✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
10.184 görüntülenme · 124 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye

✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Resul_Acer
Dünyayı kurtarmış gibi duruyor:K:B
Allah(c.c) bizleri ıslah etsin..Boş işlerle uğraşmamızı nasip eylesin inşallah..
Allah(c.c) bizlere doğru yolu göstersin inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet ol..:H

✦ Mübarek Üye
EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM . NASILSIN ALİYE KAREŞİ.
RESİMLERİM HEPSİDE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ. KİMİNE GÜLSEMİ AĞLASAMMI ŞAŞIRDIM DOĞRUSU.....
PAYLAŞIMDA BULUNUN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK. SELAM VE DUA İLE , KALIN SAĞLICAKLA............

aliye_aliyeVe aleyküm selam güzel kardeşim..Hamd olsun Rabbimize iyiyim, siz nasılsınız? İyisinizdir inşallah..:D Bu resimleri anasayfada görünce ben de güldüm şimdi..Haklısınız güzel kardeşim, gülsek mi, ağlasak mı bilemiyoruz..Beğendiğinize sevindim güzel kardeşim..Allah c.c razı olsun...Paylaşımda emeği geçen kardeşlerimizden de Allah c.c razı olsun..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)
✦ Mübarek Üye
EBRARNISARABBİME ŞÜKÜRLEROLSUN. BİRAZ SOĞUKANLIĞINDAN BAŞKA SIKINTIM YOK İNŞALLAH. EVE YENİ YELDİM. BİR YANDAN YEMEK HAVIRLAYIM BİR YANDANDA SİTEDE NE VAR NE YOK GÖZATIM DEDİM. SUANDA KARDEŞİM SOFRANIN BASINDA SINIR KRIZI GEÇİRİYOR. BANA MUSADE , ALLAHA EMANET OLUN...:H
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>selamun aleykum gül tanem çok komikler yurdum insanı okunmuş kendi yazan sınav kaleminden bir tane ben alıyım :D
ellerine saglık canım kardeşim
rabbimize emnaetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah
<<<B)>>>
✦ Mübarek Üye
Resulaydin
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM
EMEĞİNE SAĞLIK, HER BİRİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE GERÇEKTENDE ÜLKE İNSANIMIZI ANLATAN RESİMLER.
YUKARIDAKİ RESİM, BU DÜNYADA "ZIKKIM"I
AHİRETTE DE "ZAKKUM"U HATIRLATIYOR.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14469-resimlerle-yurdumuz-insani · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.