ellerine yüreğine saglık can kardeşim çok bilgili paylaşım olmuş rabbim senden razı olsun...
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

6.843 görüntülenme · 51 yanıt

✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
AFRA_NURKARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BU BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM VE ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM Bİ KONUYDU EMEĞİNE SAĞLIK.SELAM VE DUA İLE A.E.O.
✦ Mübarek Üye
kelteperabbim Razi Olsun Aliyecim..
çok Güzel Faydali Bir Paylaşim....
A.e.ol.dua Ile...
✦ Mübarek Üye
rüyam3Selamün Aleyküm
Değerli kardeşim çok güzel bir konu ve beni aydınlattınız bugün arkadaşımla konuşmuştuk kurşun döktürmek istiyorduk nazardan ve sıkıntıdan dolayı iyi gelir ferahlatsın diye düşünmüştük okuyunca yapacağım yanlışın farkına vardım sağol Allah c.c. razı olsun bilmeden yanlış ve günaha girecektim neyseki sizler varsınız selametle Rabbime emanetsiniz
✦ Mübarek Üye
Resul_AcerSelamün aleyküm..Paylaşımınızdan dolayı Allah(c.c) sizden razı olsun inşallah..
Hayırlı akşamlar..
✦ Mübarek Üye
sevgi dincallah razı olsun aliyecim
cok güzel konulara parmak basıyosun rabbım emeginin karşılıgını kat kat versın inşallah
bilmeyen kardeşlerimizi blgilendirdın allaha emanet ol inşallah
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>selamun aleykum gül tanem hayırlı bereketli akşamlar inşallah
ellerine yüreğine saglık can kardeşim çok bilgili paylaşım olmuş rabbim senden razı olsun...
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

✦ Mübarek Üye
Gonlumun_guluEssalamun aleykum kardesim Allah razi olsun.Bizlere böyle bir konu sundugunuz için :T Rabbime emanetsiniz.
✦ Mübarek Üye
gonulturkeresselamun aleykum canm benm....emegine saglik Allah cc razi olsun...bunu gercekten bilmiyordum ogrenmis oldum....guzel yuregine saglik....selam ve dua ile...benm icin dua edebilir msin ihtiyacim var....
✦ Mübarek Üye
zynp_rukiyeEsselaum aleyküm güzel kardeşim B)
Rahman razı olsun paylaşımınız faydalıydı teşekkür ederim.
Malesef günümüzde bu tür sapkınlıklara inanan kişiler bulunmaktadır.
Rabbim iman nasib etsin inşaallah.
Allah dan başka yardım edecek yoktur.
Efendimizin bir sözü çok hoşuma gider :
Rabbim senin için fayda sağlayacaksa bütün bir toplum birleşse sana zarar veremez
şayet Rabbim senin için bir zarar verecekse bütün topluluk birleşse sana faysa sağlayamaz...
Hayırlı akşamlar canım kardeşim selam ve dua ile...B)
✦ Mübarek Üye
kasım hadiSelamün aleyküm hacı ALİYE-ALİYE bacı
şu bahsettiginiz konu malesef o kadar çok yaygınli.insanlar bunun günahını düşünmeden buna bulaşıyorlar.
aslında bu konu ulusal tv lerde enine boyuna anlatılıp,batıl oldugu açıklanmalı..
RABBIM Sizden razı olsun. selametle
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
aliye_aliyeve aleyküm selam kardeşim.. Allah razı olsun inşallah.. teşekkür ederim.. selametle. Allaha emanet olun.
✦ Mübarek Üye
pakizebölükbasRahman razi olsun aliyem.rabbim ecrini bolversin.faydali bir paylasim oldu.bilmeyenlerin sevabina girmis oldun.selametle kal...
✦ Mübarek Üye
gülderen özdemirALLAH RAZI OLSUN BENDE ÖNCEDEN DÖKTÜRÜRDÜM AMA ARTIK BUNDAN SONRA BENDE YAPMAYACAM A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14439-kursun-dokmek · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.