAYIN AMA BENİM MARKETİM VAR YUMURTALARIN İÇİNDE BENİM HANIMIM GÖRDÜ O ARAPCA BİLİYOR OKUDU ÜZERİNİ KALEMLE GİTTİ LAİLAHE İLLALLAH YAZIYOR ÜZERİNDE BİŞİLER DE YAZIYOR AMA CÖZEMEDİK HALA SAKLIYORUM ŞU ANDA BENDE NE YAPAYIM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
BU NASIL GELDİ KUSURA BAKMAYIN AMA BENİM MARKETİM VAR YUMURTALARIN İÇİNDE BENİM HANIMIM GÖRDÜ O ARAPCA BİLİYOR OKUDU ÜZERİNİ KALEMLE GİTTİ LAİLAHE İLLALLAH YAZIYOR ÜZERİNDE BİŞİLER DE YAZIYOR AMA CÖZEMEDİK HALA SAKLIYORUM ŞU ANDA BENDE NE YAPAYIM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

huzunlu_gurbet yazdı:SAĞOL KARDEŞİM BUNU Bİ ŞEKİLDE GÖSTERMEK LAZIM DI ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

Abi Allah razı olsun...B) Ve Çok ibretlik bir olay.....B)B)B)
Abi Allah razı olsun...B) Ve Çok ibretlik bir olay.....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14589-yunmurtadaki-yazi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bu yazı size iyi gelecek-yaşam sevinci Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- ***okunması gereken bir yazı BOYKOT*** Dini sohbet 6 cevap
- Askere gidenler için hayat kurtaran yazı.. Genel Konular 2 cevap
- :(kalp kırmak suya yazı yazmaya benzer:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- SEVMEK ÜZERİNE BİR YAZI Nasihatler 6 cevap
- Şiir ve Yazı Aralarına şeritler Resimler 70 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.