bugünkü televizyon seyredilirmi

933 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

evet arkadaşlar bugün yayın yapan tv kanallarından hangisi seyredilir.
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

RE: bugünkü televizyon seyredilirmi

valla abım bugün tv de ne vardı bılmıyorum ama ızlenmeye değer birşey olmadığı tahmin edebiliyorum onun için tv ızlemıyorum bende kendıme sıteye atıyorum hemen :D:D bu gidişahat hiç iyiye gitmiyor Rabbim sonumuzu hayır etsin inş hayrlı geceler a.e.o B)B)
paradise_angel

paradise_angel

Kıdemli Üye · 300 mesaj

s.a bence ne var ne yok diye bakarak hiç vaktimizi bile almasınıa izin vermemeliyiz
selametle allah a emanet olun
menekse_87

menekse_87

Kıdemli Üye · 182 mesaj

boşverin sitemiz hepsinden güzel tv de bişey yoktur heralde her zaman ki gibi:D:D
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

RABBİME SONSUZ ŞÜKÜR OLSUNKİ BU SİTEYİ VE BURDAKİ ARKADAŞLARI TANIDIKTAN SONRA TV İZLEMEK NE KADAR BOŞ OLDUNU BİR KEZ DAHA ANLADIM BUNDAN 4 AY ÖNCE SORSAYDINIZ HEMEN CEVAP VERİRDİM NE VAR NE YOK DİYE.ÇOK ŞÜKÜRKİ BU GÜZELLİKLER TANIŞTIM .NET OLMADIĞI VEYA TV SEYREDİLDİĞİ ZAMANLARDA UYDUDAN GENELDE TV5,DOST VE SAMANYOLUNDA EGİTİ ÖGRETİCİ BİLĞİLENDİRİCİ ÇOK GÜZEL PROĞRAMLAR VAR.ONLARI SETREDİYORUM.SİZLERDE TAVSİYE EDERİM BU KANALLARI.B);)B)
HAYKIRIS_7

HAYKIRIS_7

Kıdemli Üye · 118 mesaj

bu devirde müslüman gencin hicretidir televizyonlu odadan televizyonsuz odaya gecmek....diye birsey duymustum bir sohbette;).. kontrollü seyretmek lazım..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.