<<AHANDA ACAYİP YEMEKLER>>
1.564 görüntülenme · 6 yanıt
RE: <<AHANDA ACAYİP YEMEKLER>>
GÖRDÜĞÜMDE BEN DE ÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM ......
(ZATEN):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
CEVDET-71 yazdı:
BUMLARIN YERİNE KURU FASULYE PİLAVI TERCİH EDERİM YİNEDE ELİNE SAĞLIK GÜZEL RESİMLER SAĞOL
GÖRDÜĞÜMDE BEN DE ÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM ......
(ZATEN):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
valla bende kurufasulye pilav tercih ederdim ama yinede ilginç olmus gerçekten emegine saglik selam ve dua ile...:D:D
valla bende kurufasulye pilav tercih ederdim ama yinede ilginç olmus gerçekten emegine saglik selam ve dua ile...:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ya şekil olarak sevimli gözüküyo ama tadı hakkında yorum yapamıycam:D:D:D
Selamun Aleykum
Bende menekse_87 kardeşime katılıyorum. Yaa bu japonlar nasıl yiyor bu yemekleri vıııy:) Hele üçüncü resimdeki yemek iyyaak. Allah akıl fikir versin bu japonlara. Genlerinde bi sorun var galibaa :D Resimler için teşekkürler CENNET_GULU kardeşim.
Allahaısmarladık... B)
Selamun Aleykum
menekse_87 yazdı:
Bende menekse_87 kardeşime katılıyorum. Yaa bu japonlar nasıl yiyor bu yemekleri vıııy:) Hele üçüncü resimdeki yemek iyyaak. Allah akıl fikir versin bu japonlara. Genlerinde bi sorun var galibaa :D Resimler için teşekkürler CENNET_GULU kardeşim.
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14426-ahanda-acayip-yemekler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bakın çok acayip:D Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- PEYGAMBER EFENDİMİZİN SEVDİĞİ YEMEKLER Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- Peygamber efendimizin sevdiği yemekler Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 45 cevap
- Bu ne acayip bir iş böyle ! Dini Hikayeler 0 cevap
- İşte Osmanlı mutfağının püf noktaları ve padişahlara özel yemekler.. Yemek Tarifleri 0 cevap
- Efendimizin sevdigi yemekler.. Peygamberlerimiz 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.