başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz
2.807 görüntülenme · 43 yanıt
RE: başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz
korktuklarını düsünmüyorum o bahane bence kimileri kapalılıgı geri kafalık olarak görüyolar ve her fırsatta dışlamaya çalışıyolar mesela ben daha önceki çalıştıgım işyerinden kapalı oldugum için ayrıldım onlara göre ben kaybettim farkında deyillerki asıl kazanan benim rabbimede binlerce şükrediyorum şeytana uydurmadıgı için.
korktuklarını düsünmüyorum o bahane bence kimileri kapalılıgı geri kafalık olarak görüyolar ve her fırsatta dışlamaya çalışıyolar mesela ben daha önceki çalıştıgım işyerinden kapalı oldugum için ayrıldım onlara göre ben kaybettim farkında deyillerki asıl kazanan benim rabbimede binlerce şükrediyorum şeytana uydurmadıgı için.
RE: başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz
sadece_eda yazdı:
BENDE KORKMUŞTUM İLK BAŞLARDA ŞİMDİ KAPANALI 1 YILI GEÇTİ..
KEŞKE DAHA ÖNCE KAPANSAYMIŞIM..
AMA İLK GÜNLER KOLAY GEÇMEDİ AÇIKCASI..
HERKESİN İLK TEPKİSİ 1 AY SONRA AÇILIRSIN OLDU....
GİYİMİMİ DEĞİŞTİRDİM VE ŞİMDİ BENİ TANIYAMIYORLAR..
İYİKİ KAPANMIŞIM..
TAVSİYE EETMEYE ÇALIŞIYORUM ( BİZİM İÇİMİZ TEMİZ KAPANMASAKTA OLUR DİYORLAR ) KIZIYORUM..
BAHANEGüzel söz, sadakadır. (Hadis-i Şerif) ......B)
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14555-basortusunden-neden-korkarlarki-yorum-ekleyebilirsiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- msnde olsa hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 58 cevap
- Işte Benim Köyüm ..sizlerde Ekleyebilirsiniz.. Resimler 30 cevap
- Camilerimiz........EKLEYEBİLİRSİNİZ... Resimler 29 cevap
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- BU NE VAHŞET ALLAH'IM BİZLER NEDEN BU KADAR DUYARSI ZIZ YORUM SİZ KARDEŞLERİMİN Nasihatler 44 cevap
- Neden Baba Neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.