Irak'lı bir çocuğun Amerikalı'ya mektubu

1.910 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Merhaba ben Abdulsayit; Belki haberin yoktur, diye yazıyorum, bundan 1 yıl önce, demokrasi yağdı sizin orlardan, sonra özgürlük geçti üstümüzden, kurşun kurşun insan hakları namlularından, yüzü maskeli adamların,saniyede binlerce kurşunları uçtu kuşlar yerine. Ve demokrasi bizim eve isabet etti, ve bir gün sonra anladım ayaklarımın koptuğunu, babamın vücudunda tam 18 adet insan hakları olduğunu (kurşun) , annem zaten yoktu, ben doğarken ilaç yokluğunda ölmüş, ambargo falan dediler, anlamadım çocuk aklı işte! siz daha iyi bilirsiniz sizdede barış böylemidir? insan hakları,çocukları yetim ve ayaksızmı bırakır ? ya demokrasi? güpe gündüz pazara düşermi?ya kuşlar gökyüzünü terkedermi ordada? Babamla söylediğim son dua dilimde, ayaklarım hastanede ve giymeye kıyamadığım ayakkabılar elimde, çocuğun varmı senin? Ayakkabılarımı yolladım sana, ben giyemedim, götür ona, belki bi işe yarar, GİYDİKÇE BENİ HATIRLAR......
ebuleys

ebuleys

Üye · 47 mesaj

RE: Irak'lı bir çocuğun Amerikalı'ya mektubu

:(
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

B)B)B):(
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
goksem

goksem

Kıdemli Üye · 238 mesaj

:(:(:( Allah yardımcıları olsun.:(
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

O azgınlar topluluğundan gelecek demokrasi de özgürlük te yerin dibine batsın.Iraklı kardeşlerim direnişlerinde başarılı olurlar İnşaAllah da Amerikalılar bir daha müslümanlara çatmayı akıllarından geçirmezler.
eeda

eeda

Aktif Üye · 69 mesaj

ESSELAMU ALEYKÜM
BUNLAR INSANLIKTAN NASIBII ALMAMIŞ BIR MILLET NE SOYLERSEN NE TEPKI VERIRSEN DEĞIŞEN BIR ŞEY OLMAYACAK EĞER OLSAYDI BUKADR TEPKI TOPLAYAN BUSH HALA BAŞTA OLMAZDI ŞIMDI AYNI ŞEYI IRANA YAPMAYI PLANLIYOR.BIZSE HIÇ BIR ŞEY YAPAMIYORUZ BUNUN SEBEBI ÇOK BELLI UMMET BILINCI YOK.EĞER UMMET BILINCI OLSAYDI MUSLUMANLAR BIRLESIR BIRBIRLERINE SAHIP ÇIKARLARDI BOYLECE MUSLUMAN ULKALERE AMBORGO UYGULANAMAZDI
B)RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNB)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AMİM.AMİN.ANİM..SELAM VE DUA İLE...KARDEŞİM.

sert yazdı:
O azgınlar topluluğundan gelecek demokrasi de özgürlük te yerin dibine batsın.Iraklı kardeşlerim direnişlerinde başarılı olurlar İnşaAllah da Amerikalılar bir daha müslümanlara çatmayı akıllarından geçirmezler.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S :(:(:(

eeda yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM
BUNLAR INSANLIKTAN NASIBII ALMAMIŞ BIR MILLET NE SOYLERSEN NE TEPKI VERIRSEN DEĞIŞEN BIR ŞEY OLMAYACAK EĞER OLSAYDI BUKADR TEPKI TOPLAYAN BUSH HALA BAŞTA OLMAZDI ŞIMDI AYNI ŞEYI IRANA YAPMAYI PLANLIYOR.BIZSE HIÇ BIR ŞEY YAPAMIYORUZ BUNUN SEBEBI ÇOK BELLI UMMET BILINCI YOK.EĞER UMMET BILINCI OLSAYDI MUSLUMANLAR BIRLESIR BIRBIRLERINE SAHIP ÇIKARLARDI BOYLECE MUSLUMAN ULKALERE AMBORGO UYGULANAMAZDI
B)RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNB)
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:(:(:( MEVLAM ORDAKİ KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AMİN...ALLAH CC RAZI OLSU...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...

umeyye yazdı:
:(:(:( MEVLAM ORDAKİ KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN B)
paradise_angel

paradise_angel

Kıdemli Üye · 300 mesaj

:(:(:(:(:(
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN SELAMETLE ALLAH A EMANET OLUN
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

:(:(:(:( ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH SELAM VE DUA ILE KARDESIM :(:(:(:(
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSU...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...

paradise_angel yazdı:
:(:(:(:(:(
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN SELAMETLE ALLAH A EMANET OLUN
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AMİN..ALLAH CC RAZI OLSU...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...

huzunlu_gurbet yazdı:
:(:(:(:( ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH SELAM VE DUA ILE KARDESIM :(:(:(:(
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

RABBİM razı olsun senden değerli abim...çok güzel ve etkileyici bi paylaşımdı.derin duygulara sürüklüyor insanı..selam ve dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizdende değerli kardeşim.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle.

emanet55
RABBİM razı olsun senden değerli abim...çok güzel ve etkileyici bi paylaşımdı.derin duygulara sürüklüyor insanı..selam ve dua ile

A.Y.

A.Y.

Üye · 47 mesaj

bir milletin basina ne gelirse cahillikten gelir.
sonrada olan cocuklara olur. HEP cocuklara olur.
HERYERDE
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

anne ve babalara bu konuda çok büyük iş düşüyor.evlerimizde islam ahlakı ve yaşantısı hakim olmalı.selametle kalın kardeşim.

A.Y.bir milletin basina ne gelirse cahillikten gelir.
sonrada olan cocuklara olur. HEP cocuklara olur.
HERYERDE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.